Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

La Rocca

Kiipeä Cefalùn kaupungin ylle kohoavan valtavan kallion huipulle ja käy katsomassa kahta muinaismuistoa. Ne rakennettiin uskonnollisia tarkoituksia varten ja kaupungin suojelemiseksi hyökkäyksiltä.

La Roccan päällä voit kierrellä muinaisen kreikkalaisen megaliittisen temppelin raunioilla ja tutustua vanhan linnoituksen jäänteisiin. Tämä 270 metrin korkeuteen kaupungin yläpuolelle nouseva kallioinen niemenkärki on Cefalùn tärkein maamerkki.

Normannit rakensivat tänne yhden hienoimmista linnakkeistaan, jota pidetään yhtenä maailman vaikuttavimmista luonnollisista linnoituksista.

Linnoitukselle pääset kiipeämällä pitkin kallioon hakattuja pitkiä portaita. Varaa nousuun noin puoli tuntia ja ota mukaan tukevat kengät. Vaivannäkö palkitaan upeilla näkymillä alapuolella aukeavalle Sisilian rannikolle. Kirkkaana päivänä näet etäällä lännessä Palermon rannikon, kun taas idässä voit nähdä Capo d’Orlandon niemimaan.

Kiertele korkealla kaupungin yläpuolella sijaitsevan linnan valleilla ja yritä miettiä, miltä linnoitus on näyttänyt aiemmin. Suuri osa rakennuksesta on sortunut, joten rakennuksen huoneita ja torneja on vaikea hahmottaa.

Suuntaa seuraavaksi Dianan temppeliin. Tämä temppeli on rakennettu suurista toisiinsa liitetyistä kivenlohkareista ilman sementtiä tai betonia. Kulje temppelin kiviportaalin läpi temppelin entisten huoneiden raunioille. Tutkijat eivät ole päässeet yksimielisyyteen rakennuksen tarkasta iästä, mutta osa ajoittaa rakennuksen 800-luvulle eaa.

La Rocca ei varmasti jää sinulta näkemättä Cefalùssa vieraillessasi, sillä kallio näkyy lähes kaikkialle kaupunkiin. Raskasta kiipeämistä huipulle ei kannata ajoittaa kuumimpaan keskipäivän aikaan.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 800 majoitusliikettä kohteen Rocca-vuori lähellä
Hotel Kalura 182 €
Hotel Kalura

Hotel Kalura

Via V Cavallaro 13, Cefalu, PA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Spiaggia Caldura, Cefalun uimaranta ja Madonien luonnonpuisto ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Rocca-vuori ja Salita Saraceno -portaikko ovat myös 3 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

  Blue Bay 141 €
  Blue Bay

  Blue Bay

  Via Vincenzo Cavallaro 18, Cefalu
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Spiaggia Caldura, Cefalun katedraali ja Cefalun uimaranta sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Rocca-vuori sijaitsee 3,2 kilometrin päässä.

   Hotel Al Pescatore 60 €
   Hotel Al Pescatore

   Hotel Al Pescatore

   Contrada Calura, 7, Cefalu, PA
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Spiaggia Caldura ja Cefalun uimaranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Santa Maria dell'Odigitria (Itria) (kirkko) ja Palazzo Piraino (palatsi) ovat myös 2 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

    Le Calette Garden & Bay 208 €
    Le Calette Garden & Bay

    Le Calette Garden & Bay

    via Vincenzo Cavallaro n. 12, Cefalu, PA
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Spiaggia Caldura, Salita Saraceno -portaikko ja Santa Maria dell'Odigitria (Itria) (kirkko) ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Cefalun uimaranta sijaitsee 2,3 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Alberi del Paradiso 151 €
     Hotel Alberi del Paradiso

     Hotel Alberi del Paradiso

     Via Dei Mulini 18/20, Cefalu, PA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Salita Saraceno -portaikko ja Cefalun uimaranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta romanttisesta hotellista. Osteria Magno ja Chiesa del Purgatorio ovat myös 2 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      La Plumeria Hotel 129 €
      La Plumeria Hotel

      La Plumeria Hotel

      Corso Ruggero 185, Cefalu, PA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Santa Maria dell'Odigitria (Itria) (kirkko) ja Cefalun uimaranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Madonien luonnonpuisto sijaitsee 3,4 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel La Giara 90 €
       Hotel La Giara

       Hotel La Giara

       Via Veterani 40, Cefalu, PA
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Palazzo Piraino (palatsi) ja Cefalun uimaranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Madonien luonnonpuisto sijaitsee 3,5 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Artemis Hotel 136 €
        Artemis Hotel

        Artemis Hotel

        via Roma, 101, Cefalu, PA
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Salita Saraceno -portaikko ja Cefalun uimaranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Osteria Magno ja Chiesa del Purgatorio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cefalùn asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.