Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Rosenlundsbaden Aqua Park

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Rosenlundsbaden Aqua Park. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Rosenlundsbaden Aqua Park, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Rosenlundsbaden Aqua Park paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Rosenlundsbaden Aqua Park upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Rosenlundsbaden Aqua Park? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Rosenlundsbaden Aqua Park lähellä kohdetta Rosenlundsbaden Aqua Park. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Rosenlundsbaden Aqua Park, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 129 majoitusliikettä kohteen Rosenlundsbaden Aqua Park lähellä
Vox Hotel 63 €
Vox Hotel

Vox Hotel

Lantmatargrand 2, Jönköping
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kulturhuset Spiran kulttuurikeskus ja Vättern-järvi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jönköpingin yliopisto ja Tändsticksmuseet ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jönköping resecentrumin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rocksjönin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

  First Hotel Jönköping
  First Hotel Jönköping

  First Hotel Jönköping

  Ryhovsgatan 3, Jönköping
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vättern-järvi, Kulturhuset Spiran kulttuurikeskus ja Jönköpingin yliopisto 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Rosenlundsbaden Aqua Park (vesipuisto) ja Tändsticksmuseet ovat myös 5 kilometrin päässä. Rocksjönin asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

   Elite Stora Hotellet Jönköping 82 €
   Elite Stora Hotellet Jönköping

   Elite Stora Hotellet Jönköping

   Hotellplan 3, Jönköping
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Vättern-järvi ja Jönköpingin yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tändsticksmuseet ja Kulturhuset Spiran kulttuurikeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jönköping resecentrumin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rocksjönin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Elmia
    Scandic Elmia

    Scandic Elmia

    Elmiavagen 8, Jönköping
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Elmian messukeskus ja Rosenlundsbaden Aqua Park (vesipuisto) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kinnarps-areena ja Vättern-järvi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Villa Björkhagen 58 €
     Villa Björkhagen

     Villa Björkhagen

     Friggagatan 31, Jönköping
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Elmian messukeskus on 0,9 kilometrin ja päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Jönköpingin yliopisto ja Tändsticksmuseet sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Radiomuseo ja Stadsparksvallen (urheilukenttä) ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Hotel Savoy 62 €
      Hotel Savoy

      Hotel Savoy

      Brunnsgatan 13-15, Jönköping
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tändsticksmuseet ja Stadsparksvallen (urheilukenttä) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Elmian messukeskus ja Kinnarps-areena ovat myös 5 kilometrin päässä. Jönköping resecentrumin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       CITY HOTEL, Familjen Ericsson 83 €
       CITY HOTEL, Familjen Ericsson

       CITY HOTEL, Familjen Ericsson

       Västra Storgatan 25A, Jönköping
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tändsticksmuseet, Radiomuseo ja Tulitikkumuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Vättern-järvi ja Jönköpingin yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jönköping resecentrumin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Best Western Plus John Bauer Hotel 94 €
        Best Western Plus John Bauer Hotel

        Best Western Plus John Bauer Hotel

        Sodra Strandgatan 15, Jönköping
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kulturhuset Spiran kulttuurikeskus ja Vättern-järvi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jönköpingin yliopisto ja Tändsticksmuseet ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jönköping resecentrumin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rocksjönin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.