Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Synagogue

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Synagogue. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Synagogue, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Synagogue paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Synagogue upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Synagogue? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Synagogue lähellä kohdetta Synagogue. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Synagogue, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 673 majoitusliikettä kohteen Synagogue lähellä
Novotel Suites Colmar Centre 89 €
Novotel Suites Colmar Centre

Novotel Suites Colmar Centre

27 Rue Bartholdi, Colmar, FR
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  La Petite Venise ja Unterlinden-museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Ammerschwihr Golf Club (golfkeskus) sijaitsee 12,3 kilometrin päässä. Colmarin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

  La Maison des Têtes | Relais & Châteaux 252 €
  La Maison des Têtes | Relais & Châteaux

  La Maison des Têtes | Relais & Châteaux

  19, rue des Têtes, Colmar, Alsace
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   House of the Heads ja La Petite Venise sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Unterlinden-museo ja Colmar-teatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Colmar Saint-Josephin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmarin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   James Boutique Hôtel 107 €
   James Boutique Hôtel

   James Boutique Hôtel

   15 rue Saint-Eloi, Colmar
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Colmarin lelumuseo, Bartholdi-musro ja Unterlinden-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. La Petite Venise sijaitsee 0,8 kilometrin päässä. Colmar Saint-Josephin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmarin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hôtel Saint-Martin 56 €
    Hôtel Saint-Martin

    Hôtel Saint-Martin

    38, Grand’Rue, Colmar, Haut-Rhin
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Saint-Matthews Protestant Church (kirkko) ja La Petite Venise sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Collegiale St-Martin (kirkko) ja Bartholdi-musro ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Colmarin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     Odalys City Colmar La Rose d'Argent 67 €
     Odalys City Colmar La Rose d'Argent

     Odalys City Colmar La Rose d'Argent

     15 Avenue d Alsace, Angle rue Grillenbreit, Colmar, Haut-Rhin
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Colmarin lelumuseo ja La Petite Venise sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Saint-Matthews Protestant Church (kirkko) ja Collegiale St-Martin (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Colmar Saint-Josephin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmarin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hôtel Le Colombier 96 €
      Hôtel Le Colombier

      Hôtel Le Colombier

      7 rue de Turenne, Colmar, Haut-Rhin
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Colmarin katetut markkinat ja La Petite Venise sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Bartholdi-musro ja Parc du Champ de Marsin puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Colmarin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hôtel Turenne 59 €
       Hôtel Turenne

       Hôtel Turenne

       10 route de Bale, Colmar
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Colmarin katetut markkinat ja La Petite Venise sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Bartholdi-musro ja Saint-Matthews Protestant Church (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Colmarin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

        Reflets sur la Lauch Appartements 172 €
        Reflets sur la Lauch Appartements

        Reflets sur la Lauch Appartements

        2 Rue Turenne, Colmar
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         La Petite Venise ja Colmarin katetut markkinat sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Bartholdi-musro ja Unterlinden-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Colmarin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.