Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tutankhamon-näyttely

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Tutankhamon-näyttely. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Tutankhamon-näyttely, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Tutankhamon-näyttely paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Tutankhamon-näyttely upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Tutankhamon-näyttely? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Tutankhamon-näyttely lähellä kohdetta Tutankhamon-näyttely. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Tutankhamon-näyttely, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 375 majoitusliikettä kohteen Tutankhamon-näyttely lähellä
Best Western Wessex Royale Hotel Dorchester 92 €
Best Western Wessex Royale Hotel Dorchester

Best Western Wessex Royale Hotel Dorchester

   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  The Keep Military Museum ja Tutankhamon-näyttely sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Roman Town House ja Borough Gardens ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Dorchester Westin juna-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dorchester Southin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Westwood Guest House 110 €
  Westwood Guest House

  Westwood Guest House

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tutankhamon-näyttely, Borough Gardens ja The Keep Military Museum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta majatalosta. Roman Town House ja Dinosaur Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dorchester Westin juna-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dorchester Southin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Sydney Arms 96 €
   The Sydney Arms

   The Sydney Arms

     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    The Keep Military Museum, Borough Gardens ja Tutankhamon-näyttely sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Roman Town House ja Dinosaur Museum ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Dorchester Westin juna-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dorchester Southin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Old Ship Inn
    The Old Ship Inn

    The Old Ship Inn

      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tutankhamon-näyttely ja The Keep Military Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Borough Gardens ja Roman Town House ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dorchester Westin juna-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dorchester Southin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Bay Tree House - B&B 82 €
     Bay Tree House - B&B

     Bay Tree House - B&B

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Dinosaur Museum, Borough Gardens ja Max Gate sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Terracotta Warriors Museum ja Dorset Teddy Bear Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dorchester Southin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dorchester Westin juna-asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Casterbridge
      The Casterbridge

      The Casterbridge

        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Dorset Teddy Bear Museum, Terracotta Warriors Museum ja Dinosaur Museum sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Tutankhamon-näyttely ja The Keep Military Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dorchester Southin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dorchester Westin juna-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Beggar's Knap
       Beggar's Knap

       Beggar's Knap

         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Borough Gardens, Maumbury Rings (luonnonmuodostelma) ja Tutankhamon-näyttely sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Dinosaur Museum ja The Keep Military Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dorchester Westin juna-asema ja Dorchester Southin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Best Western King's Arms
        Best Western King's Arms

        Best Western King's Arms

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Dinosaur Museum, Dorset Teddy Bear Museum ja Terracotta Warriors Museum sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Tutankhamon-näyttely ja The Keep Military Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dorchester Southin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dorchester Westin juna-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.