Splitin venesatama (ACI Split)

Vuokraa huvijahti kapteeneineen päiväksi tai vietä päivä sataman upeita aluksia ihastellen.

Splitin ylellinen venesatama sijaitsee Splitin kauniin vanhankaupungin länsipuolella. Vuokraa luksusjahti ja lähde risteilylle tai vietä juhlia vesillä. Satamassa voit myös ihastella lukuisia upeita veneitä ja jahteja.

Splitin venesatama on yksi Adriatic Croatia International (ACI) Clubin 22:sta kroatialaisesta venesatamasta. Se käsittää 355 laituripaikkaa ja soveltuu myös megajahdeille. Varaa laituripaikka tai käveleskele satama-alueella ja ihaile kauniita jahteja.

Jos haluat viettää ylellisen päivän vesillä, vuokraa tilausjahti tai katamaraani. Voit esimerkiksi tutustua lähistön saariin tai palvoa aurinkoa kannella. Palkkaa kokenut kapteeni tai tartu ruoriin itse, jos sinulla on tarvittava pätevyys. Nauti Adrianmeren kauniista vesistä, jylhästä rannikosta ja Marjanin niemimaan vehreistä kukkuloista Splitin lähistöllä.

Jos haluat oppia jotain uutta, satamassa järjestetään myös purjehduskursseja, joilla voit opetella merenkäyntitaitoja kokeneiden opettajien johdolla. Sataman matkamuistomyymälästä voit ostaa merihenkisiä matkamuistoja ja purjehdustavaraa.

Haukkaa jotain syömistä baarissa tai ravintolassa. Voit myös nauttia omia piknikeväitä sataman vieressä sijaitsevassa Sustipanin puistossa. Tämän Adrianmeren rannalla sijaitsevan puiston jylhien mäntyjen varjossa voit rentoutua suojassa auringolta. Varaa aikaa myös keskiaikaisen benediktiiniläisluostarin raunioihin tutustumiseen. Jos etsit rauhallisia rantoja, suuntaa satamasta länteen kohti Marjanin niemimaata.

Splitin venesatama sijaitsee kaupungin sataman lounaisosassa. Se on lyhyen kävelymatkan päässä Diocletianuksen palatsista. Kävelymatka vie noin viisi minuuttia.


Tutustu kohteeseen Split


Lähellä sijaitsevat hotellit

10 parasta hotellia lähimpänä kohdetta: Splitin satama


Suosituimmat hotellit

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Splitin satama

Näytä kaikki hotellit lähellä kohdetta Splitin satama