Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Santa Catalinan linnoitus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Santa Catalinan linnoitus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Santa Catalinan linnoitus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Santa Catalinan linnoitus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Santa Catalinan linnoitus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Santa Catalinan linnoitus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Santa Catalinan linnoitus lähellä kohdetta Santa Catalinan linnoitus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Santa Catalinan linnoitus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 053 majoitusliikettä kohteen Santa Catalinan linnoitus lähellä
Plaza de la Luz Cádiz 88 €
Plaza de la Luz Cádiz

Plaza de la Luz Cádiz

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  La Caletan uimaranta ja El Gran Teatro Falla (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Catedral de Cádiz ja Playa de la Victoria ovat myös 3 kilometrin päässä. Cádizin asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

  Senator Cádiz Spa Hotel 118 €
  Senator Cádiz Spa Hotel

  Senator Cádiz Spa Hotel

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Plaza de Candelaria (aukio) ja Catedral de Cádiz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. El Gran Teatro Falla (teatteri) ja La Caletan uimaranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Cádizin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel de Francia y París 80 €
   Hotel de Francia y París

   Hotel de Francia y París

   Plaza de San Francisco, 6, Cadiz, Cádiz
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Catacumbas del Beaterion museo, Catedral de Cádiz ja El Gran Teatro Falla (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. La Caletan uimaranta ja Playa de la Victoria ovat myös 3 kilometrin päässä. Cádizin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Parador De Cadiz 211 €
    Parador De Cadiz

    Parador De Cadiz

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Cádizin yliopisto, La Caletan uimaranta ja El Gran Teatro Falla (teatteri) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Catedral de Cádiz ja Playa de la Victoria ovat myös 3 kilometrin päässä. Cádizin asema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

     Cádiz INN Apartments & Suites 105 €
     Cádiz INN Apartments & Suites

     Cádiz INN Apartments & Suites

     Calle Valenzuela, 1-3 -5, Cadiz, Cádiz
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Casa de las Cadenas ja Catedral de Cádiz sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. El Gran Teatro Falla (teatteri) ja La Caletan uimaranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Cádizin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      De Cádiz Cadi Hostel
      De Cádiz Cadi Hostel

      De Cádiz Cadi Hostel

      Soledad, 4, Cadiz
        
       1.0 kautta 5.0 Tähteä

       El Gran Teatro Falla (teatteri) ja La Caletan uimaranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Catedral de Cádiz ja Playa de la Victoria ovat myös 3 kilometrin päässä. Cádizin asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       Mukava ja Keskeinen Asunto
       Mukava ja Keskeinen Asunto

       Mukava ja Keskeinen Asunto

       17 Plaza Mentidero, 1º, Cadiz, Andalusia
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        El Gran Teatro Falla (teatteri) ja La Caletan uimaranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Catedral de Cádiz ja Playa de la Victoria ovat myös 3 kilometrin päässä. Cádizin asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

        El Armador Casa Palacio 124 €
        El Armador Casa Palacio

        El Armador Casa Palacio

        Calle Ancha 7, Cadiz
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Antoniuksen kirkko, El Gran Teatro Falla (teatteri) ja Catedral de Cádiz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. La Caletan uimaranta ja Playa de la Victoria ovat myös 3 kilometrin päässä. Cádizin asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.