Saksassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

Sankt GoarGermany

Romanttisen Reininlaakson ytimessä sijaitseva Sankt Goar on kuuluisa vanhoista linnoistaan, monista viinitiloistaan ja upeista maisemistaan.

Sankt Goar on ihastuttava pikkukaupunki, joka levittäytyy Reinjoen länsirannalle Rheinland-Pfalzin osavaltiossa. Historiallisessa kylässä voit vierailla satoja vuosia vanhoissa kirkoissa ja linnoissa. Loma Sankt Goarissa sopii ulkoilun ja hyvien viinien ystäville: alueella voi vaeltaa upeissa maisemissa viiniviljelmien keskellä ja vierailla paikallisilla viinitiloilla. Sankt Goar sijaitsee vehreässä jokilaaksossa Reininlaakson ylemmässä keskiosassa, joka on valittu Unescon maailmanperintökohteeksi ja jota kutsutaan usein nimellä ”Romanttinen Rein”. Sankt Goarin kaupunki sai nimensä Akvitaniasta tulleen pyhimyksen mukaan, joka vaikutti alueella 500-luvulla.

Sankt Goarin pienen vanhankaupungin katuja reunustavat monet historialliset rakennukset, kuten Stiftskirche St. Goarin kirkko, Sankt Goarin raatihuone ja Pfarrkirche St. Goar und St. Elisabethin kirkko. Hauskassa Deutsches Puppen- und Bärenmuseumin nukke- ja nallemuseossa voit tutustua ainutlaatuiseen historiallisten lelujen kokoelmaan. Sankt Goarin -loma ei ole täydellinen ilman kerrosta kaupungin viinibaareissa ja ravintoloissa, joissa voit maistella paikallisia viinejä, kuten Rieslingiä.

Kauniina päivänä kannattaa lähteä kävelylle kukkulan rinteeseen vierailemaan Rheinfelsin linnan raunioilla. Vaikuttava linnoitus perustettiin jo 1200-luvulla. Kierrä sisäpihojen, tunnelien ja asuinhuoneistojen läpi ja tutustu museon näyttelyesineisiin, jotka kertovat elämästä Reininlaaksossa satoja vuosia sitten. Mielenkiintoisiin käyntikohteisiin kuuluu myös Wahrschauer- und Lotsenmuseum St. Goar, jossa voit oppia lisää merenkäynnistä, navigoinnista ja luotsien työstä alueella.

Lähde sitten tutustumaan kaupungin ympäristöön: hyppää lautalle, jolla pääset Reinjoen toiselle puolelle Sankt Goarin naapurikaupunkiin Sankt Goarshauseniin. Lisäksi voit kiivetä nauttimaan Dreiburgenblickin näköalapaikalta avautuvista näkymistä. Samalla puolella jokea kohoavat keskiaikaiset Katzin ja Mausin linnat, joihin kannattaa tutustua. Jos sinua kiinnostaa viininvalmistuksen historia Reininlaaksossa, vieraile Loreley-Museum und Wein- Und Heimatmuseumin viini- ja kotiseutumuseossa.

Joenrantaa pitkin kävelemällä pääset ihailemaan kuuluisaa 132 metriä korkeaa Loreley-jyrkännettä, joka kuuluu kaikkien Sankt Goarin -lomien ohjelmaan. Loreley Besucherzentrumin vierailijakeskuksessa voit tutustua kukkulaa koskeviin legendoihin. Lähellä sijaitsevat myös Loreley Freilichtbühnen ulkoilmateatteri, jossa järjestetään rockkonsertteja, sekä Loreley-Bob Sommerrodelbahnin kesäkelkkarata, johon koko perhe voi suunnata pitämään hauskaa. Kävele jokivartta pitkin ihailemaan Loreley-patsasta, joka esittää myyttistä merenneitoa.

Voit matkustaa Sankt Goariin esimerkiksi junalla: suurimmista saksalaiskaupungeista, kuten Bonnista, Kölnistä ja Frankfurtista, on hyvät junayhteydet alueelle, ja esimerkiksi Frankfurtiin pääsee kätevästi lentäen. Jos pidät vaeltamisesta, kulje osa matkasta RheinBurgenWeg-vaellusreittiä pitkin. Noin 200 kilometrin pituinen reitti yhdistää Reininlaakson keskiosan monet linnat ja kaupungit toisiinsa. Kaupungista toiseen pääsee liikkumaan myös Reiniä pitkin kanootilla tai lautalla.

Huippuhotellit kohteessa Sankt Goar

Romantik Hotel Schloss Rheinfels
Romantik Hotel Schloss Rheinfels
4.5 out of 5
Schlossberg 47, Sankt Goar, RP
Hinta on 193 € per yö ajalle 24. lokak. viiva 25. lokak.

Rheinfelsin linna on 0,1 kilometrin ja Loreley (kallio) on 4,2 kilometrin päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Limes ...

4.3/5Excellent! (101 arvostelua)

"Sehr schön gelegen, tolles Frühstück mit überragender Aussicht auf den Rhein."…"

Arvosteltu 12.10.2020

Romantik Hotel Schloss Rheinfels
Weinhotel Landsknecht
Weinhotel Landsknecht
3.5 out of 5
Aussiedlung Landsknecht 4-6, Sankt Goar, RP
Hinta on 82 € per yö ajalle 1. marrask. viiva 2. marrask.

Limes Hiking Trail on 2,9 kilometrin ja Rheinfelsin linna on 3,3 kilometrin päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Loreley (kallio) ja Bodobrican ...

4.3/5Excellent! (84 arvostelua)

"Siisti, rauhallinen hotelli aivan Reinin rannassa. Muita palveluita ei ihan vieressä, mutta automatkailijalle sopiva yöpymispaikka kun parkkeerauskin oli ilmainen. Hotellin henkilökunta todella ystävällistä ja aamupala hyvä."…"

Arvosteltu 23.6.2015

Weinhotel Landsknecht
Hotel Zur Post
Hotel Zur Post
2.5 out of 5
Bahnhofstraße 3, Sankt Goar, RP
Hinta on 63 € per yö ajalle 25. lokak. viiva 26. lokak.

Rheinfelsin linna on 1 kilometrin ja Loreley (kallio) on 3,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Limes Hiking Trail ja Hessen Trail ovat myös 15 kilometrin päässä. ...

Hotel Zur Post
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Loma-asunnot – Sankt Goar

Loreley Guesthouses
Loreley Guesthouses
3 out of 5
Alte Heerstraße 110, Sankt Goar, Rheinland-Pfalz
Hinta on 104 € per yö ajalle 25. lokak. viiva 26. lokak.

Limes Hiking Trail on 2,1 kilometrin ja Rheinfelsin linna on 3,7 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Loreley (kallio) ja Bodobrican raunioitunut roomalaislinnoitus ...

4.5/5Wonderful! (2 arvostelua)

"Blick auf den Rhein! Bahn fährt Tag und Nacht, bei geschlossenem Fenster OK."…"

Arvosteltu 17.8.2020

Loreley Guesthouses
Ferienwohnung Dreiburgenblick
Ferienwohnung Dreiburgenblick
4 out of 5
Dreiburgenblick 11, Sankt Goar

Rheinfelsin linna on 0,9 kilometrin ja Loreley (kallio) on 4,4 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Limes Hiking Trail ja Hessen Trail ovat myös 15 kilometrin ...

Ferienwohnung Dreiburgenblick
Apartment Rheintal in Sankt Goarshausen - 2 Persons, 1 Bedrooms
Apartment Rheintal in Sankt Goarshausen - 2 Persons, 1 Bedrooms
unnamed road, Sankt Goar, Rheinland-Palatinate

Limes Hiking Trail on 2,4 kilometrin ja Rheinfelsin linna on 3,5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Loreley (kallio) ja Bodobrican raunioitunut roomalaislinnoitus ...

4/5Very Good! (1 arvostelu)
Insgesamt gut

"Im Großen und Ganzen kann man das Objekt weiter empfehlen. Die Wohnung ist insgeamt nicht sehr groß aber für 2 Personen ausreichend. Man fährt ja aber auch nicht in diese schöne Gegend um die ganze Zeit in der Wohnung zu verbringen. Die Umgebung an der Loreley ist sehr schön. Es reiht sich sort Stadt ..."…"

Arvosteltu 18.9.2020

Apartment Rheintal in Sankt Goarshausen - 2 Persons, 1 Bedrooms
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Sankt Goar

Rheinfelsin linna
Kuva majoitusliikkeestä Rheinfelsin linna

Rheinfelsin linna

4.5/5(2 arvostelua)

Keskiaikaisen Rheinfelsin linnan raunioituneet kellarit, asuinhuoneistot ja tunnelit tarjoavat kurkistuksen Reininlaakson hienoimpiin kuuluneen linnan menneisyyteen.

Burg Eltz
Kuva majoitusliikkeestä Burg Eltz

Burg Eltz

3/5(1 arvostelu)

Voit oppia lisää kohteen Wierschem paikallisesta historiasta, kun vierailet kohteen Burg Eltz (linna) kaltaisilla tärkeillä muistomerkeillä. Vaella tämän viehättävän alueen jokirannalla.

Loreley
Kuva majoitusliikkeestä Loreley

Loreley

5/5(1 arvostelu)

Loreley-jyrkänteellä voit ihailla Reinjoelle avautuvia näkymiä, tutustua vanhoihin legendoihin, osallistua ulkoilmakonsertteihin ja pitää hauskaa kesäkelkkaradalla.

Geierlayn riippusilta
Kuva majoitusliikkeestä Geierlayn riippusilta

Geierlayn riippusilta

5/5(1 arvostelu)

Voit oppia lisää kohteen Mörsdorf paikallisesta historiasta, kun käyt vierailulla kohteen Geierlayn riippusilta kaltaisilla tunnetuilla muistomerkeillä. Vaella tämän viehättävän alueen jokirannalla.

Deutsches Eck
Kuva majoitusliikkeestä Deutsches Eck

Deutsches Eck

5/5(1 arvostelu)

Deutsches Eck eli Saksan nurkka on kahden suuren joen risteyskohta, jossa kohoaa valtava veistosjäljitelmä.

Eberbachin luostari
Kuva majoitusliikkeestä Eberbachin luostari

Eberbachin luostari

5/5(1 arvostelu)

Ota selvää kohteen Eberbachin luostari historiasta, sillä kyseessä on yksi kohteen Eltville am Rhein tunnetuista muistomerkistä. Kävele alueen jokirannalla.

Kohteen Sankt Goar lähellä sijaitsevat kaupungit

Kuva: Michelle F

Boppard

Oberwesel

Oberwesel

Sankt Goarshausen

Sankt Goarshausen

Kuva ”Kestert” käyttäjältä Alexander Hoernigk (CC BY) / rajattu alkuperäisestä kuvasta
Kuva käyttäjältä Alexander Hoernigk (CC BY)

Kestert