Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Turin Eye

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Turin Eye. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Turin Eye, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Turin Eye paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Turin Eye upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Turin Eye? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Turin Eye lähellä kohdetta Turin Eye. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Turin Eye, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 838 majoitusliikettä kohteen Turin Eye lähellä
Starhotels Majestic 99 €
Starhotels Majestic

Starhotels Majestic

Corso Vittorio Emanuele II 54, Turin, TO
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Via Roma, Galleria Sabauda (museo) ja Piazza San Carlo (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Galleria Civica d'Arte Moderna e Contemporanea (GAM) (museo) ja Piazza Castello ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Porta Nuovan asema ja Porta Nuovan asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  Best Quality Hotel Dock Milano 61 €
  Best Quality Hotel Dock Milano

  Best Quality Hotel Dock Milano

  Via Cernaia 46, Turin, TO
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Museo Pietro Micca ja Galleria Civica d'Arte Moderna e Contemporanea (GAM) (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galleria Sabauda (museo) ja Torinon kuninkaallinen palatsi (Palazzo Reale) ovat myös 2 kilometrin päässä. XVIII Dicembren asema ja Porta Susan asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel President 44 €
   Hotel President

   Hotel President

   Via Cecchi Antonio 67, Turin, TO
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Turin Eye, Torinon kaupungintalo (Palazzo di Città) ja Kuninkaallinen kirjasto sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Allianz Stadium sijaitsee 4,5 kilometrin päässä. Doran asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Torino Madonna di Campagnan asema 25 minuutin kävelymatkan päässä.

    Pacific Hotel Fortino 47 €
    Pacific Hotel Fortino

    Pacific Hotel Fortino

    Strada Del Fortino, 36, Turin, TO
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Turin Eye ja Santuario della Consolata sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Porta Palazzon tori ja Piazza Statuto (aukio) ovat myös 2 kilometrin päässä. Doran asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Principi D'Acajan asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

     Grand Hotel Sitea 144 €
     Grand Hotel Sitea

     Grand Hotel Sitea

     Via Carlo Alberto, 35, Turin, TO
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Via Roma, Galleria Sabauda (museo) ja Piazza San Carlo (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Torinon kuninkaallinen palatsi (Palazzo Reale) ja Mole Antonelliana (rakennus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Porta Nuovan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Porta Nuovan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Turin Palace 147 €
      Hotel Turin Palace

      Hotel Turin Palace

      Via Sacchi 8, Turin, TO
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Via Roma ja Galleria Civica d'Arte Moderna e Contemporanea (GAM) (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Galleria Sabauda (museo) ja Piazza San Carlo (aukio) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Porta Nuovan asema ja Porta Nuovan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Diplomatic 57 €
       Hotel Diplomatic

       Hotel Diplomatic

       Via Cernaia 42, Turin, TO
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Museo Pietro Micca ja Galleria Civica d'Arte Moderna e Contemporanea (GAM) (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galleria Sabauda (museo) ja Torinon kuninkaallinen palatsi (Palazzo Reale) ovat myös 2 kilometrin päässä. XVIII Dicembren asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Porta Susan asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        Allegroitalia Golden Palace 104 €
        Allegroitalia Golden Palace

        Allegroitalia Golden Palace

        via dell'Arcivescovado 18, Turin, TO
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Piazza Solferino, Galleria Sabauda (museo) ja Piazza San Carlo (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Galleria Civica d'Arte Moderna e Contemporanea (GAM) (museo) ja Torinon kuninkaallinen palatsi (Palazzo Reale) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Re Umberton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Porta Nuovan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.