Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Santa Bárbaran linna

Kaupungin keskustan yllä korkealla kukkulalla sijaitsee Alicanten suosituimpiin kuuluva nähtävyys ja yksi Euroopan suurimmista linnoista.

166 metriä meren pinnan yläpuolella Benacantil-vuoren huipulla sijaitsee linnoitus, joka katselee alas Alicanten kaupunkiin ja on yksi Alicanten tärkeimmistä nähtävyyksistä. Santa Bárbaran linna on yksi Euroopan suurimmista keskiaikaisista linnoista. Se kiertää koko vuoren huipun. Yli 1 000 vuotta vanha linna, joka on peräisin 800-luvulta, jolloin muslimit hallitsivat aluetta, on iästään huolimatta säilynyt lähes täysin ehjänä. Santa Bárbara on ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde kaikille historiasta kiinnostuneille, mutta myös niille, jotka vain haluavat ihastella mahtavia maisemia.

Jo matka Benacantil-vuoren huipulle on kokemus. Voit ajaa vuoren rinnettä ylös, tai jos haluat seikkailua päivääsi, voit patikoida matkan jalkaisin. Seuraa kävelypolkua mäntymetsän ja puistoalueiden halki vuoren huipulle. Perille päästyäsi voit ihastella alueen ehdottomasti häikäisevimpiin lukeutuvia maisemia. Toisessa suunnassa näkyvät vanhankaupungin katot ja toisessa kimalteleva Välimeri. 

Tutustu linnan alueeseen ja näe alkuperäisen kirkon rauniot, valtava vallihauta ja kanuunat, joilla muinoin suojeltiin kaupunkia. Suuren linnan sisällä on vartiotorni, tyrmiä ja ylellinen palatsi. Torni sijaitsee aivan vuoren seinämän reunalla, ja uskaliaimmille se tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät. Käy linnassa sijaitsevassa Alicanten kaupunginmuseossa ja kuule linnan ja linnan suojeleman kaupungin historiasta sekä hallitsijoista, jotka eri aikakausina asuivat linnassa.

Ajomatka Santa Bárbaran linnaan kestää noin viisi minuuttia kaupungin keskustasta. Kävely kestää noin tunnin. Vuoren juurelta huipulle kulkee myös hissi, joka kuljettaa liikuntarajoitteiset ja vanhukset ilmaiseksi. Muilta peritään pieni maksu. Linnaan ei ole pääsymaksua. Linna on avoinna joka päivä, mutta se saattaa olla kiinni keskipäivällä.


Alueen Santa Barbaran linna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 197 majoitusliikettä kohteen Santa Barbaran linna lähellä
Melia Alicante 156 €
Melia Alicante

Melia Alicante

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Alicanten satama ja Postiguetin uimaranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Alicanten kaupungintalo ja Mercado Central (markkinat) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

  Eurostars Centrum Alicante 73 €
  Eurostars Centrum Alicante

  Eurostars Centrum Alicante

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   El Corte Ingles-ostoskeskus, Alicanten satama ja Mercado Central (markkinat) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Postiguetin uimaranta ja Alicanten härkätaisteluareena ovat myös 2 kilometrin päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Hospes Amerigo 193 €
   Hotel Hospes Amerigo

   Hotel Hospes Amerigo

     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Alicanten kaupungintalo ja Alicanten satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Postiguetin uimaranta ja Mercado Central (markkinat) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Maya 86 €
    Hotel Maya

    Hotel Maya

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Plaza Mar 2 (ostoskeskus), Postiguetin uimaranta ja Santa Barbaran linna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Alicanten satama ja Alicanten härkätaisteluareena ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Eurostars Lucentum 67 €
     Eurostars Lucentum

     Eurostars Lucentum

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Mercado Central (markkinat) ja Alicanten härkätaisteluareena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Alicanten satama ja Postiguetin uimaranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Sercotel Spa Porta Maris 161 €
      Hotel Sercotel Spa Porta Maris

      Hotel Sercotel Spa Porta Maris

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Casino Mediterráneo ja Postiguetin uimaranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Alicanten satama ja Mercado Central (markkinat) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

       La Milagrosa Bed & Breakfast 50 €
       La Milagrosa Bed & Breakfast

       La Milagrosa Bed & Breakfast

         
        1.0 kautta 5.0 Tähteä

        Alicanten nykytaiteen museo ja Alicanten kaupungintalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä matkakodista. Alicanten satama ja Postiguetin uimaranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Méndez Núñez 66 €
        Hotel Méndez Núñez

        Hotel Méndez Núñez

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         San Nicolasin katedraali, Alicanten satama ja Mercado Central (markkinat) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Postiguetin uimaranta ja Alicanten härkätaisteluareena ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.