Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Splitin venesatama (ACI Split)

Vuokraa huvijahti kapteeneineen päiväksi tai vietä päivä sataman upeita aluksia ihastellen.

Splitin ylellinen venesatama sijaitsee Splitin kauniin vanhankaupungin länsipuolella. Vuokraa luksusjahti ja lähde risteilylle tai vietä juhlia vesillä. Satamassa voit myös ihastella lukuisia upeita veneitä ja jahteja.

Splitin venesatama on yksi Adriatic Croatia International (ACI) Clubin 22:sta kroatialaisesta venesatamasta. Se käsittää 355 laituripaikkaa ja soveltuu myös megajahdeille. Varaa laituripaikka tai käveleskele satama-alueella ja ihaile kauniita jahteja.

Jos haluat viettää ylellisen päivän vesillä, vuokraa tilausjahti tai katamaraani. Voit esimerkiksi tutustua lähistön saariin tai palvoa aurinkoa kannella. Palkkaa kokenut kapteeni tai tartu ruoriin itse, jos sinulla on tarvittava pätevyys. Nauti Adrianmeren kauniista vesistä, jylhästä rannikosta ja Marjanin niemimaan vehreistä kukkuloista Splitin lähistöllä.

Jos haluat oppia jotain uutta, satamassa järjestetään myös purjehduskursseja, joilla voit opetella merenkäyntitaitoja kokeneiden opettajien johdolla. Sataman matkamuistomyymälästä voit ostaa merihenkisiä matkamuistoja ja purjehdustavaraa.

Haukkaa jotain syömistä baarissa tai ravintolassa. Voit myös nauttia omia piknikeväitä sataman vieressä sijaitsevassa Sustipanin puistossa. Tämän Adrianmeren rannalla sijaitsevan puiston jylhien mäntyjen varjossa voit rentoutua suojassa auringolta. Varaa aikaa myös keskiaikaisen benediktiiniläisluostarin raunioihin tutustumiseen. Jos etsit rauhallisia rantoja, suuntaa satamasta länteen kohti Marjanin niemimaata.

Splitin venesatama sijaitsee kaupungin sataman lounaisosassa. Se on lyhyen kävelymatkan päässä Diocletianuksen palatsista. Kävelymatka vie noin viisi minuuttia.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 615 hotellia lähellä kohdetta Splitin satama
126 €
Cornaro Hotel

Cornaro Hotel

Sinjska ulica 6, Split
4,6
/ 5 (187 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Kuvataidegalleria, Diokletianuksen palatsi ja Grgur Ninski -patsas sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Splitin katedraali ja Meštrovićin galleria ovat myös 3 kilometrin päässä.

42 €
Divota Apartment Hotel

Divota Apartment Hotel

Plinarska 75, Split
4,7
/ 5 (266 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Nämä majoitustilat sijaitsevat eri puolilla kaupunkia.

64 €
Villa Split Heritage Hotel

Villa Split Heritage Hotel

Bajamontijeva 5, Split
4,9
/ 5 (79 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Synagoga, Diokletianuksen palatsi ja Grgur Ninski -patsas sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä aamiaismajoituksesta. Splitin katedraali ja Meštrovićin galleria ovat myös 3 kilometrin päässä.

48 €
Palace Suites Heritage Hotel

Palace Suites Heritage Hotel

Narodni Trg 13, Split
4,1
/ 5 (63 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Tämän historiallisen hotellin lähellä sijaitsee Nakićin palatsi, Diokletianuksen palatsi ja Splitin katedraali. Grgur Ninski -patsas ja Meštrovićin galleria ovat myös 3 kilometrin päässä.

67 €
Hotel Luxe

Hotel Luxe

K. Zvonimira 6, Split
4,6
/ 5 (494 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Luonnonhistoriallinen museo, Diokletianuksen palatsi ja Splitin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta boutique-tyylinen hotellista. Grgur Ninski -patsas ja Meštrovićin galleria ovat myös 3 kilometrin päässä.

58 €
Heritage Hotel 19

Heritage Hotel 19

Solurat 12, Split
4,8
/ 5 (19 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Riva, Diokletianuksen palatsi ja Splitin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Grgur Ninski -patsas ja Meštrovićin galleria ovat myös 2 kilometrin päässä.

49 €
Hotel Villa Diana

Hotel Villa Diana

Kuzmanica 3, Split
4,4
/ 5 (154 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Luonnonhistoriallinen museo, Diokletianuksen palatsi ja Splitin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Grgur Ninski -patsas ja Meštrovićin galleria ovat myös 3 kilometrin päässä.

44 €
Grgur Ninski Rooms

Grgur Ninski Rooms

Dioklecijanova 8, Split
4,9
/ 5 (80 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Splitin kaupunginmuseo, Diokletianuksen palatsi ja Grgur Ninski -patsas sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä matkustajakodista. Splitin katedraali ja Meštrovićin galleria ovat myös 3 kilometrin päässä.