Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Shanghain messukeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Shanghain messukeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Shanghain messukeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Shanghain messukeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Shanghain messukeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Shanghain messukeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Shanghain messukeskus lähellä kohdetta Shanghain messukeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Shanghain messukeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 866 hotellia lähellä kohdetta Shanghain messukeskus
117 €
Hilton Shanghai

Hilton Shanghai

No 250 Hua Shan Road, Shanghai
4,1
/ 5 (157 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Paramount, Jingan-temppeli ja French Concession sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. People's Square ja Jade-buddhan tempeeli ovat myös 5 kilometrin päässä.

150 €
The Portman Ritz-Carlton, Shanghai

The Portman Ritz-Carlton, Shanghai

Shanghai Centre, Shanghai
4,4
/ 5 (57 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Shanghai Centre ja Jingan-temppeli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Jade-buddhan tempeeli ja French Concession ovat myös 3 kilometrin päässä.

213 €
The Puli Hotel And Spa

The Puli Hotel And Spa

1 ChangDe Road, Shanghai
4,7
/ 5 (169 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Paramount, Jingan-temppeli ja French Concession sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Jade-buddhan tempeeli ja People's Square ovat myös 3 kilometrin päässä.

109 €
Swissotel Grand Shanghai

Swissotel Grand Shanghai

1 Yu Yuan Road, Shanghai
4,3
/ 5 (158 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Paramount ja Jingan-temppeli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. French Concession ja Jade-buddhan tempeeli ovat myös 3 kilometrin päässä.

123 €
Okura Garden Hotel Shanghai

Okura Garden Hotel Shanghai

58 Mao Ming Nan Road, Shanghai
4,5
/ 5 (622 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Lyceum Theatre, Jingan-temppeli ja Xintiandi sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta luksusluokan hotellista. French Concession ja Shanghain kaupunginmuseo ovat myös 3 kilometrin päässä.

Shanghai JC Mandarin Hotel Limited

Shanghai JC Mandarin Hotel Limited

1225 West Nanjing Road, Shanghai
3,8
/ 5 (110 arvostelua)
0.0 kautta 5.0

Plaza 66 ja Jingan-temppeli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jade-buddhan tempeeli ja People's Square ovat myös 3 kilometrin päässä.

86 €
Hotel Equatorial Shanghai

Hotel Equatorial Shanghai

65 Yanan Road West, Shanghai
4,1
/ 5 (181 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Jing Anin puisto ja Shanghain lasten palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Jingan-temppeli ja Jiuguang-tavaratalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

262 €
Jing An Shangri-La, West Shanghai

Jing An Shangri-La, West Shanghai

1218 Middle Yan'an Road, Shanghai
4,4
/ 5 (20 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Shanghain messukeskus, Jiuguang-tavaratalo ja Jingan-temppeli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. French Concession ja People's Square ovat myös 3 kilometrin päässä.