Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Tignén linnoitus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Tignén linnoitus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Tignén linnoitus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Tignén linnoitus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Tignén linnoitus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Tignén linnoitus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Tignén linnoitus lähellä kohdetta Tignén linnoitus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Tignén linnoitus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 669 majoitusliikettä kohteen Tignén linnoitus lähellä
Grand Hotel Excelsior 140 €
Grand Hotel Excelsior

Grand Hotel Excelsior

Great Siege Road, Floriana, Malta
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Slieman lautta ja Malta Experience ovat myös 2 kilometrin päässä.

  1926 Hotel & SPA
  1926 Hotel & SPA

  1926 Hotel & SPA

  THORNTON STREET, Sliema
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sliema Promenade ja Slieman lautta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat myös 3 kilometrin päässä.

   115 The Strand Hotel and Suites 33 €
   115 The Strand Hotel and Suites

   115 The Strand Hotel and Suites

   115 The Strand, Gżira, Malta
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bisazza Street ja Slieman lautta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Vallettan stama ja Sliema Promenade ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Hilton Malta 203 €
    Hilton Malta

    Hilton Malta

    Portomaso, St. Julian's, Malta
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Portomason venesatama, Saint Julian's Bay ja St George's Beach sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Vallettan stama ja Sliema Promenade ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Cornerstone Holiday Apartments 40 €
     Cornerstone Holiday Apartments

     Cornerstone Holiday Apartments

     146 Triq San Albert, Gżira
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Asuinrakennus, jonka lähellä on Balluta Bay, Vallettan stama ja Sliema Promenade Lähistöllä sijaitsee myös Saint Julian's Bay ja Slieman lautta.

      Hotel Phoenicia Malta 272 €
      Hotel Phoenicia Malta

      Hotel Phoenicia Malta

      The Mall, Floriana, Malta
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Slieman lautta ja Malta Experience ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       AX │ The Palace 140 €
       AX │ The Palace

       AX │ The Palace

       High Street, Sliema, Malta
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Bisazza Street, Sliema Promenade ja Slieman lautta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Vallettan stama ja Saint Julian's Bay ovat myös 3 kilometrin päässä.

        The Preluna Hotel 115 €
        The Preluna Hotel

        The Preluna Hotel

        124 Tower Road, Sliema, Malta
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bisazza Street ja Point Shopping Mall sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Fort St. Elmo ovat myös 5 kilometrin päässä.