COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Slagelse
Matkaopas

Matkat Slagelseen tarjoavat kokemuksia koko perheelle, halusitpa sitten elämyksiä tai oppia lisää Tanskan historiasta.

Olitpa perheesi kanssa viikonloppumatkalla tai pidennetyllä kaupunkilomalla Slagelsessa, jännittäviä kokemuksia riittää koko ajalle. Tarjolla on monenlaisia perheystävällisiä aktiviteetteja, ja voit myös tutustua Tanskan historiaan, nauttia kaupunkia ympäröivistä kauniista maisemista tai mennä ostoksille viihtyisiin liikkeisiin.

Slagelse on Sjællandin länsiosan suurin kaupallinen keskus 32 000 asukkaallaan. Kaupungin keskustassa on paljon viihtyisiä aukioita ja kapeita katuja, joiden varsilla on vaate-, kenkä- ja koruliikkeitä. Jos olet kiinnostunut taiteesta, hyvä vierailukohde on Kunstgalleriet, jossa on esillä modernia ja klassista tanskalaista taidetta.

Jos vietät lomaa Slagelsessa perheen kanssa, älä jätä väliin Viikinkiajan museota, jossa voit tutustua viikinkiajan tärkeimpiin monumentteihin. Panzermuseum East -museossa pääset lähelle kylmän sodan univormuja ja esineitä, ja viereisessä puistossa lapset voivat leikkiä juoksuhaudoissa ja lähteä ajelulle vanhan moottoripyörän sivuvaunussa.

Gerlev Legeparkissa on noin 130 erilaista peliä ja leikkiä, joita lapset kaikkialla Euroopassa ovat leikkineet kautta aikojen. Jos isovanhemmat ovat mukana matkassa, he voivat varmasti kertoa lisää näistä hauskoista leikeistä. Voit helposti viettää täällä muutaman viihtyisän tunnin ja selvittää perheen mestarin.

Tutustu Slagelseen polkupyörän selästä ja nauti tukkaa tuivertavasta tuulesta ja kukkien tuoksusta. Jos teet matkaa autolla, voit tehdä retken rannikolle ja hengittää syvään raikasta meri-ilmaa. Jos vierailet kaupungissa kesällä, muista ottaa mukaan uimapuku ja pyyhe, jotta voit vilvoitella Ison-Beltin aalloissa. Slagelse tarjoaa elämyksiä ja aktiviteetteja kaiken ikäisille. Olipa siis kyseessä matka perheen kanssa tai romanttinen kahden hengen loma, tekemistä riittää.

Only Sleep
Only Sleep
3 out of 5
Trafikcenter Alle 2, Slagelse
Hinta on 86 € per yö ajalle 14. huhtik. viiva 15. huhtik.

Trelleborg (historiallinen alue) on 8,4 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Soro Klosterkirke ja Kongsmark ...

3.7/5Good! (268 arvostelua)

"Only Sleep er et enkelt og funktionelt hotel til absolut overkommelige priser"…"

Arvosteltu 2.2.2021

Only Sleep
Golf- og Forretningshotel Vilcon
Golf- og Forretningshotel Vilcon
3 out of 5
Oksebrovej 2, Skovsø , Slagelse
Hinta on 97 € per yö ajalle 14. huhtik. viiva 15. huhtik.

Länsi-Sjellannin taidemuseo, Soro Klosterkirke ja Sorøn akatemia ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Sorø-järvi ja Tuelsø ovat myös 15 kilometrin ...

4/5Very Good! (285 arvostelua)
Viihtyisä, helppo, mukava

"Siisti, helppo ja mukava hotelli. Huone oli aika kuuma eikä ikkunaa saanut pysymään tuulella auki, ilmastointia ei ollut. Mutta todella hyvä muuten."…"

Arvosteltu 2.7.2019

Golf- og Forretningshotel Vilcon
Vilcon Hotel & Konferencegaard
Vilcon Hotel & Konferencegaard
3 out of 5
Lorupvej 44, Slagelse, Sealand
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 128 € per yö ajalle 15. huhtik. viiva 16. huhtik.

Länsi-Sjellannin taidemuseo, Soro Klosterkirke ja Sorøn akatemia ovat 15 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta hotellista. Sorø-järvi ja Trelleborg ...

4.1/5Very Good! (8 arvostelua)
Medarbejdersag

"Der mangler ventilation og køling på vildmarks værelserne, eller fantastisk"…"

Arvosteltu 18.6.2020

Vilcon Hotel & Konferencegaard
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
3 Bedroom Accommodation in Slagelse
3 Bedroom Accommodation in Slagelse
Bjørnespindervej 6, Slagelse, Sjaelland

Kongsmark Strand on 1,8 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Trelleborg (historiallinen alue) ja Iso-Beltin messukeskus sijaitsevat 20 kilometrin päässä. ...

3 Bedroom Accommodation in Slagelse
3 Huoneen Majoitus Slagelse
3 Huoneen Majoitus Slagelse
Hirsevangen 10, Slagelse, Sjaelland

Kongsmark Strand on 3,2 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Trelleborg (historiallinen alue) ja Iso-Beltin messukeskus sijaitsevat 15 kilometrin päässä. ...

4.7/5Exceptional! (3 arvostelua)
Für unsere Zwecke war es hervorragend.

"Alles spitze."…"

Arvosteltu 26.10.2020

3 Huoneen Majoitus Slagelse
3 Huoneen Majoitusta Slagelse
3 Huoneen Majoitusta Slagelse
Birkevej, Slagelse, Sjaelland

Kongsmark Strand on 3 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Trelleborg (historiallinen alue) ja Iso-Beltin messukeskus sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Korsør ...

3/5 (1 arvostelu)
Typisch dänisches Sommerhaus mit schöner Freifläche in netter Lage

"Typisches Haus älterer Bauart, nett renoviert und für den Urlaub gut geeignet. Der Anbau als Schlafzimmer für zwei Personen aufgrund vermuteter Feuchtigkeit (Stockflecken) und nicht in Fotos sichtbarer alter Möbel, sowie unter den am Boden herumliegenden Gartenmöbelkissen/Stoffauflagen befindlicher ..."…"

Arvosteltu 23.8.2019

3 Huoneen Majoitusta Slagelse
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Kohteen Slagelse lähellä sijaitsevat kaupungit