Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Sopotin laituri

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Sopotin laituri. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Sopotin laituri, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Sopotin laituri paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Sopotin laituri upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Sopotin laituri? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Sopotin laituri lähellä kohdetta Sopotin laituri. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Sopotin laituri, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 377 majoitusliikettä kohteen Sopotin laituri lähellä
Sheraton Sopot Hotel 127 €
Sheraton Sopot Hotel

Sheraton Sopot Hotel

Powstancow Warszawy 6, Sopot, Pomerania
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ulica Monte Cassino ja Sopotin uimaranta ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Sopotin laituri ja Aquapark Sopot (vesipuisto) ovat myös 2 kilometrin päässä. Sopotin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Sofitel Grand Sopot 166 €
  Sofitel Grand Sopot

  Sofitel Grand Sopot

  Ul. Powstancow Warszawy 12-14, Sopot, Pomerania
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ulica Monte Cassino ja Sopotin uimaranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Sopotin laituri ja Aquapark Sopot (vesipuisto) ovat myös 2 kilometrin päässä. Sopotin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   SeaSide Sopot Budget Hotel 37 €
   SeaSide Sopot Budget Hotel

   SeaSide Sopot Budget Hotel

   3 Plac Zdrojowy, Sopot, pomorskie
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sopotin uimaranta on 0,1 kilometrin ja päässä tästä aamiaismajoituksesta. PGE Arena (stadion) ja Pyhän Marian kirkko sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Gdańskin nostokurki ja Kultainen portti ovat myös 15 kilometrin päässä. Sopotin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Bayjonn Boutique Hotel
    Bayjonn Boutique Hotel

    Bayjonn Boutique Hotel

    Powstancow Warszawy 7, Sopot, Pomerania
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ulica Monte Cassino, Sopotin uimaranta ja Sopotin laituri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. PGE Arena (stadion) ja Pyhän Marian kirkko ovat myös 15 kilometrin päässä. Sopotin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Dom & House - Apartments Ogrodowa Sopot
     Dom & House - Apartments Ogrodowa Sopot

     Dom & House - Apartments Ogrodowa Sopot

     Ul. Grunwaldzka 8, Sopot, Pomorskie
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Ulica Monte Cassino ja Sopotin uimaranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Sopotin laituri ja Aquapark Sopot (vesipuisto) ovat myös 3 kilometrin päässä. Sopotin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Imperial Apartments - Cassino
      Imperial Apartments - Cassino

      Imperial Apartments - Cassino

      Grunwaldzka 4-6, Sopot
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Ulica Monte Cassino ja Sopotin uimaranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Sopotin laituri ja Aquapark Sopot (vesipuisto) ovat myös 3 kilometrin päässä. Sopotin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Molo Hotel 46 €
       Molo Hotel

       Molo Hotel

       ul. Podjazd 6, Sopot
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Ulica Monte Cassino, Sopotin laituri ja Sopotin uimaranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aquapark Sopot (vesipuisto) ja Ergo Arena (stadion) ovat myös 3 kilometrin päässä. Sopotin asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

        Zatoka Sztuki Art & Business Center 668 €
        Zatoka Sztuki Art & Business Center

        Zatoka Sztuki Art & Business Center

        Mamuszki 14, Suite with sauna, Sopot, Pomeranian Voivodeship
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sopotin uimaranta ja Sopotin laituri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aquapark Sopot (vesipuisto) ja Ergo Arena (stadion) ovat myös 5 kilometrin päässä. Sopotin asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.