Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Shenzhenin kansalaiskeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Shenzhenin kansalaiskeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Shenzhenin kansalaiskeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Shenzhenin kansalaiskeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Shenzhenin kansalaiskeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Shenzhenin kansalaiskeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Shenzhenin kansalaiskeskus lähellä kohdetta Shenzhenin kansalaiskeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Shenzhenin kansalaiskeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 698 majoitusliikettä kohteen Shenzhenin kansalaiskeskus lähellä
Park Hyatt Shenzhen 232 €
Park Hyatt Shenzhen

Park Hyatt Shenzhen

5023 Yi Tian Rd, Futian District, Shenzhen, Guangdong
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Coco Park ja Shenzhenin kokous- ja messukeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Huaqiangbei ja Splendid China Folk Village ovat myös 10 kilometrin päässä. Shenzhen Convention and Exhibition Centerin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Shopping Parkin asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Futian Shangri-La, Shenzhen 165 €
  Futian Shangri-La, Shenzhen

  Futian Shangri-La, Shenzhen

  4088 Yi Tian Road, Futian District, Shenzhen, Guangdong
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Coco Park ja Shenzhenin kokous- ja messukeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Huaqiangbei ja Happy Valley ovat myös 15 kilometrin päässä. Shenzhen Convention and Exhibition Centerin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gangxian asema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hilton Shenzhen Futian 110 €
   Hilton Shenzhen Futian

   Hilton Shenzhen Futian

   Tower B Great China Intl Finance Centre, Shennan Road, Futian District, Shenzhen, Guangdong
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Shenzhenin kokous- ja messukeskus ja Coco Park sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Huanggangin raja-asema ja Happy Valley ovat myös 15 kilometrin päässä. Gangxia Northin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Gangxian asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Marco Polo Shenzhen 104 €
    Marco Polo Shenzhen

    Marco Polo Shenzhen

    Fuhua 1st Road, Futian CBD, Shenzhen, Guangdong
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Shenzhen Lianhuashan Park (puisto) ja Coco Park sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Shenzhenin kokous- ja messukeskus ja Huaqiangbei ovat myös 3 kilometrin päässä. Shopping Parkin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Futianin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Four Seasons Hotel Shenzhen 229 €
     Four Seasons Hotel Shenzhen

     Four Seasons Hotel Shenzhen

     138 Fuhua Third Road, Futian District, Shenzhen, Guangdong
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Shenzhenin kaupungintalo, Shenzhenin kokous- ja messukeskus ja Coco Park sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Huaqiangbei ja Happy Coast ovat myös 3 kilometrin päässä. Shopping Parkin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Shenzhen Convention and Exhibition Centerin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Lv Jia Apartment
      Lv Jia Apartment

      Lv Jia Apartment

      Unit 17N Fl 17, Building C2, Xia Sha Jing Ji Bin He Shi Dai, Shenzhen
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Shenzhenin kaupungintalo ja Coco Park sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Shenzhenin kokous- ja messukeskus ja Huaqiangbei ovat myös 2 kilometrin päässä. Civic Centerin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Futianin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Da Shu Min Su
       Da Shu Min Su

       Da Shu Min Su

       Fu Tian Kou An Jin Di Ming Jin, Building 1, 6 F, Shenzhen
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Shenzhenin kaupungintalo ja Coco Park sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Shenzhenin kokous- ja messukeskus ja Huaqiangbei ovat myös 3 kilometrin päässä. Civic Centerin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Shenzhen Convention and Exhibition Centerin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Shenzhen Liushengsuiyue Guesthouse
        Shenzhen Liushengsuiyue Guesthouse

        Shenzhen Liushengsuiyue Guesthouse

        Jiaoyi West Road No.2, Dapeng District, Shenzhen
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Shenzhen Lianhuashan Park (puisto) ja Coco Park sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Shenzhenin kokous- ja messukeskus ja Huaqiangbei ovat myös 3 kilometrin päässä. Civic Centerin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Shenzhen Convention and Exhibition Centerin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.