Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Teatteritaiteen museo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Teatteritaiteen museo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Teatteritaiteen museo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Teatteritaiteen museo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Teatteritaiteen museo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Teatteritaiteen museo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Teatteritaiteen museo lähellä kohdetta Teatteritaiteen museo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Teatteritaiteen museo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 48 majoitusliikettä kohteen Teatteritaiteen museo lähellä
ibis Sibir Omsk 42 €
ibis Sibir Omsk

ibis Sibir Omsk

22 Lenina Street, Omsk
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Omskin valtion historiallinen museo, Omskin alueellinen taidemuseo ja Näyttelyhalli sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Buchholzin aukio ja Pyhän Nikolauksen kasakkakatedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Tourist 39 €
  Tourist

  Tourist

  2, Broz Tito St, Omsk
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Buchholzin aukio, Omskin valtion historiallinen museo ja Näyttelyhalli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Omskin alueellinen taidemuseo ja Omskin sotamuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Cronwell Nika Center 41 €
   Cronwell Nika Center

   Cronwell Nika Center

   Lermontova str 62, Omsk
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Omskin valtiollinen musiikkiteatteri ja Liberovin aukio sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Omskin alueellinen taidemuseo ja Omskin nuorisoteatteri ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Zhukov Hotel 49 €
    Zhukov Hotel

    Zhukov Hotel

    105 Zhukova St., Omsk
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Omskin Kondrati Belova -museo ja Teatteritaiteen museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Nikolauksen kasakkakatedraali ja Omskin nuorisoteatteri ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Brick Walls Hotel 52 €
     Brick Walls Hotel

     Brick Walls Hotel

     Ulitsa Lenina, 10, Omsk
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Putkimies Stepanin monumentti, Ljuba-veistos ja Omskin valtiollinen draamateatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Näyttelyhalli ja Uusi kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Amaks Omsk Hotel 32 €
      Amaks Omsk Hotel

      Amaks Omsk Hotel

      Irtyshskaya Naberezhnaya, 30, Omsk, Omskin alue
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Omskin valtiollinen sirkus ja Omskin valtiollinen nukketeatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä joenrantareitillä hotellista. Teatteritaiteen museo ja Omskin Kondrati Belova -museo ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Hotel Lucky - Hostel 21 €
       Hotel Lucky - Hostel

       Hotel Lucky - Hostel

       Maslennikova str., 175, Omsk
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Punaisen tähden stadion ja Omsk-areena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Omskin Kondrati Belova -museo ja Teatteritaiteen museo ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Mini-Hotel Tetta 40 €
        Mini-Hotel Tetta

        Mini-Hotel Tetta

        Ulitsa Semnadtsataya Liniya 71, Omsk
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Punaisen tähden stadion, Omsk-areena ja Liberovin aukio 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Omskin valtiollinen musiikkiteatteri ja Omskin alueellinen taidemuseo ovat myös 5 kilometrin päässä.