COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Matkat – Tahkovuori 2021

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Suunnittele kohteen Tahkovuori lomasi Expedian avulla

  • Vuoden 2020 pakettitarjouksemme eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta nyt voit varata vuoden 2021 lomapakettitarjouksiamme. Varaa majoituksesi, lentosi tai vuokra-autosi yhdessä, niin teet ylimääräisiä säästöjä seuraavaa matkaasi varten!
  • Me olemme valinneet sinulle upeita tarjouksia mahtaviin hotelleihin kohteessa Tahkovuori. Käy tutustumassa tarjouksiin yllä olevan hakukentän avulla.
  • Useimmat hotellit tarjoavat ilmaisen peruutusoikeuden*, koska me uskomme, että joustavuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan.

Lisätietoja löydät vierailemalla koronavirusta (COVID-19) koskevalla tietosivullamme.

Aloita selaaminen nyt!

*Jotkin hotellit vaativat, että peruutus tehdään vähintään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja löydät sivustolta.

Huippuhotellit kohteessa Tahkovuori

Apartments Huili
Apartments Huili
3.5 out of 5
Sääskiniementie 434, Kuopio
Hinta on 89 € per yö ajalle 14. huhtik. viiva 15. huhtik.
4.4/5Excellent! (16 arvostelua)

"Siisti ja todella hyvin kalustettu asunto."…"

Arvosteltu 11.1.2021

Apartments Huili
Tahko-Tours
Tahko-Tours
3.5 out of 5
Hirsivalkamantie 1, Kuopio, Pohjois-Savo
Hae hinnat
4.5/5Wonderful! (8 arvostelua)
Kiva loma Tahkolla

"Siisti mökki, kaikki tarpeellinen löytyi. Pienen automatkan päässä Tahkon keskuksesta. Palvelu oli ystävällistä ja esim luistimet onnistui vuokrata. Ei valittamista, oikein söötti pikkumökki. Jos jotain haluaa sanoa, niin äänieristys viereisiin mökkiasuntoihin oli vähän kehno, äänet kuuluivat aika ..."…"

Arvosteltu 3.1.2021

Tahko-Tours
Ukko
Ukko
3 out of 5
Ukontie 7, Tahkovuori, Kuopio
Hinta on 85 € per yö ajalle 1. toukok. viiva 2. toukok.
3.8/5Good! (71 arvostelua)
Elokuun viimeinen viikonloppu 2020

"Olisin kaivannut pöydän ja kakasi tuolia. Ilmeisesti suihkun vastaisella seinällä ollut kerrossängyt, näiden paikalle olisi voitu laittaa pöytä ja tuolit."…"

Arvosteltu 31.8.2020

Ukko
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.