Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tutankhamon-näyttely

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Tutankhamon-näyttely. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Tutankhamon-näyttely, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Tutankhamon-näyttely paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Tutankhamon-näyttely upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Tutankhamon-näyttely? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Tutankhamon-näyttely lähellä kohdetta Tutankhamon-näyttely. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Tutankhamon-näyttely, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 865 majoitusliikettä kohteen Tutankhamon-näyttely lähellä
Best Western Wessex Royale Hotel Dorchester 65 €
Best Western Wessex Royale Hotel Dorchester

Best Western Wessex Royale Hotel Dorchester

   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  The Keep Military Museum ja Tutankhamon-näyttely sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Roman Town House ja Borough Gardens ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Dorchester Westin juna-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dorchester Southin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Westwood Guest House 107 €
  Westwood Guest House

  Westwood Guest House

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tutankhamon-näyttely, The Keep Military Museum ja Roman Town House sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta majatalosta. Borough Gardens ja Dinosaur Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dorchester Westin juna-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dorchester Southin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Old Ship Inn
   The Old Ship Inn

   The Old Ship Inn

     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tutankhamon-näyttely ja The Keep Military Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Borough Gardens ja Roman Town House ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dorchester Westin juna-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dorchester Southin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Best Western King's Arms
    Best Western King's Arms

    Best Western King's Arms

    30 HIGH STREET,, Dorchester, ENG
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Dinosaur Museum, Dorset Teddy Bear Museum ja Terracotta Warriors Museum sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Tutankhamon-näyttely ja The Keep Military Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dorchester Southin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dorchester Westin juna-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Beggar's Knap
     Beggar's Knap

     Beggar's Knap

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Borough Gardens, Maumbury Rings (luonnonmuodostelma) ja Tutankhamon-näyttely sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Dinosaur Museum ja The Keep Military Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dorchester Westin juna-asema ja Dorchester Southin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Casterbridge
      The Casterbridge

      The Casterbridge

        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Dorset Teddy Bear Museum, Terracotta Warriors Museum ja Dinosaur Museum sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Tutankhamon-näyttely ja The Keep Military Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dorchester Southin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dorchester Westin juna-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Sydney Arms 90 €
       The Sydney Arms

       The Sydney Arms

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        The Keep Military Museum, Borough Gardens ja Tutankhamon-näyttely sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Roman Town House ja Dinosaur Museum ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Dorchester Westin juna-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dorchester Southin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Beaumont Village 5
        Beaumont Village 5

        Beaumont Village 5

          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Borough Gardens ja The Keep Military Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan mökistä. Maumbury Rings (luonnonmuodostelma) ja Tutankhamon-näyttely ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dorchester Westin juna-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Dorchester Southin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.