Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Teatre Municipal de Benicàssim

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Teatre Municipal de Benicàssim. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Teatre Municipal de Benicàssim, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Teatre Municipal de Benicàssim paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Teatre Municipal de Benicàssim upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Teatre Municipal de Benicàssim? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Teatre Municipal de Benicàssim lähellä kohdetta Teatre Municipal de Benicàssim. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Teatre Municipal de Benicàssim, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 518 majoitusliikettä kohteen Teatre Municipal de Benicàssim lähellä
Rooms Boutique Benicasim 31 €
Rooms Boutique Benicasim

Rooms Boutique Benicasim

San Antonio, 13, Benicássim, Castellón
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Teatre Municipal de Benicàssim, Santo Tomásin kirkko ja Santo Tomás De Villanuevan kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta matkakodista. Torre San Vicenten ranta ja Almadraban ranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Benicàssimin asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Eco Avenida
  Hotel Eco Avenida

  Hotel Eco Avenida

    
   1.0 kautta 5.0 Tähteä

   Santo Tomás De Villanuevan kirkko, Santo Tomásin kirkko ja Teatre Municipal de Benicàssim sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vesipuisto Aquarama ja Torre San Vicenten ranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Benicàssimin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Bulevard 55 €
   Hotel Bulevard

   Hotel Bulevard

     
    1.0 kautta 5.0 Tähteä

    Santo Tomás De Villanuevan kirkko, Vesipuisto Aquarama ja Torre San Vicenten ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä residenssistä. Plaça Major ja Espai D'Art Contemporani -museo ovat myös 20 kilometrin päässä. Benicàssimin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hostal Boutique Beni 65 €
    Hostal Boutique Beni

    Hostal Boutique Beni

    Santo Tomas,147, Benicássim, Castellón
      
     1.0 kautta 5.0 Tähteä

     Teatre Municipal de Benicàssim, Santo Tomásin kirkko ja Santo Tomás De Villanuevan kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostalista. Almadraban ranta ja Torre San Vicenten ranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Benicàssimin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Bersoca
     Hotel Bersoca

     Hotel Bersoca

       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Vesipuisto Aquarama ja Voramarin ranta sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Plaza de Toros de Castellon ja Morro de Gosin ranta ovat myös 15 kilometrin päässä.

      Hotel Intur Orange
      Hotel Intur Orange

      Hotel Intur Orange

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Platja els Terrers ja Vesipuisto Aquarama sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Playa de Heliopolisin ranta ja Torre San Vicenten ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Hotel Tramontana
       Hotel Tramontana

       Hotel Tramontana

       c/La Corte 77, Av. Ferrandis Salvador, 6, Benicássim, Castellón
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Torre San Vicenten ranta, Platja els Terrers ja Almadraban ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Voramarin ranta ja Teatre Municipal de Benicàssim ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Benicàssimin asema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Intur Bonaire 104 €
        Hotel Intur Bonaire

        Hotel Intur Bonaire

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Vesipuisto Aquarama on 1,4 kilometrin ja päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Palms Desert Natural Park -luonnonpuisto ja Voramarin ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. La Conchan ranta ja Plaza de Toros de Castellon ovat myös 15 kilometrin päässä.