Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

La Rocca

Kiipeä Cefalùn kaupungin ylle kohoavan valtavan kallion huipulle ja käy katsomassa kahta muinaismuistoa. Ne rakennettiin uskonnollisia tarkoituksia varten ja kaupungin suojelemiseksi hyökkäyksiltä.

La Roccan päällä voit kierrellä muinaisen kreikkalaisen megaliittisen temppelin raunioilla ja tutustua vanhan linnoituksen jäänteisiin. Tämä 270 metrin korkeuteen kaupungin yläpuolelle nouseva kallioinen niemenkärki on Cefalùn tärkein maamerkki.

Normannit rakensivat tänne yhden hienoimmista linnakkeistaan, jota pidetään yhtenä maailman vaikuttavimmista luonnollisista linnoituksista.

Linnoitukselle pääset kiipeämällä pitkin kallioon hakattuja pitkiä portaita. Varaa nousuun noin puoli tuntia ja ota mukaan tukevat kengät. Vaivannäkö palkitaan upeilla näkymillä alapuolella aukeavalle Sisilian rannikolle. Kirkkaana päivänä näet etäällä lännessä Palermon rannikon, kun taas idässä voit nähdä Capo d’Orlandon niemimaan.

Kiertele korkealla kaupungin yläpuolella sijaitsevan linnan valleilla ja yritä miettiä, miltä linnoitus on näyttänyt aiemmin. Suuri osa rakennuksesta on sortunut, joten rakennuksen huoneita ja torneja on vaikea hahmottaa.

Suuntaa seuraavaksi Dianan temppeliin. Tämä temppeli on rakennettu suurista toisiinsa liitetyistä kivenlohkareista ilman sementtiä tai betonia. Kulje temppelin kiviportaalin läpi temppelin entisten huoneiden raunioille. Tutkijat eivät ole päässeet yksimielisyyteen rakennuksen tarkasta iästä, mutta osa ajoittaa rakennuksen 800-luvulle eaa.

La Rocca ei varmasti jää sinulta näkemättä Cefalùssa vieraillessasi, sillä kallio näkyy lähes kaikkialle kaupunkiin. Raskasta kiipeämistä huipulle ei kannata ajoittaa kuumimpaan keskipäivän aikaan.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 042 majoitusliikettä kohteen Rocca-vuori lähellä
Hotel Kalura 70 €
Hotel Kalura

Hotel Kalura

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Spiaggia Caldura, Cefalun uimaranta ja Madonien luonnonpuisto ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Porticciolo dei pescatori ja Rocca-vuori ovat myös 3 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

  Artemis Hotel 65 €
  Artemis Hotel

  Artemis Hotel

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Salita Saraceno -portaikko ja Cefalun uimaranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Osteria Magno ja Chiesa del Purgatorio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cefalùn asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Riva del Sole 85 €
   Hotel Riva del Sole

   Hotel Riva del Sole

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lavatoio Medievale ja Cefalun uimaranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Madonien luonnonpuisto sijaitsee 4,6 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Rentopolis - Suite Bordonaro
    Rentopolis - Suite Bordonaro

    Rentopolis - Suite Bordonaro

      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Santa Maria dell'Odigitria (Itria) (kirkko) ja Cefalun uimaranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Madonien luonnonpuisto sijaitsee 3,5 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Le Calette N.5
     Le Calette N.5

     Le Calette N.5

       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Spiaggia Caldura, Palazzo Piraino (palatsi) ja Cefalun katedraali sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Chiesa del Purgatorio ja Cefalun uimaranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

      La Plumeria Hotel
      La Plumeria Hotel

      La Plumeria Hotel

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Santa Maria dell'Odigitria (Itria) (kirkko) ja Cefalun uimaranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Madonien luonnonpuisto sijaitsee 3,4 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       B&B Ma&Mi For You 40 €
       B&B Ma&Mi For You

       B&B Ma&Mi For You

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Salita Saraceno -portaikko ja Cefalun uimaranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Madonien luonnonpuisto sijaitsee 2,5 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Cefalù in Blu 95 €
        Cefalù in Blu

        Cefalù in Blu

          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Chiesa del Purgatorio, Osteria Magno ja Palazzo Piraino (palatsi) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta majatalosta. Cefalun katedraali ja Cefalun uimaranta ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Cefalùn asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.