Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Scrovegnin kappeli

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Scrovegnin kappeli. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Scrovegnin kappeli, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Scrovegnin kappeli paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Scrovegnin kappeli upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Scrovegnin kappeli? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Scrovegnin kappeli lähellä kohdetta Scrovegnin kappeli. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Scrovegnin kappeli, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 478 majoitusliikettä kohteen Scrovegnin kappeli lähellä
Hotel Casa del Pellegrino 47 €
Hotel Casa del Pellegrino

Hotel Casa del Pellegrino

Via Melchiorre Cesarotti 21, Padova, PD
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Museo Antoniano ja Padovan yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pedrocchi Café (kahvila) ja Chiesa degli Eremitani (kirkko) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Padovan asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Grand'Italia 69 €
  Hotel Grand'Italia

  Hotel Grand'Italia

  Corso Del Popolo 81, Padova, PD
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Giardini dell'Arena (puisto), Scrovegnin kappeli ja Chiesa degli Eremitani (kirkko) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Pedrocchi Café (kahvila) ja Padovan yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Padovan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   Best Western Plus Hotel Galileo Padova 70 €
   Best Western Plus Hotel Galileo Padova

   Best Western Plus Hotel Galileo Padova

   Via Venezia 30, Padova, PD
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Padovan messut, Giardini dell'Arena (puisto) ja Scrovegnin kappeli sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Chiesa degli Eremitani (kirkko) ja Pedrocchi Café (kahvila) ovat myös 2 kilometrin päässä. Padovan asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

    NH Padova 68 €
    NH Padova

    NH Padova

    Via N. Tommaseo, 61, Padova, PD
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Torre dell'Orologion kellotorni ja Antonius Padovalaisen Basilika sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Padovan asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Europa 78 €
     Hotel Europa

     Hotel Europa

     Largo Europa 9, Padova, PD
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Palazzo Zuchermann, Chiesa degli Eremitani (kirkko) ja Scrovegnin kappeli sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Giardini dell'Arena (puisto) ja Pedrocchi Café (kahvila) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Padovan asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel M14 55 €
      Hotel M14

      Hotel M14

      Via Acquette 9, Padova, PD
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Museo del Precinema, Padovan yliopisto ja Pedrocchi Café (kahvila) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chiesa degli Eremitani (kirkko) ja Giardini dell'Arena (puisto) ovat myös 2 kilometrin päässä. Padovan asema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Belludi 37 93 €
       Hotel Belludi 37

       Hotel Belludi 37

       Via Luca Belludi 37, Padova, PD
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        San Giorgion oratorio, Padovan yliopisto ja Pedrocchi Café (kahvila) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chiesa degli Eremitani (kirkko) ja Scrovegnin kappeli ovat myös 2 kilometrin päässä. Padovan asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

        MyPlace Piazze di Padova 89 €
        MyPlace Piazze di Padova

        MyPlace Piazze di Padova

        Various Addresses, Padova, PD
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Näitä huoneistoja löytyy eri puolilta kaupunkia.