Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Saksan merimuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Saksan merimuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Saksan merimuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Saksan merimuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Saksan merimuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Saksan merimuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Saksan merimuseo lähellä kohdetta Saksan merimuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Saksan merimuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 204 majoitusliikettä kohteen Saksan merimuseo lähellä
ATLANTIC Hotel Sail City 134 €
ATLANTIC Hotel Sail City

ATLANTIC Hotel Sail City

Am Strom 1, Bremerhaven, HB
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Harbor Worldsin turistinähtävyys ja Saksan merimuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Weserpromenade (rantakatu) ja Wilhelm Bauer -sukellusvenemuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bremerhaven Seebäderkajen laituri on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bremerhavenin päärautatieasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

  Nordsee Hotel Bremerhaven 93 €
  Nordsee Hotel Bremerhaven

  Nordsee Hotel Bremerhaven

  Theodor-Heuss-Platz 14-18, Bremerhaven, Bremen
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Weserpromenade (rantakatu), Wilhelm Bauer -sukellusvenemuseo ja Saksan merimuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Saksan maastamuuttokeskus ja Klimahaus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bremerhaven Seebäderkajen laituri on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bremerhavenin päärautatieasema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

   THE LIBERTY Hotel Bremerhaven 102 €
   THE LIBERTY Hotel Bremerhaven

   THE LIBERTY Hotel Bremerhaven

   Columbusstrasse 67, Bremerhaven, Bremen
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Harbor Worldsin turistinähtävyys ja Klimahaus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Zoo am Meer (eläintarha) ja Weserpromenade (rantakatu) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bremerhaven Seebäderkajen laituri on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bremerhavenin päärautatieasema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

    Best Western Plus Hotel Bremerhaven 124 €
    Best Western Plus Hotel Bremerhaven

    Best Western Plus Hotel Bremerhaven

    Fischkai 2, Bremerhaven
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bremerhavenin historiallinen museo, Saksan merimuseo ja Weserpromenade (rantakatu) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Wilhelm Bauer -sukellusvenemuseo ja Zoo am Meer (eläintarha) ovat myös 5 kilometrin päässä. Bremerhavenin päärautatieasema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Haverkamp 119 €
     Hotel Haverkamp

     Hotel Haverkamp

     Prager Straße 34, Bremerhaven, HB
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Bürgermeister-Smidt-Gedächtniskirchen muistokirkko, Stadttheater Bremerhavenin teatteri ja Saksan maastamuuttokeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Klimahaus ja Saksan merimuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bremerhaven Seebäderkajen laituri on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bremerhavenin päärautatieasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

      City-Hotel-Bremerhaven 82 €
      City-Hotel-Bremerhaven

      City-Hotel-Bremerhaven

      Schillerstr. 8, Bremerhaven, HB
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bremerhavenin historiallinen museo, Saksan merimuseo ja Weserpromenade (rantakatu) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Wilhelm Bauer -sukellusvenemuseo ja Zoo am Meer (eläintarha) ovat myös 3 kilometrin päässä. Bremerhavenin päärautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bremerhaven Seebäderkajen laituri on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Am Theaterplatz 69 €
       Hotel Am Theaterplatz

       Hotel Am Theaterplatz

       Schleswiger Straße 5, Bremerhaven, Bremen
         
        1.0 kautta 5.0 Tähteä

        Stadttheater Bremerhavenin teatteri, Weserpromenade (rantakatu) ja Wilhelm Bauer -sukellusvenemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Saksan merimuseo ja Zoo am Meer (eläintarha) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bremerhaven Seebäderkajen laituri on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bremerhavenin päärautatieasema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

        Im-Jaich OHG Hotel Bremerhaven 109 €
        Im-Jaich OHG Hotel Bremerhaven

        Im-Jaich OHG Hotel Bremerhaven

        Am Neuen Hafen 19, Bremerhaven
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Harbor Worldsin turistinähtävyys, Zoo am Meer (eläintarha) ja Klimahaus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Weserpromenade (rantakatu) ja Wilhelm Bauer -sukellusvenemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bremerhaven Seebäderkajen laituri sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.