Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Torgetin kalatori

Varhaiselta 1100-luvulta peräisin olevalla eloisalla Torgetin kalatorilla voit nauttia paikallisia herkkuja, kuten tuoretta kaviaaria, säilöttyjä sillejä ja kalakeittoa.

Torgetin kalatori on keskeinen osa Bergenin identiteettiä. Kalastajat ovat tuoneet tänne päivän saaliinsa parhaat palat 1100-luvulta alkaen, ja torilla kuuluu vielä tänäkin päivänä kaupankäynnin vilske. Osta tuoretta kalaa tai katso, kuinka lounas valmistetaan suoraan edessäsi.

Tori sijaitsee kaupungin keskustassa rannassa lähellä Bryggenin historiallista satama-aluetta. Se on yksi Norjan suurimmista ja kuuluisimmista ulkoilmamarkkinoista. Torilta voit ostaa paikallisia herkkuja, kuten keitettyjä katkarapuja, tuoreita ostereita ja säilöttyjä sillejä. Maista kalakeittoa tai kaviaarivoileipää. Seikkailunhaluiset ruokailijat voivat maistaa harvinaisempia herkkuja, kuten valaan- tai poronlihaa.

Myyntikojujen pitäjät valmistavat sinulle mielellään aterian odottaessasi tai pakkaavat ostoksesi kotiin vietäviksi ja myöhemmin valmistettaviksi. Syö toripöydän ääressä tai etsi itsellesi istumapaikka veden reunalta. Jos sää on kylmä tai sateinen, voit tehdä ostoksia ja syödä sisällä kauppahallissa.

Merenelävien, hedelmien, kasvisten, kukkien ja käsintehtyjen matkamuistojen runsas määrä tarjoaa hyvän asetelman värikkäille valokuville. Kun mukaan lisätään vielä lähes jatkuva paikallisten ja turistien virta ja taustalla olevat vuoret ja satama-alue, edessäsi on valokuvaajan unelmakohde. Tuo mukanasi täyteen ladattu akku ja varaa tilaa muistikortille.

Nykyisin myyntikojujen pitäjät myyvät tuotteitaan teltoissa, mutta satoja vuosia sitten kalastajat myivät mereneläviä suoraan satama-alueelle parkkeeratuista veneistään. Myöhemmin kalankantajat kuljettivat saaliit Bergenin rikkaille perheille. Kalamiehistä kuuluisin oli Himmelfarten, jonka kasvot koristavat vielä tänäkin päivänä Scott'sin turskanmaksaöljypulloja.

Tuotteet täällä maksavat enemmän kuin marketissa: Torget on suosittu turistikohde, ja suuri osa merenelävistä on tuoreempia ja parempilaatuisia kuin ketjumyymälöissä. Torille on vapaa pääsy.

Torgetin kalatori on avoinna varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Se on suljettu sunnuntaisin syyskuun ja toukokuun välisenä aikana. Paikalle pääset kävellen mistä tahansa keskustasta tai kauempaa laivalla.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 182 majoitusliikettä kohteen Torgetin kalatori lähellä
Bergen Børs Hotel 162 €
Bergen Børs Hotel

Bergen Børs Hotel

Vågsallmenningen 1, Bergen
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Torgetin kalatori, Xhibition Mall ja Galleriet-ostoskeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Torgalmenningenin aukio ja Hansamuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Byparkenin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseterenin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Clarion Hotel Admiral 138 €
  Clarion Hotel Admiral

  Clarion Hotel Admiral

  C. Sundts gate 9, Bergen
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kloverhuset-ostoskeskus ja Hurtigruten Terminal sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bryggen sijaitsee 0,9 kilometrin päässä. Byparkenin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseterenin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Citybox Bergen 55 €
   Citybox Bergen

   Citybox Bergen

   Nygårdsgaten 31, Hovedinngang fra Strømgaten, Bergen
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Grieg-sali ja Hurtigruten Terminal sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bryggen sijaitsee 1,5 kilometrin päässä. Nonneseterenin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Nygårdin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Royal Hotel, Bergen 109 €
    Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

    Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

    Dreggsallmenningen 1, Bergen
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bryggens-museo ja Bryggen sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Hurtigruten Terminal sijaitsee 1,5 kilometrin päässä. Byparkenin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseterenin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Comfort Hotel Bergen 94 €
     Comfort Hotel Bergen

     Comfort Hotel Bergen

     Strandgaten 190, Bergen, Hordaland
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Kloverhuset-ostoskeskus ja Hurtigruten Terminal sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bryggen sijaitsee 0,9 kilometrin päässä. Byparkenin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseterenin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Oleana 125 €
      Hotel Oleana

      Hotel Oleana

      Øvre Ole Bulls plass 5, Bergen
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Den Nationale Scene (teatteri) ja Hurtigruten Terminal sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bryggen sijaitsee 1 kilometrin päässä. Byparkenin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseterenin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Augustin Hotel 116 €
       Augustin Hotel

       Augustin Hotel

       C. Sundts gate 22, Bergen
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kloverhuset-ostoskeskus, Torgetin kalatori ja Bryggen-satamaalue sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Bryggens-museo ja Floibanen-köysirata ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparkenin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseterenin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel No13 148 €
        Hotel No13

        Hotel No13

        Torgalmenningen 13, Bergen
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Johanneksen kirkko, Hansamuseo ja Floibanen-köysirata sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Grieg-sali ja Bryggen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Byparkenin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseterenin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.