Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Teatre Municipal de Benicàssim

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Teatre Municipal de Benicàssim. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Teatre Municipal de Benicàssim, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Teatre Municipal de Benicàssim paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Teatre Municipal de Benicàssim upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Teatre Municipal de Benicàssim? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Teatre Municipal de Benicàssim lähellä kohdetta Teatre Municipal de Benicàssim. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Teatre Municipal de Benicàssim, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 369 majoitusliikettä kohteen Teatre Municipal de Benicàssim lähellä
Rooms Boutique Benicasim 35 €
Rooms Boutique Benicasim

Rooms Boutique Benicasim

San Antonio, 13, Benicássim, Castellón
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Teatre Municipal de Benicàssim, Santo Tomásin kirkko ja Santo Tomás De Villanuevan kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta matkakodista. Torre San Vicenten ranta ja Almadraban ranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Benicàssimin asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Intur Orange 84 €
  Hotel Intur Orange

  Hotel Intur Orange

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vesipuisto Aquarama, Playa de Heliopolisin ranta ja Torre San Vicenten ranta 3 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Teatre Municipal de Benicàssim ja Santo Tomás De Villanuevan kirkko ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Soléa House Hotel 90 €
   Soléa House Hotel

   Soléa House Hotel

   Carrer els Dolors 16, Benicássim, Castelló
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Santo Tomás De Villanuevan kirkko, Santo Tomásin kirkko ja Teatre Municipal de Benicàssim sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Torre San Vicenten ranta ja Vesipuisto Aquarama ovat myös 2 kilometrin päässä. Benicàssimin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Canadá 42 €
    Hotel Canadá

    Hotel Canadá

      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Vesipuisto Aquarama ja Voramarin ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Palms Desert Natural Park -luonnonpuisto ja Plaza de Toros de Castellon ovat myös 15 kilometrin päässä. Benicàssimin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Centric on Kunnostettu
     Centric on Kunnostettu

     Centric on Kunnostettu

     calle secret chornet 19, Benicássim, Valencian itsehallintoalue
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Santo Tomás De Villanuevan kirkko, Santo Tomásin kirkko ja Teatre Municipal de Benicàssim sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta lomakodista. Torre San Vicenten ranta ja Vesipuisto Aquarama ovat myös 2 kilometrin päässä. Benicàssimin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Bulevard 53 €
      Hotel Bulevard

      Hotel Bulevard

        
       1.0 kautta 5.0 Tähteä

       Santo Tomás De Villanuevan kirkko, Vesipuisto Aquarama ja Torre San Vicenten ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä residenssistä. Palms Desert Natural Park -luonnonpuisto ja Espai D'Art Contemporani -museo ovat myös 20 kilometrin päässä. Benicàssimin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Eco Avenida
       Hotel Eco Avenida

       Hotel Eco Avenida

         
        1.0 kautta 5.0 Tähteä

        Santo Tomás De Villanuevan kirkko, Santo Tomásin kirkko ja Teatre Municipal de Benicàssim sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vesipuisto Aquarama ja Torre San Vicenten ranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Benicàssimin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hostal Boutique Beni
        Hostal Boutique Beni

        Hostal Boutique Beni

        Santo Tomas,147, Benicássim, Castellón
          
         1.0 kautta 5.0 Tähteä

         Teatre Municipal de Benicàssim, Santo Tomásin kirkko ja Santo Tomás De Villanuevan kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostalista. Almadraban ranta ja Torre San Vicenten ranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Benicàssimin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.