Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Sorrenton huvivenesatama

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Sorrenton huvivenesatama. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Sorrenton huvivenesatama, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Sorrenton huvivenesatama paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Sorrenton huvivenesatama upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Sorrenton huvivenesatama? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Sorrenton huvivenesatama lähellä kohdetta Sorrenton huvivenesatama. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Sorrenton huvivenesatama, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 703 majoitusliikettä kohteen Sorrenton huvivenesatama lähellä
Continental 190 €
Continental

Continental

Piazza della Vittoria 4, Sorrento, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Marina Granden ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Corso, Italia ja Sorrenton huvivenesatama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Sorrento Palace 237 €
  Hilton Sorrento Palace

  Hilton Sorrento Palace

  Via Sant' Antonio 13, Sorrento, NA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Marina Granden ranta ja Bagni della Regina Giovannan ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Pompejin arkeologinen puisto ja Vesuviuksen kansallispuisto ovat myös 52 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Plaza
   Hotel Plaza

   Hotel Plaza

   via Fuorimura n.3, Sorrento, NA
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sorrento Peninsula, Corso, Italia ja Piazza Tasso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Antiche Mura
    Hotel Antiche Mura

    Hotel Antiche Mura

    Via Fuorimura 7 - P Zza Tasso, Sorrento, NA
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sorrento Peninsula, Corso, Italia ja Piazza Tasso sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

     Grand Hotel La Favorita 259 €
     Grand Hotel La Favorita

     Grand Hotel La Favorita

     Via Tasso angolo Piazza Vittorio Veneto, Sorrento, NA
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sorrento Peninsula ja Piazza Tasso sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Corso, Italia ja Marina Granden ranta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grand Hotel Aminta 109 €
      Grand Hotel Aminta

      Grand Hotel Aminta

      Via Nastro Verde 23, Sorrento, NA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Piazza Tasso ja Marina Granden ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Pompejin arkeologinen puisto ovat myös 32 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Hotel Royal 378 €
       Grand Hotel Royal

       Grand Hotel Royal

       Via Correale 42, Sorrento, NA
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Museo Correale di Terranova (museo) ja Piazza Lauro sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Corso, Italia ja Piazza Tasso ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant'Agnellon asema 22 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Carlton International 161 €
        Hotel Carlton International

        Hotel Carlton International

        Via Correale 15, Sorrento, NA
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sorrento Peninsula, Corso, Italia ja Piazza Tasso sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.