COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Talavera de la Reina
Matkaopas

Talavera de la Reina

Upean luonnon ympäröimä Talavera de la Reina tarjoaa runsaasti upeita historiallisia kohteita ja sopii täydellisesti perinteistä Espanjaa etsivälle matkailijalle.

Kaupunki ja sitä ympäröivät kylät edustavat Espanjaa kauneimmillaan, minkä vuoksi halpa matka Talavera de la Reinaan täyttää varmasti vaativimmankin matkailijan odotukset. Talavera de la Reinan kaupunki ja kunta sijaitsevat Tajojoen itärannalla Toledon maakunnassa. Niiden alueelta löytyy suuri määrä upeita historiallisia rakennuksia ja nähtävyyksiä sekä etenkin luontomatkailijoiden suosiossa olevia upeita vehreitä maisemia.

Talavera de la Reina oli aikoinaan yksi Espanjan parhaiten puolustettuja kaupunkeja, sillä sitä ympäröi yhdessä vaiheessa peräti kolme suurta puolustusmuuria. Vanhin näistä on albarrana-muurien ja -tornien kokonaisuus 800- ja 900-luvuilta, jolloin alue kuului Abd-ar-Rahman III:nen kalifaattiin. Kokonaisuus on poikkeuksellinen, sillä se on samaan aikaan sekä Espanjan ensimmäinen että viimeinen edelleen pystyssä oleva albarrana-puolustusrakennelma. Kaupungin uusien lähiöiden edustalla on puolestaan edelleen jäljellä kaksi osaa kaupungin toisesta, 1100-luvulla rakennetusta muurista: Puerta de Sevilla eli Sevillan portti ja Polvorínin torni.

Ainakaan hienojen rakennusten puutteeseen loma Talavera de la Reinassa ei tule kaatumaan, sillä edellisten ohella kaupungissa on vielä runsaasti muitakin upeita kohteita, kuten esimerkiksi Nuestra Señora del Pradon basilika. Myös tämän upea 1500-luvulta peräisin oleva pyhättö on ehdottomasti käymisen arvoinen, sillä sen seiniä peittää kokoelma mittaamattoman arvokkaita koristelaattoja. Laattojen arvo tunnetaan laajalti, ja niiden ansiosta kirkko onkin saanut lisänimen ”Keramiikan Sikstuksen kappeli”.

Muista kirkkorakennuksista vierailun arvoinen on ainakin Santa María la Mayorin kollegiaalinen kirkko. Se on rakennettu alun perin jo vuonna 1211, joskin nykyisen mudéjar-goottilaisen ulkoasunsa kirkko sai vasta 1300-luvulla. Myös kirkon sisäosat ovat vierailun arvoiset, sillä tarjolla runsaasti todellisia aarteita, kuten upea Rubensin maalaus.

Edellä mainittujen kohteiden ohella Talavera de la Reinassa on myös lukuisia kiinnostavia museoita sekä myös modernia aikaamme edustavia turistikohteita. Esimerkiksi Ruiz de Lunan keramiikkamuseossa on mahdollisuus ihastella upeaa kokoelmaa 1500- ja 1900-luvun välillä valmistettua keramiikkaa. Kaupungin etnogragfinen museo esittelee puolestaan kaupungin perinteitä ja historiaa ammoisista ajoista aina tähän päivään.

Kaupungista on erittäin hyvät juna- ja bussiyhteydet, minkä ansiosta lomaan Talavera de la Reinassa voi yhdistää hyvin monenlaista sisältöä. Suuren kaupungin kutsuessa matka Madridiinkin taittuu alle kahdessa tunnissa.

Älä siis epäröi, vaan varaa viikonloppumatka Talavera de la Reinaan nyt ja lähde tutustumaan tämän kiehtovan kaupungin keramiikasta ja valetusta metallista rakentuviin perinteisiin ja historiaan.

La Hacienda Del Casar
La Hacienda Del Casar
2 out of 5
Real, 2, Talavera de la Reina
Hinta on 52 € per yö ajalle 22. kesäk. viiva 22. kesäk.
Santa María la Mayorin kirkko, Roomalainen silta ja Talaveran taistelumuistomerkki sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä hostalista. Muuri ja Albarrana-torni ...
4.3/5Excellent! (24 arvostelua)
"The Spanish had very little English but went out of his way to be helpful. He greeted, he cooked, he served, his eyes smiled through the mask. The room was big, warmly decorated and the bed was extremely comfortable. Very basic but a working fridge and coffee making facilities would have made the ..."

Arvosteltu 21.8.2020

La Hacienda Del Casar
Casa Rural el Pinar
Casa Rural el Pinar
3 out of 5
Talaveran taistelumuistomerkki, Muuri ja Albarrana-torni ja Ruiz De Lunan keramiikkamuseo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä mökistä. Talavera de la Reinan ...
Casa Rural el Pinar
Be Live City Center Talavera
Be Live City Center Talavera
4 out of 5
Hinta on 55 € per yö ajalle 1. heinäk. viiva 1. heinäk.
Talavera de la Reinan härkätaisteluareena, Playa de los Arenales ja Nuestra Señora del Pradon basilika sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä ...
3.9/5Good! (169 arvostelua)
Pahasti pettynyt!
"Varasimme hotellin sillä perusteella,että oli tarjolla puolihoito.Kun tulimme hotel- liin klo 15.00,ilmoitti vastaanottovirkailija ettei ole mahdollista saada puolihoi- toa koska siihen kuuluu vain aamiainen ja lounas joka päättyi jo.Kysyttyämme onko mahdollista saada annosruokaa illalla oli vastaus ..."

Arvosteltu 9.4.2015

Be Live City Center Talavera
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
El Paso de las Cigüeñas
El Paso de las Cigüeñas
3 out of 5
Camino 4 Coladas, s/n, Candeleda, Avila
Plaza de Candeleda on 3,2 kilometrin päässä tästä mökistä. Sierra de Gredosin luonnonpuisto ja Golf Candeleda sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Cofradía de Caballeros ...
El Paso de las Cigüeñas
El Hojaranzo. Casa Rural con Encanto en Candeleda
El Hojaranzo. Casa Rural con Encanto en Candeleda
Plaza de Candeleda on 1,4 kilometrin päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta mökistä. Sierra de Gredosin luonnonpuisto ja Cofradía de Caballeros de Ntra Sra ...
El Hojaranzo. Casa Rural con Encanto en Candeleda
El Escondite de Pedro Malillo
El Escondite de Pedro Malillo
3.5 out of 5
Carretera de Chilla km 3,6, Candeleda, Avila
Cofradía de Caballeros de Ntra Sra de Chillan pyhäkkö on 3,1 kilometrin ja Plaza de Candeleda on 5 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta mökistä. ...
El Escondite de Pedro Malillo
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Kohteen Talavera de la Reina lähellä sijaitsevat kaupungit