Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Umelagun Water Park

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Umelagun Water Park. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Umelagun Water Park, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Umelagun Water Park paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Umelagun Water Park upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Umelagun Water Park? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Umelagun Water Park lähellä kohdetta Umelagun Water Park. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Umelagun Water Park, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 27 majoitusliikettä kohteen Umelagun Water Park lähellä
Comfort Hotel Winn 68 €
Comfort Hotel Winn

Comfort Hotel Winn

Skolgatan 62, Vasaplan, Uumaja
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Umea People's House (konserttitalo) on 0,1 kilometrin ja Uumajan yliopisto on 2,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Guitars – the Museum (museo) ja Norrland's Opera ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Umeån keskusrautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Umeå Östran asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

  First Hotel Dragonen 64 €
  First Hotel Dragonen

  First Hotel Dragonen

  Västra Norrlandsgatan 5, Uumaja
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Umea People's House (konserttitalo), Utopian ostoskeskus ja Navat sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bildmuseet ja Norrlandin yliopistollinen sairaala ovat myös 3 kilometrin päässä. Umeån keskusrautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Umeå Östran asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

   Comfort Hotel Umea City 67 €
   Comfort Hotel Umea City

   Comfort Hotel Umea City

   Storgatan 47 B, Uumaja
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Väven-kulttuurikeskus on 0,1 kilometrin ja Uumajan yliopisto on 2,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Utopian ostoskeskus ja Umea People's House (konserttitalo) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Umeån keskusrautatieasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Umeå Östran asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

    Clarion Collection Hotel Uman 93 €
    Clarion Collection Hotel Uman

    Clarion Collection Hotel Uman

    Storgatan 52, Uumaja
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Uumajan kaupunginkirkko ja Väven-kulttuurikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Norrland's Opera ja Bildmuseet ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Umeån keskusrautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Umeå Östran asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Entré Norr
     Hotel Entré Norr

     Hotel Entré Norr

     Anumark 50, Uumaja
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Umelagun Water Park (vesipuisto) on 3,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Uumajan yliopisto ja Gammliavallen (urheilukenttä) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Västerbottenin museo ja Bildmuseet ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Hotel Aveny 72 €
      Hotel Aveny

      Hotel Aveny

      Radhusesplanaden 14, Uumaja
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Norrland's Opera ja Umea People's House (konserttitalo) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Navat ja Utopian ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Umeån keskusrautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Umeå Östran asema 26 minuutin kävelymatkan päässä.

       Stora Hotellet, BW Premier Collection 90 €
       Stora Hotellet, BW Premier Collection

       Stora Hotellet, BW Premier Collection

       Storgatan 46, Uumaja
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Väven-kulttuurikeskus ja Uumajan kaupunginkirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Umea People's House (konserttitalo) ja Norrland's Opera ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Umeån keskusrautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Umeå Östran asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

        First Camp Umeå 66 €
        First Camp Umeå

        First Camp Umeå

        Nydalasjön 2, Uumaja
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Umelagun Water Park (vesipuisto) on 0,9 kilometrin ja Uumajan yliopisto on 3,9 kilometrin päässä tästä lomapuistosta. Västerbottenin museo ja Norrlandin yliopistollinen sairaala ovat myös 5 kilometrin päässä.