Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Sarajevon tunnelimuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Sarajevon tunnelimuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Sarajevon tunnelimuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Sarajevon tunnelimuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Sarajevon tunnelimuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Sarajevon tunnelimuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Sarajevon tunnelimuseo lähellä kohdetta Sarajevon tunnelimuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Sarajevon tunnelimuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 331 majoitusliikettä kohteen Sarajevon tunnelimuseo lähellä
Octagon 62 €
Octagon

Octagon

Akifa Šeremeta 48, Sarajevo
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sarajevon tunnelimuseo, Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto ja Bosmalov gradski centar 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo ja Ali Pashan moskeija ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Great Wall
  Great Wall

  Great Wall

    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto, Sarajevon tunnelimuseo ja Bosmalov gradski centar 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo ja Ali Pashan moskeija ovat myös 10 kilometrin päässä.

   Lomakoti Ilmainen Pysäköinti 114 €
   Lomakoti Ilmainen Pysäköinti

   Lomakoti Ilmainen Pysäköinti

     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto, Sarajevon tunnelimuseo ja Bosmalov gradski centar 5 kilometrin päässä tästä lomakodista. Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo ja Ali Pashan moskeija ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Pansion Stari Konak 22 €
    Pansion Stari Konak

    Pansion Stari Konak

    Aerodromska 29, Sarajevo
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Sarajevon tunnelimuseo on 1,9 kilometrin ja Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto on 4,7 kilometrin päässä tästä majatalosta. Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo ja Ali Pashan moskeija ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Pansion Arizona
     Pansion Arizona

     Pansion Arizona

       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sarajevon tunnelimuseo on 1,8 kilometrin ja Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto on 4,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo ja Ali Pashan moskeija ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Radon Plaza 68 €
      Radon Plaza

      Radon Plaza

      Džemala Bijedica 185, Sarajevo
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto, Bosmalov gradski centar ja Grbavica-stadion sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo ja Bosnian historiamuseoovat myös 10 kilometrin päässä.

       Hotel Yu 60 €
       Hotel Yu

       Hotel Yu

       Vojvode Radomira Putnika, Sarajevo, Istocno Sarajevo
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Sarajevon tunnelimuseo, Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto ja Bosmalov gradski centar sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Grbavica-stadion sijaitsee 4,9 kilometrin päässä.

        Malak Regency Hotel 92 €
        Malak Regency Hotel

        Malak Regency Hotel

        Hrasnicka Cesta bb, Sarajevo, Ilidza
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto on 1,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Sarajevon tunnelimuseo ja Vrelo Bosne -puisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo ja Ali Pashan moskeija ovat myös 15 kilometrin päässä.