Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Trondheimin merimuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Trondheimin merimuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Trondheimin merimuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Trondheimin merimuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Trondheimin merimuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Trondheimin merimuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Trondheimin merimuseo lähellä kohdetta Trondheimin merimuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Trondheimin merimuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 63 majoitusliikettä kohteen Trondheimin merimuseo lähellä
Radisson Blu Royal Garden Hotel 89 €
Radisson Blu Royal Garden Hotel

Radisson Blu Royal Garden Hotel

Kjopmannsgata 73, Trondheim
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Olavshallenin konserttisali ja Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Les Arts Décoratifs -museo ja Nidarosin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Skansenin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  P-Hotels Brattøra 75 €
  P-Hotels Brattøra

  P-Hotels Brattøra

  Fosenkaia 7, Trondheim
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Brattøra, Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi ja Les Arts Décoratifs -museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nidarosin katedraali ja Arkkipiispan palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Trondheimin keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Trondheim Skansenin asema 18 minuutin kävelymatkan päässä.

   Clarion Hotel Trondheim 114 €
   Clarion Hotel Trondheim

   Clarion Hotel Trondheim

   Brattørkaia 1, Trondheim
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Brattøra ja Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Les Arts Décoratifs -museo ja Nidarosin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Skansenin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

    Comfort Hotel Trondheim 94 €
    Comfort Hotel Trondheim

    Comfort Hotel Trondheim

    Krambugata 3, Trondheim
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Olavshallenin konserttisali, Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi ja Les Arts Décoratifs -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nidarosin katedraali ja Arkkipiispan palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Skansenin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     Britannia Hotel 227 €
     Britannia Hotel

     Britannia Hotel

     Dronningens gate 5, Trondheim
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi, Olavshallenin konserttisali ja Les Arts Décoratifs -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Vanhan sillan torni ja Nidarosin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Skansenin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Best Western Plus Hotel Bakeriet 114 €
      Best Western Plus Hotel Bakeriet

      Best Western Plus Hotel Bakeriet

      Brattørgata 2, Trondheim
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Olavshallenin konserttisali ja Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Les Arts Décoratifs -museo ja Nidarosin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Trondheim Skansenin asema 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       City Living Sentrum Hotell 84 €
       City Living Sentrum Hotell

       City Living Sentrum Hotell

       24 Nordre gate, Trondheim, Sør-Trøndelag
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi ja Les Arts Décoratifs -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nidarosin katedraali ja Arkkipiispan palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheimin keskusrautatieasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheim Skansenin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Thon Hotel Trondheim 108 €
        Thon Hotel Trondheim

        Thon Hotel Trondheim

        Kongens Gate 15, Trondheim
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Toriaukio ja Stiftsgardenin kuninkaallinen palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Les Arts Décoratifs -museo ja Nidarosin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Trondheim Skansenin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Trondheimin keskusrautatieasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.