Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Torgetin kalatori

Varhaiselta 1100-luvulta peräisin olevalla eloisalla Torgetin kalatorilla voit nauttia paikallisia herkkuja, kuten tuoretta kaviaaria, säilöttyjä sillejä ja kalakeittoa.

Torgetin kalatori on keskeinen osa Bergenin identiteettiä. Kalastajat ovat tuoneet tänne päivän saaliinsa parhaat palat 1100-luvulta alkaen, ja torilla kuuluu vielä tänäkin päivänä kaupankäynnin vilske. Osta tuoretta kalaa tai katso, kuinka lounas valmistetaan suoraan edessäsi.

Tori sijaitsee kaupungin keskustassa rannassa lähellä Bryggenin historiallista satama-aluetta. Se on yksi Norjan suurimmista ja kuuluisimmista ulkoilmamarkkinoista. Torilta voit ostaa paikallisia herkkuja, kuten keitettyjä katkarapuja, tuoreita ostereita ja säilöttyjä sillejä. Maista kalakeittoa tai kaviaarivoileipää. Seikkailunhaluiset ruokailijat voivat maistaa harvinaisempia herkkuja, kuten valaan- tai poronlihaa.

Myyntikojujen pitäjät valmistavat sinulle mielellään aterian odottaessasi tai pakkaavat ostoksesi kotiin vietäviksi ja myöhemmin valmistettaviksi. Syö toripöydän ääressä tai etsi itsellesi istumapaikka veden reunalta. Jos sää on kylmä tai sateinen, voit tehdä ostoksia ja syödä sisällä kauppahallissa.

Merenelävien, hedelmien, kasvisten, kukkien ja käsintehtyjen matkamuistojen runsas määrä tarjoaa hyvän asetelman värikkäille valokuville. Kun mukaan lisätään vielä lähes jatkuva paikallisten ja turistien virta ja taustalla olevat vuoret ja satama-alue, edessäsi on valokuvaajan unelmakohde. Tuo mukanasi täyteen ladattu akku ja varaa tilaa muistikortille.

Nykyisin myyntikojujen pitäjät myyvät tuotteitaan teltoissa, mutta satoja vuosia sitten kalastajat myivät mereneläviä suoraan satama-alueelle parkkeeratuista veneistään. Myöhemmin kalankantajat kuljettivat saaliit Bergenin rikkaille perheille. Kalamiehistä kuuluisin oli Himmelfarten, jonka kasvot koristavat vielä tänäkin päivänä Scott'sin turskanmaksaöljypulloja.

Tuotteet täällä maksavat enemmän kuin marketissa: Torget on suosittu turistikohde, ja suuri osa merenelävistä on tuoreempia ja parempilaatuisia kuin ketjumyymälöissä. Torille on vapaa pääsy.

Torgetin kalatori on avoinna varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Se on suljettu sunnuntaisin syyskuun ja toukokuun välisenä aikana. Paikalle pääset kävellen mistä tahansa keskustasta tai kauempaa laivalla.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 117 majoitusliikettä kohteen Torgetin kalatori lähellä
Bergen Børs Hotel 111 €
Bergen Børs Hotel

Bergen Børs Hotel

Vågsallmenningen 1, Bergen
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Torgetin kalatori, Xhibition Mall ja Galleriet-ostoskeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Torgalmenningenin aukio ja Hansamuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Byparkenin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseterenin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Zander K Hotel 84 €
  Zander K Hotel

  Zander K Hotel

  Zander Kaaes gate 8, Bergen, Hordaland
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Lepramuseo ja Bergenin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bergenin katedraali ja Bergenin taidehalli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nonneseterenin asema ja Bergenin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Royal Hotel, Bergen 99 €
   Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

   Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

   Dreggsallmenningen 1, Bergen
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Bryggens-museo, Mariakirken (kirkko) ja Bryggen. Hansamuseo ja Floibanen-köysirata ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparkenin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseterenin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Thon Hotel Rosenkrantz
    Thon Hotel Rosenkrantz

    Thon Hotel Rosenkrantz

    Rosenkrantzgaten 7, Bergen
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Thetamuseet, Hansamuseo ja Floibanen-köysirata sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mariakirken (kirkko) ja Bryggen ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Byparkenin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseterenin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     First Hotel Bergen Marin
     First Hotel Bergen Marin

     First Hotel Bergen Marin

     Rosenkrantzgaten 8, Bergen
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hansamuseo, Floibanen-köysirata ja Bryggen sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mariakirken (kirkko) ja Grieg-sali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Byparkenin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseterenin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Augustin Hotel 85 €
      Augustin Hotel

      Augustin Hotel

      C. Sundts gate 22, Bergen
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kloverhuset-ostoskeskus, Torgetin kalatori ja Bryggen-satamaalue sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Bryggens-museo ja Floibanen-köysirata ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparkenin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseterenin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Opus XVI 140 €
       Opus XVI

       Opus XVI

       Vågsallmenningen 16, Bergen
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Xhibition Mall, Hansamuseo ja Floibanen-köysirata sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Grieg-sali ja Mariakirken (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparkenin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseterenin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Thon Hotel Orion 104 €
        Thon Hotel Orion

        Thon Hotel Orion

        Bradbenken 3, Bergen
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Rosenkrantzin torni ja Mariakirken (kirkko) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Hansamuseo ja Floibanen-köysirata ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparkenin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseterenin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.