Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Säveltäjä Jāzeps Vītolsin museo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Säveltäjä Jāzeps Vītolsin museo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Säveltäjä Jāzeps Vītolsin museo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Säveltäjä Jāzeps Vītolsin museo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Säveltäjä Jāzeps Vītolsin museo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Säveltäjä Jāzeps Vītolsin museo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Säveltäjä Jāzeps Vītolsin museo lähellä kohdetta Säveltäjä Jāzeps Vītolsin museo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Säveltäjä Jāzeps Vītolsin museo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 hotellia lähellä kohdetta Säveltäjä Jāzeps Vītolsin museo
58 €
Dikli Palace Hotel

Dikli Palace Hotel

Diklu Pils, Dikli Parish
4,2
/ 5 (13 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Vik's Fairy Tale Park ja Laulujuhlamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Diklin luterilainen kirkko sijaitsee 1,7 kilometrin päässä.

88 €
Villa Santa Hotel

Villa Santa Hotel

88 Gaujas street, Cesis
4.5 kautta 5.0

Pyhän Johanneksen kirkko on 2,6 kilometrin ja Cesisin linna on 2,9 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta hotellista. Turaidan linna ja Gaujan kansallispuisto ovat myös 40 kilometrin päässä.

Hotel Cesis

Hotel Cesis

VIENIBAS LAUKUMS,1, CESIS
3.5 kautta 5.0

Cesisin linna ja Pyhän Johanneksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. St. Simonin luterilaiskirkko ja Vecpuišu parks ovat myös 32 kilometrin päässä.

40 €
Karlamuiza Country Hotel

Karlamuiza Country Hotel

Karli, Cesis
4,6
/ 5 (51 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Pyhän Johanneksen kirkko on 11,7 kilometrin ja Cesisin linna on 11,8 kilometrin päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Siguldan linna ja Turaidan linna ovat myös 32 kilometrin päässä.