Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Sydney Harbour Bridge

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Sydney Harbour Bridge. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Sydney Harbour Bridge, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Sydney Harbour Bridge paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Sydney Harbour Bridge upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Sydney Harbour Bridge? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Sydney Harbour Bridge lähellä kohdetta Sydney Harbour Bridge. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Sydney Harbour Bridge, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 421 majoitusliikettä kohteen Sydney Harbour Bridge lähellä
Shangri-La Hotel, Sydney 131 €
Shangri-La Hotel, Sydney

Shangri-La Hotel, Sydney

176 Cumberland Street, The Rocks, NSW
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Museum of Contemporary Art ja Circular Quay (mm. satama- ja virkistysalue) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Rocks Markets (tori) ja Sydneyn observatorio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Wynyardin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sydney Circular Quayn asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Amora Hotel Jamison Sydney 114 €
  Amora Hotel Jamison Sydney

  Amora Hotel Jamison Sydney

  11 Jamison Street, Sydney, NSW
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Circular Quay (mm. satama- ja virkistysalue), Sydneyn oopperatalo ja Sydney Harbour Bridge (silta) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Hyde Park ja Central Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Wynyardin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Martin Placen asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Four Seasons Hotel Sydney 176 €
   Four Seasons Hotel Sydney

   Four Seasons Hotel Sydney

   199 George St., Sydney, NSW
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Circular Quay (mm. satama- ja virkistysalue) and Museum of Contemporary Art sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. The Rocks Markets (tori) ja Sydneyn oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sydney Circular Quayn asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Wynyardin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    PARKROYAL Darling Harbour, Sydney 136 €
    PARKROYAL Darling Harbour, Sydney

    PARKROYAL Darling Harbour, Sydney

    150 Day St, Sydney, NSW
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Sydney Town Hall, International Convention Centre Sydney ja SEA LIFE Sydney Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sydney Tower ja Hyde Park ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Town Hallin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Convention Light Railin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hyatt Regency Sydney 114 €
     Hyatt Regency Sydney

     Hyatt Regency Sydney

     161 Sussex Street, Sydney, NSW
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Wild Life Sydney Zoo ja SEA LIFE Sydney Aquarium sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Sydney Tower ja Sydney Town Hall ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Wynyardin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Town Hallin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Travelodge Hotel Sydney Wynyard 82 €
      Travelodge Hotel Sydney Wynyard

      Travelodge Hotel Sydney Wynyard

      7-9 York Street, Sydney, NSW
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Circular Quay (mm. satama- ja virkistysalue) ja King Street Wharf (laiturialue) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Queen Victoria Building (ostoskeskus) ja Cockle Bay Wharf (huvittelualue) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Wynyardin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Martin Placen asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       InterContinental Sydney 133 €
       InterContinental Sydney

       InterContinental Sydney

       117 Macquarie Street, Sydney, NSW
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Circular Quay (mm. satama- ja virkistysalue), Government House (kuvernöörin virka-asunto) ja Sydneyn oopperatalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Royal Botanic Gardens ja The Rocks Markets (tori) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sydney Circular Quayn asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Martin Placen asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Holiday Inn Old Sydney the Rocks 104 €
        Holiday Inn Old Sydney the Rocks

        Holiday Inn Old Sydney the Rocks

        55 George Street, The Rocks, NSW
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Rocks Markets (tori), Circular Quay (mm. satama- ja virkistysalue) ja Overseas Passenger Terminal sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sydney Harbour Bridge (silta) ja Sydneyn oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sydney Circular Quayn asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wynyardin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.