Pennsylvaniassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

Historialliset hotellit - South Side Flats, Pittsburgh

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kaikkea kohteessa South Side Flats yöpyvä historiafani voi matkaltaan odottaa?
Kohteen South Side Flats historialliset paikat kuuluvat luultavasti toivelistasi kärkeen. Haluat varmasti vierailla huippuravintoloissa ja eloisissa baareissa vierailusi aikana. Kun vierailet tällä perheystävällisellä alueella, voit viettää aikaa kaupoissa.
Mikä on paras yöpymispaikka kohteessa South Side Flats, jos haluaa yöpyä lähellä alueen historiallisia kohteita?
Matkustusasiantuntemuksemme perusteella Morning Glory Inn on loistava 3,5 tähden aamiaismajoitus, joka on historiasta kiinnostuneiden varattavissa Expedian sivustolla ja josta löytyy ilmainen aamiainen ja ilmainen Wi-Fi. Monongahela Incline (funikulaari) sijaitsee vain 3 minuutin ajomatkan päässä. Muita historiallisten kohteiden lähellä sijaitsevia vaihtoehtoja ovat Holiday Inn Express Hotel & Suites Pittsburgh-South Side ja HYATT house Pittsburgh-South Side.
Kuinka monta historiallista hotellia kohteesta South Side Flats oikein löytyy?
Kohteessa South Side Flats on 19 hotellia ja muuta majoitusvaihtoehtoa, jotka ovat varattavissa Expedian kautta. Niihin kuuluu 4 historialliseksi määritettyä tai historiallisten paikkojen lähellä sijaitsevaa hotellia.
Mitkä ovat kohteen South Side Flats suosituimmat historialliset paikat ja muut nähtävyydet?
Rex Theater on yksi alueen suosituista kohteista. Alueella on myös PPG Paints Arena ja PNC Park (stadion).
Millaisia historialliset hotellit ovat kohteessa South Side Flats?
Historiallisen hotellin valitsevat asiakkaat saavat mahdollisyyden viettää yönsä paikassa, joka on määritetty virallisesti kansalliseksi historialliseksi kohteeksi. Historialliset hotellit ympäri maailman saattavat olla linnoja, palatseja, kartanoita tai jopa vanhoja poliisiasemia, pubeja, lomamajoja tai pilvenpiirtäjiä – millaisia merkittäviä rakennuksia tahansa. Tälläisten kohteessa South Side Flats sijaitsevien hotellien huoneissa tai yleisissä tiloissa on tavallisesti säilytetty autenttisia elementtejä, kuten perinteistä arkkitehtuuria tai rakennusajan aikakaudelle tyypillisiä ominaisuuksia.
Mitä eroa on historiallisella hotellilla ja perinnehotellilla?
Termiä “perinnehotelli” käytetään useimmin Aasiassa ja Euroopassa, kun taas Yhdysvalloissa käytössä on monesti termi “historiallinen hotelli”. Loppujen lopuksi molemmat hotellityypit ovat hyvin samankaltaisia. Historiallisessa hotellissa kaikkein keskeisintä tapaavat olla arkkitehtuuri ja itse rakennus. Kun on kyse perinnehotellista, tärkeintä on monesti sen kulttuuriarvo sekä se, miten paikka aikoinaan muokkasi paikallista yhteisöä.
Onko kohteen South Side Flats historiallisissa hotelleissa modernit tilat?
Hotellin sisätiloista kyllä löytyvät kaikki vakituiset nykyaikaiset turvallisuusominaisuudet sekä modernit palvelut ja mukavuudet, vaikka rakennuksen arvokkaat perinteet ja historiallinen ulkomuoto on pyritty säilyttämään mahdollisimman autenttisina. Historiallisista hotelleista löytyy yksityiset huoneet, modernit kylpyhuoneet, lämmitys ja ilmastointi, ilmainen ja nopea Wi-Fi sekä muut tavanomaiset, hotelleissa tarjolla olevat mukavuudet. Voit olla takuuvarma siitä, että kun varaat itsellesi historiallisen hotellin kohteesta South Side Flats, et ole asettumassa epämukavaan tai ränsistyneeseen paikkaan.