Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Scrovegnin kappeli

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Scrovegnin kappeli. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Scrovegnin kappeli, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Scrovegnin kappeli paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Scrovegnin kappeli upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Scrovegnin kappeli? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Scrovegnin kappeli lähellä kohdetta Scrovegnin kappeli. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Scrovegnin kappeli, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 702 majoitusliikettä kohteen Scrovegnin kappeli lähellä
Best Western Plus Hotel Galileo Padova 63 €
Best Western Plus Hotel Galileo Padova

Best Western Plus Hotel Galileo Padova

Via Venezia 30, Padova, PD
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Padovan messut, Giardini dell'Arena (puisto) ja Scrovegnin kappeli sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Chiesa degli Eremitani (kirkko) ja Pedrocchi Café (kahvila) ovat myös 2 kilometrin päässä. Padovan asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Casa del Pellegrino 57 €
  Hotel Casa del Pellegrino

  Hotel Casa del Pellegrino

  Via Melchiorre Cesarotti 21, Padova, PD
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Museo Antoniano ja Padovan yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pedrocchi Café (kahvila) ja Chiesa degli Eremitani (kirkko) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Padovan asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

   NH Padova 72 €
   NH Padova

   NH Padova

   Via N. Tommaseo, 61, Padova, PD
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Torre dell'Orologion kellotorni ja Antonius Padovalaisen Basilika sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Padovan asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Grand'Italia 80 €
    Hotel Grand'Italia

    Hotel Grand'Italia

    Corso Del Popolo 81, Padova, PD
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Giardini dell'Arena (puisto), Scrovegnin kappeli ja Chiesa degli Eremitani (kirkko) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Pedrocchi Café (kahvila) ja Padovan yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Padovan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Europa 78 €
     Hotel Europa

     Hotel Europa

     Largo Europa 9, Padova, PD
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Palazzo Zuchermann, Chiesa degli Eremitani (kirkko) ja Scrovegnin kappeli sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Giardini dell'Arena (puisto) ja Pedrocchi Café (kahvila) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Padovan asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel M14 59 €
      Hotel M14

      Hotel M14

      Via Acquette 9, Padova, PD
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Museo del Precinema, Padovan yliopisto ja Pedrocchi Café (kahvila) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chiesa degli Eremitani (kirkko) ja Giardini dell'Arena (puisto) ovat myös 2 kilometrin päässä. Padovan asema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Al Cason 64 €
       Hotel Al Cason

       Hotel Al Cason

       Via Fra Paolo Sarpi 40, Padova, PD
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Scoletta del Carminen kappeli, Giardini dell'Arena (puisto) ja Scrovegnin kappeli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chiesa degli Eremitani (kirkko) ja Pedrocchi Café (kahvila) ovat myös 2 kilometrin päässä. Padovan asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Majestic Toscanelli 116 €
        Majestic Toscanelli

        Majestic Toscanelli

        Via Dell'Arco 2, Padova, PD
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Piazza delle Erbe (aukio) ja Padovan yliopisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pedrocchi Café (kahvila) ja Chiesa degli Eremitani (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Padovan asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.