Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Torgetin kalatori

Varhaiselta 1100-luvulta peräisin olevalla eloisalla Torgetin kalatorilla voit nauttia paikallisia herkkuja, kuten tuoretta kaviaaria, säilöttyjä sillejä ja kalakeittoa.

Torgetin kalatori on keskeinen osa Bergenin identiteettiä. Kalastajat ovat tuoneet tänne päivän saaliinsa parhaat palat 1100-luvulta alkaen, ja torilla kuuluu vielä tänäkin päivänä kaupankäynnin vilske. Osta tuoretta kalaa tai katso, kuinka lounas valmistetaan suoraan edessäsi.

Tori sijaitsee kaupungin keskustassa rannassa lähellä Bryggenin historiallista satama-aluetta. Se on yksi Norjan suurimmista ja kuuluisimmista ulkoilmamarkkinoista. Torilta voit ostaa paikallisia herkkuja, kuten keitettyjä katkarapuja, tuoreita ostereita ja säilöttyjä sillejä. Maista kalakeittoa tai kaviaarivoileipää. Seikkailunhaluiset ruokailijat voivat maistaa harvinaisempia herkkuja, kuten valaan- tai poronlihaa.

Myyntikojujen pitäjät valmistavat sinulle mielellään aterian odottaessasi tai pakkaavat ostoksesi kotiin vietäviksi ja myöhemmin valmistettaviksi. Syö toripöydän ääressä tai etsi itsellesi istumapaikka veden reunalta. Jos sää on kylmä tai sateinen, voit tehdä ostoksia ja syödä sisällä kauppahallissa.

Merenelävien, hedelmien, kasvisten, kukkien ja käsintehtyjen matkamuistojen runsas määrä tarjoaa hyvän asetelman värikkäille valokuville. Kun mukaan lisätään vielä lähes jatkuva paikallisten ja turistien virta ja taustalla olevat vuoret ja satama-alue, edessäsi on valokuvaajan unelmakohde. Tuo mukanasi täyteen ladattu akku ja varaa tilaa muistikortille.

Nykyisin myyntikojujen pitäjät myyvät tuotteitaan teltoissa, mutta satoja vuosia sitten kalastajat myivät mereneläviä suoraan satama-alueelle parkkeeratuista veneistään. Myöhemmin kalankantajat kuljettivat saaliit Bergenin rikkaille perheille. Kalamiehistä kuuluisin oli Himmelfarten, jonka kasvot koristavat vielä tänäkin päivänä Scott'sin turskanmaksaöljypulloja.

Tuotteet täällä maksavat enemmän kuin marketissa: Torget on suosittu turistikohde, ja suuri osa merenelävistä on tuoreempia ja parempilaatuisia kuin ketjumyymälöissä. Torille on vapaa pääsy.

Torgetin kalatori on avoinna varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Se on suljettu sunnuntaisin syyskuun ja toukokuun välisenä aikana. Paikalle pääset kävellen mistä tahansa keskustasta tai kauempaa laivalla.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 104 majoitusliikettä kohteen Torgetin kalatori lähellä
Scandic Ørnen
Scandic Ørnen

Scandic Ørnen

Lars Hillesgate 18, Bergen
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Bergenin taidemuseo ja Grieg-sali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Floibanen-köysirata ja Hansamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bystasjonen Station ja Nonneseteren Station sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Zander K Hotel 118 €
  Zander K Hotel

  Zander K Hotel

  Zander Kaaes gate 8, Bergen, Hordaland
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Lepramuseo ja Bergenin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bergenin katedraali ja Bergenin taidehalli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nonneseteren Station ja Bergenin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   Bergen Børs Hotel 182 €
   Bergen Børs Hotel

   Bergen Børs Hotel

   Vågsallmenningen 1, Bergen
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Torgetin kalatori, Xhibition Mall ja Galleriet-ostoskeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Torgalmenningenin aukio ja Hansamuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseteren Station 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Royal Hotel, Bergen 125 €
    Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

    Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

    Dreggsallmenningen 1, Bergen
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Bryggens-museo, Mariakirken (kirkko) ja Bryggen. Hansamuseo ja Floibanen-köysirata ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseteren Station on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     P-Hotels Bergen 73 €
     P-Hotels Bergen

     P-Hotels Bergen

     Vestre Torggate 9, Bergen
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän Johanneksen kirkko, Grieg-sali ja Hansamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Floibanen-köysirata ja Hurtigruten Terminal ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseteren Station 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Scandic Torget Bergen 129 €
      Scandic Torget Bergen

      Scandic Torget Bergen

      Strandkaien 2-6, Bergen
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Torgetin kalatori, Hansamuseo ja Floibanen-köysirata sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mariakirken (kirkko) ja Bryggen ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseteren Station 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Augustin Hotel 129 €
       Augustin Hotel

       Augustin Hotel

       C. Sundts gate 22, Bergen
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kloverhuset-ostoskeskus, Torgetin kalatori ja Bryggen-satamaalue sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Bryggens-museo ja Floibanen-köysirata ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseteren Station on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Norge by Scandic
        Hotel Norge by Scandic

        Hotel Norge by Scandic

        Nedre Ole Bulls Plass 4, Bergen City Centre, Bergen, Hordaland
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Länsi-Norjan koristetaiteen museo, Grieg-sali ja Hansamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä Stripin varrella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Floibanen-köysirata ja Hurtigruten Terminal ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseteren Station 7 minuutin kävelymatkan päässä.