Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Trsatin linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Trsatin linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Trsatin linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Trsatin linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Trsatin linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Trsatin linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Trsatin linna lähellä kohdetta Trsatin linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Trsatin linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 927 majoitusliikettä kohteen Trsatin linna lähellä
Hotel Jadran 87 €
Hotel Jadran

Hotel Jadran

Setaliste XIII divizije 46, Rijeka
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kroatian Ivan Zajcin kansallisteatteri ja Kvarnerinlahti ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Korzo ja Modellon palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Hotel Bonavia Plava Laguna 118 €
  Hotel Bonavia Plava Laguna

  Hotel Bonavia Plava Laguna

  Dolac 4, Rijeka
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Modernin- ja nykytaiteen museo ja Kvarnerinlahti sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Glagoliittisen kirjaimiston pysyvä näyttely ja Korzo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Rijekan rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Neboder 79 €
   Hotel Neboder

   Hotel Neboder

   Strossmayerova 1, Rijeka
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Korzo, Pyhän Vituksen katedraali ja Luonontieteellinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kaupungintorni ja Trsatin linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rijekan rautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

    Botel Marina
    Botel Marina

    Botel Marina

    Adamićev gat, Rijeka
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kapusiinikirkko ja Kvarnerinlahti sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Korzo ja Modellon palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Rijekan rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Continental 81 €
     Hotel Continental

     Hotel Continental

     Šetalište Andrije Kačića - Miošića 1, Rijeka
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Neitsyt Marian taivaaseenastumisen kirkko on 0,4 kilometrin ja Kvarnerinlahti on 2,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Peek&Poke-museo ja Pyhän Vituksen katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rijekan rautatieasema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

      Apartments Karolina 38 €
      Apartments Karolina

      Apartments Karolina

      Pomerio 18, Rijeka
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Rijekan kaupungin museo ja Kvarnerinlahti sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kroatian rannikkoalueen meri- ja historiamuseo ja Korzo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Rijekan rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Number 1 Apartments Rijeka 61 €
       Number 1 Apartments Rijeka

       Number 1 Apartments Rijeka

       4 Ulica Žrtava fašizma, Rijeka, Primorje-Gorski
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Neitsyt Marian taivaaseenastumisen kirkko ja Kvarnerinlahti sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Peek&Poke-museo ja Pyhän Vituksen katedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Rijekan rautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

        Teatro Suite & Rooms 64 €
        Teatro Suite & Rooms

        Teatro Suite & Rooms

        Verdijeva 3, Rijeka
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kroatian Ivan Zajcin kansallisteatteri ja Kvarnerinlahti sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Modellon palatsi ja Korzo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Rijekan rautatieasema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.