Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Trondheimin merimuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Trondheimin merimuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Trondheimin merimuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Trondheimin merimuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Trondheimin merimuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Trondheimin merimuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Trondheimin merimuseo lähellä kohdetta Trondheimin merimuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Trondheimin merimuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 51 majoitusliikettä kohteen Trondheimin merimuseo lähellä
Radisson Blu Royal Garden Hotel 104 €
Radisson Blu Royal Garden Hotel

Radisson Blu Royal Garden Hotel

Kjopmannsgata 73, Trondheim
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Olavshallenin konserttisali ja Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Les Arts Décoratifs -museo ja Nidarosin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Skansenin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  P-Hotels Brattøra 77 €
  P-Hotels Brattøra

  P-Hotels Brattøra

  Fosenkaia 7, Trondheim
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Brattøra, Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi ja Les Arts Décoratifs -museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nidarosin katedraali ja Arkkipiispan palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Trondheimin keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Trondheim Skansenin asema 18 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Nidelven
   Scandic Nidelven

   Scandic Nidelven

   Havnegata 1-4, Trondheim
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Brattøra, Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi ja Les Arts Décoratifs -museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nidarosin katedraali ja Arkkipiispan palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Trondheimin keskusrautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Trondheim Lillebyn asema 19 minuutin kävelymatkan päässä.

    City Living Sentrum Hotell 85 €
    City Living Sentrum Hotell

    City Living Sentrum Hotell

    24 Nordre gate, Trondheim, Sør-Trøndelag
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi ja Les Arts Décoratifs -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nidarosin katedraali ja Arkkipiispan palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Skansenin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Britannia Hotel 239 €
     Britannia Hotel

     Britannia Hotel

     Dronningens gate 5, Trondheim
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi, Les Arts Décoratifs -museo ja Nidarosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Arkkipiispan palatsi ja Sverresborg Trondelag-kansallismuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Skansenin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      Thon Hotel Trondheim
      Thon Hotel Trondheim

      Thon Hotel Trondheim

      Kongens Gate 15, Trondheim
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Toriaukio ja Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Les Arts Décoratifs -museo ja Nidarosin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheim Skansenin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheimin keskusrautatieasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Clarion Collection Hotel Grand Olav 122 €
       Clarion Collection Hotel Grand Olav

       Clarion Collection Hotel Grand Olav

       Kjøpmannsgate 48, Trondheim
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Olavshallenin konserttisali ja Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Les Arts Décoratifs -museo ja Nidarosin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Skansenin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

        Thon Hotel Nidaros 107 €
        Thon Hotel Nidaros

        Thon Hotel Nidaros

        Sondre Gate 22b, Trondheim
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Brattøra, Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi ja Les Arts Décoratifs -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nidarosin katedraali ja Arkkipiispan palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Trondheim Skansenin asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.