Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Santa Catalinan linnoitus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Santa Catalinan linnoitus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Santa Catalinan linnoitus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Santa Catalinan linnoitus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Santa Catalinan linnoitus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Santa Catalinan linnoitus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Santa Catalinan linnoitus lähellä kohdetta Santa Catalinan linnoitus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Santa Catalinan linnoitus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 831 majoitusliikettä kohteen Santa Catalinan linnoitus lähellä
Senator Cádiz Spa Hotel 76 €
Senator Cádiz Spa Hotel

Senator Cádiz Spa Hotel

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Plaza de Candelaria (aukio) ja Plaza de España sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Catedral de Cádiz ja Torre Tavira (torni) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cádizin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Parador De Cadiz 139 €
  Parador De Cadiz

  Parador De Cadiz

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Cádizin yliopisto ja La Caletan uimaranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Torre Tavira (torni) ja Catedral de Cádiz ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cádizin asema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

   Plaza de la Luz Cádiz 45 €
   Plaza de la Luz Cádiz

   Plaza de la Luz Cádiz

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    La Caletan uimaranta ja Torre Tavira (torni) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Catedral de Cádiz ja Plaza de España ovat myös 2 kilometrin päässä. Cádizin asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel de Francia y París 61 €
    Hotel de Francia y París

    Hotel de Francia y París

    Plaza de San Francisco, 6, Cadiz, Cádiz
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Catacumbas del Beaterion museo ja Plaza de España sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Torre Tavira (torni) ja Catedral de Cádiz ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cádizin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Argantonio 69 €
     Hotel Argantonio

     Hotel Argantonio

     Calle Argantonio, 3, Cadiz, Cádiz
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Oratorio de la Santa Cueva ja Plaza de España sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Torre Tavira (torni) ja Catedral de Cádiz ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cádizin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Apartamentos Maier 60 €
      Apartamentos Maier

      Apartamentos Maier

      Calle San Nicolás, 4, Cadiz, Cádiz
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       La Caletan uimaranta ja Torre Tavira (torni) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Catedral de Cádiz ja Plaza de España ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cádizin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Boutique Convento Cádiz 64 €
       Hotel Boutique Convento Cádiz

       Hotel Boutique Convento Cádiz

         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Centro Municipal de Arte Flamenco ja Catedral de Cádiz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Torre Tavira (torni) ja Plaza de España ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cádizin asema sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Casa de las Cuatro Torres 88 €
        Hotel Casa de las Cuatro Torres

        Hotel Casa de las Cuatro Torres

        Plaza Argüelles, 3, Cadiz, Cádiz
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Vuoden 1812 perustuslain muistomerkki ja Plaza de España sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Torre Tavira (torni) ja Catedral de Cádiz ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cádizin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.