Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Sarajevon tunnelimuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Sarajevon tunnelimuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Sarajevon tunnelimuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Sarajevon tunnelimuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Sarajevon tunnelimuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Sarajevon tunnelimuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Sarajevon tunnelimuseo lähellä kohdetta Sarajevon tunnelimuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Sarajevon tunnelimuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 244 majoitusliikettä kohteen Sarajevon tunnelimuseo lähellä
Octagon 69 €
Octagon

Octagon

Akifa Šeremeta 48, Sarajevo
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sarajevon tunnelimuseo, Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto ja Bosmalov gradski centar 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo ja Ali Pashan moskeija ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Hotel Hills Congress & Termal Spa Resort 114 €
  Hotel Hills Congress & Termal Spa Resort

  Hotel Hills Congress & Termal Spa Resort

  Butmirska cesta 18, Sarajevo
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto ja Sarajevon tunnelimuseo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Vrelo Bosne -puisto sijaitsee 4,5 kilometrin päässä.

   Radon Plaza 89 €
   Radon Plaza

   Radon Plaza

   Džemala Bijedica 185, Sarajevo
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto, Bosmalov gradski centar ja Grbavica-stadion sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo ja Bosnian historiamuseoovat myös 10 kilometrin päässä.

    Great Wall
    Great Wall

    Great Wall

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto, Sarajevon tunnelimuseo ja Bosmalov gradski centar 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo ja Ali Pashan moskeija ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Hotel Yu 60 €
     Hotel Yu

     Hotel Yu

     Vojvode Radomira Putnika, Sarajevo, Istocno Sarajevo
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Sarajevon tunnelimuseo, Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto ja Bosmalov gradski centar sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Grbavica-stadion sijaitsee 4,9 kilometrin päässä.

      Malak Apartments 1 000 €
      Malak Apartments

      Malak Apartments

      Ulica Branislava Nusica bb, Sarajevo
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sarajevon tunnelimuseo on 4,5 kilometrin ja päässä tästä huoneistohotellista. Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo ja Ali Pashan moskeija sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Gazi Husrev-Beg -moskeija ja Vrelo Bosne -puisto ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Malak Regency Hotel 112 €
       Malak Regency Hotel

       Malak Regency Hotel

       Hrasnicka Cesta bb, Sarajevo, Ilidza
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto on 1,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Sarajevon tunnelimuseo ja Vrelo Bosne -puisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo ja Bosmalov gradski centar ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Hotel Hollywood 68 €
        Hotel Hollywood

        Hotel Hollywood

        Dr. Mustafe Pintola 23, Ilidža, Sarajevo
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto on 0,1 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Sarajevon tunnelimuseo ja Vrelo Bosne -puisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo ja Bosmalov gradski centar ovat myös 10 kilometrin päässä.