Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Turin Eye

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Turin Eye. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Turin Eye, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Turin Eye paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Turin Eye upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Turin Eye? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Turin Eye lähellä kohdetta Turin Eye. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Turin Eye, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 952 majoitusliikettä kohteen Turin Eye lähellä
Best Quality Hotel Dock Milano 58 €
Best Quality Hotel Dock Milano

Best Quality Hotel Dock Milano

Via Cernaia 46, Turin, TO
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Museo Pietro Micca ja Galleria Civica d'Arte Moderna e Contemporanea (GAM) (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galleria Sabauda (museo) ja Torinon kuninkaallinen palatsi (Palazzo Reale) ovat myös 2 kilometrin päässä. XVIII Dicembren asema ja Porta Susan asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  Principi di Piemonte | UNA Esperienze 180 €
  Principi di Piemonte | UNA Esperienze

  Principi di Piemonte | UNA Esperienze

  Via Piero Gobetti, 15, Turin, TO
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Via Roma ja Piazza San Carlo (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Galleria Sabauda (museo) ja Torinon kuninkaallinen palatsi (Palazzo Reale) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Porta Nuovan asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Re Umberton asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Starhotels Majestic 86 €
   Starhotels Majestic

   Starhotels Majestic

   Corso Vittorio Emanuele II 54, Turin, TO
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Via Roma, Galleria Sabauda (museo) ja Piazza San Carlo (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Galleria Civica d'Arte Moderna e Contemporanea (GAM) (museo) ja Piazza Castello ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Porta Nuovan asema ja Porta Nuovan asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel President 47 €
    Hotel President

    Hotel President

    Via Cecchi Antonio 67, Turin, TO
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Turin Eye, Torinon kaupungintalo (Palazzo di Città) ja Kuninkaallinen kirjasto sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Allianz Stadium sijaitsee 4,5 kilometrin päässä. Doran asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Torino Madonna di Campagnan asema 25 minuutin kävelymatkan päässä.

     Pacific Hotel Fortino 44 €
     Pacific Hotel Fortino

     Pacific Hotel Fortino

     Strada Del Fortino, 36, Turin, TO
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Turin Eye ja Santuario della Consolata sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Porta Palazzon tori ja Piazza Statuto (aukio) ovat myös 2 kilometrin päässä. Doran asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Principi D'Acajan asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

      Le Petit Hotel 72 €
      Le Petit Hotel

      Le Petit Hotel

      Via San Francesco D'assisi 21, Turin, TO
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Piazza Castello, Piazza San Carlo (aukio) ja Torinon kuninkaallinen teatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Torino Incontra -bankettitila ja Mole Antonelliana (rakennus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Re Umberton asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja XVIII Dicembren asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Turin Palace 162 €
       Hotel Turin Palace

       Hotel Turin Palace

       Via Sacchi 8, Turin, TO
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Via Roma ja Galleria Civica d'Arte Moderna e Contemporanea (GAM) (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Galleria Sabauda (museo) ja Piazza San Carlo (aukio) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Porta Nuovan asema ja Porta Nuovan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        NH Torino Santo Stefano 108 €
        NH Torino Santo Stefano

        NH Torino Santo Stefano

        Via Porta Palatina, 19, Turin, TO
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Palatine Towers (tornit) ja Torinon katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Galleria Sabauda (museo) ja Torinon kuninkaallinen palatsi (Palazzo Reale) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Re Umberton asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Porta Nuovan asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.