Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Torgetin kalatori

Varhaiselta 1100-luvulta peräisin olevalla eloisalla Torgetin kalatorilla voit nauttia paikallisia herkkuja, kuten tuoretta kaviaaria, säilöttyjä sillejä ja kalakeittoa.

Torgetin kalatori on keskeinen osa Bergenin identiteettiä. Kalastajat ovat tuoneet tänne päivän saaliinsa parhaat palat 1100-luvulta alkaen, ja torilla kuuluu vielä tänäkin päivänä kaupankäynnin vilske. Osta tuoretta kalaa tai katso, kuinka lounas valmistetaan suoraan edessäsi.

Tori sijaitsee kaupungin keskustassa rannassa lähellä Bryggenin historiallista satama-aluetta. Se on yksi Norjan suurimmista ja kuuluisimmista ulkoilmamarkkinoista. Torilta voit ostaa paikallisia herkkuja, kuten keitettyjä katkarapuja, tuoreita ostereita ja säilöttyjä sillejä. Maista kalakeittoa tai kaviaarivoileipää. Seikkailunhaluiset ruokailijat voivat maistaa harvinaisempia herkkuja, kuten valaan- tai poronlihaa.

Myyntikojujen pitäjät valmistavat sinulle mielellään aterian odottaessasi tai pakkaavat ostoksesi kotiin vietäviksi ja myöhemmin valmistettaviksi. Syö toripöydän ääressä tai etsi itsellesi istumapaikka veden reunalta. Jos sää on kylmä tai sateinen, voit tehdä ostoksia ja syödä sisällä kauppahallissa.

Merenelävien, hedelmien, kasvisten, kukkien ja käsintehtyjen matkamuistojen runsas määrä tarjoaa hyvän asetelman värikkäille valokuville. Kun mukaan lisätään vielä lähes jatkuva paikallisten ja turistien virta ja taustalla olevat vuoret ja satama-alue, edessäsi on valokuvaajan unelmakohde. Tuo mukanasi täyteen ladattu akku ja varaa tilaa muistikortille.

Nykyisin myyntikojujen pitäjät myyvät tuotteitaan teltoissa, mutta satoja vuosia sitten kalastajat myivät mereneläviä suoraan satama-alueelle parkkeeratuista veneistään. Myöhemmin kalankantajat kuljettivat saaliit Bergenin rikkaille perheille. Kalamiehistä kuuluisin oli Himmelfarten, jonka kasvot koristavat vielä tänäkin päivänä Scott'sin turskanmaksaöljypulloja.

Tuotteet täällä maksavat enemmän kuin marketissa: Torget on suosittu turistikohde, ja suuri osa merenelävistä on tuoreempia ja parempilaatuisia kuin ketjumyymälöissä. Torille on vapaa pääsy.

Torgetin kalatori on avoinna varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Se on suljettu sunnuntaisin syyskuun ja toukokuun välisenä aikana. Paikalle pääset kävellen mistä tahansa keskustasta tai kauempaa laivalla.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 133 majoitusliikettä kohteen Torgetin kalatori lähellä
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen 80 €
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Dreggsallmenningen 1, Bergen
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Bryggens-museo ja Bryggen sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Hurtigruten Terminal sijaitsee 1,5 kilometrin päässä. Byparkenin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseterenin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Oleana 106 €
  Hotel Oleana

  Hotel Oleana

  Øvre Ole Bulls plass 5, Bergen
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Den Nationale Scene (teatteri) ja Hurtigruten Terminal sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bryggen sijaitsee 1 kilometrin päässä. Byparkenin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseterenin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Clarion Hotel Admiral 128 €
   Clarion Hotel Admiral

   Clarion Hotel Admiral

   C. Sundts gate 9, Bergen
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kloverhuset-ostoskeskus ja Hurtigruten Terminal sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bryggen sijaitsee 0,9 kilometrin päässä. Byparkenin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseterenin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Clarion Collection Hotel Havnekontoret 139 €
    Clarion Collection Hotel Havnekontoret

    Clarion Collection Hotel Havnekontoret

    Slottsgaten 1, Bergen
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bryggen-satamaalue ja Bryggen sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Hurtigruten Terminal sijaitsee 1,4 kilometrin päässä. Byparkenin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseterenin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Bergen Børs Hotel 131 €
     Bergen Børs Hotel

     Bergen Børs Hotel

     Vågsallmenningen 1, Bergen
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Torgetin kalatori, Xhibition Mall ja Galleriet-ostoskeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Torgalmenningenin aukio ja Hansamuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Byparkenin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseterenin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel No13 138 €
      Hotel No13

      Hotel No13

      Torgalmenningen 13, Bergen
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Johanneksen kirkko, Hansamuseo ja Floibanen-köysirata sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Grieg-sali ja Bryggen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Byparkenin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseterenin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Comfort Hotel Bergen 93 €
       Comfort Hotel Bergen

       Comfort Hotel Bergen

       Strandgaten 190, Bergen, Hordaland
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Kloverhuset-ostoskeskus ja Hurtigruten Terminal sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bryggen sijaitsee 0,9 kilometrin päässä. Byparkenin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseterenin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Magic Hotel Korskirken 92 €
        Magic Hotel Korskirken

        Magic Hotel Korskirken

        Nedre Korskirkeallmenning 1 A, Bergen
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Torgetin kalatori ja Hansamuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä aamiaismajoituksesta. Floibanen-köysirata ja Bryggen ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparkenin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseterenin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.