Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Teatteritaiteen museo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Teatteritaiteen museo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Teatteritaiteen museo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Teatteritaiteen museo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Teatteritaiteen museo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Teatteritaiteen museo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Teatteritaiteen museo lähellä kohdetta Teatteritaiteen museo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Teatteritaiteen museo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 31 majoitusliikettä kohteen Teatteritaiteen museo lähellä
Sibirskiy Oazis
Sibirskiy Oazis

Sibirskiy Oazis

Hospital, 81 / A, Omsk, Omskin alue
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ljuba-veistos, Omskin valtiollinen draamateatteri ja Uusi kirkko 3 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Putkimies Stepanin monumentti ja Omskin alueellinen valtiollinen tiedekirjasto ovat myös 3 kilometrin päässä.

  ibis Sibir Omsk 59 €
  ibis Sibir Omsk

  ibis Sibir Omsk

  22 Lenina Street, Omsk
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Omskin valtion historiallinen museo, Omskin alueellinen taidemuseo ja Näyttelyhalli sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Buchholzin aukio ja Pyhän Nikolauksen kasakkakatedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Zhukov Hotel 47 €
   Zhukov Hotel

   Zhukov Hotel

   105 Zhukova St., Omsk
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Omskin Kondrati Belova -museo ja Teatteritaiteen museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Nikolauksen kasakkakatedraali ja Omskin nuorisoteatteri ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Tourist 37 €
    Tourist

    Tourist

    2, Broz Tito St, Omsk
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Buchholzin aukio, Omskin valtion historiallinen museo ja Näyttelyhalli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Omskin alueellinen taidemuseo ja Omskin sotamuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel 41 38 €
     Hotel 41

     Hotel 41

     Surovtseva St., 112, Omsk
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ostoskeskus Continent, Teatteritaiteen museo ja Omskin Kondrati Belova -museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Omskin sotamuseo ja Pyhän Nikolauksen kasakkakatedraali ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Brick Walls Hotel 49 €
      Brick Walls Hotel

      Brick Walls Hotel

      Ulitsa Lenina, 10, Omsk
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Putkimies Stepanin monumentti, Ljuba-veistos ja Omskin valtiollinen draamateatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Näyttelyhalli ja Uusi kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Globus Hote
       Globus Hote

       Globus Hote

       Leningradskaya Ploshchad, 1, Leningradskaya Ploshchad 1, Omsk, Omsk
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Teatteritaiteen museo ja Omskin Kondrati Belova -museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Omskin sotamuseo ja Pyhän Nikolauksen kasakkakatedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Amaks Omsk Hotel 34 €
        Amaks Omsk Hotel

        Amaks Omsk Hotel

        Irtyshskaya Naberezhnaya, 30, Omsk, Omskin alue
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Omskin valtiollinen sirkus ja Omskin valtiollinen nukketeatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä joenrantareitillä hotellista. Teatteritaiteen museo ja Omskin Kondrati Belova -museo ovat myös 3 kilometrin päässä.