Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Slovenian kansallismuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Slovenian kansallismuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Slovenian kansallismuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Slovenian kansallismuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Slovenian kansallismuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Slovenian kansallismuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Slovenian kansallismuseo lähellä kohdetta Slovenian kansallismuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Slovenian kansallismuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 159 hotellia lähellä kohdetta Slovenian kansallismuseo
123 €
Grand Hotel Union

Grand Hotel Union

Miklosiceva 1, Ljubljana
4,5
/ 5 (270 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Preseren-aukio, Marian ilmestyksen fransiskaanikirkko ja Kolmoissilta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista.

103 €
Hotel Lev

Hotel Lev

Vosnjakova ulica 1, Ljubljana
4,1
/ 5 (120 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Tivolin puisto ja Slovenian kansallisgalleria sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ljubljanan oopperatalo sijaitsee 0,8 kilometrin päässä.

95 €
Central Hotel

Central Hotel

Miklosiceva 9, Ljubljana
4,2
/ 5 (184 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Marian ilmestyksen fransiskaanikirkko ja Lohikäärmesilta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista.

99 €
Best Western Premier Hotel Slon

Best Western Premier Hotel Slon

Slovenska Cesta 34, Ljubljana
4,4
/ 5 (294 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

River Ljubljanica Kanal ja Kolmoissilta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Nikolaoksen katedraali ja Lohikäärmesilta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

111 €
Grand Hotel Union Business

Grand Hotel Union Business

Miklosiceva 3, Ljubljana
4,5
/ 5 (90 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Preseren-aukio, Marian ilmestyksen fransiskaanikirkko ja Kolmoissilta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Tivolin puisto sijaitsee 0,7 kilometrin päässä.

86 €
Meksiko Hotel

Meksiko Hotel

Njegoševa cesta 6K, Ljubljana
4,0
/ 5 (23 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Slovenian Ethnographic Museum, Lohikäärmesilta ja Kolmoissilta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Nikolaoksen katedraali ja Ljubljanan linna ovat myös 2 kilometrin päässä.

63 €
Emonec Hotel

Emonec Hotel

Wolfova 12, Ljubljana
3,9
/ 5 (112 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Preseren-aukio ja Kolmoissilta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pyhän Nikolaoksen katedraali ja Lohikäärmesilta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

104 €
City Hotel

City Hotel

Dalmatinova Street, 15, Ljubljana
4,2
/ 5 (71 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Prešerenin muistomerkki, Lohikäärmesilta ja Kolmoissilta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Nikolaoksen katedraali ja Ljubljanan linna ovat myös 2 kilometrin päässä.