Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

University of Malta

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta University of Malta. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä University of Malta, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen University of Malta paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen University of Malta upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen University of Malta? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa University of Malta lähellä kohdetta University of Malta. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä University of Malta, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 307 majoitusliikettä kohteen University of Malta lähellä
Grand Hotel Excelsior 106 €
Grand Hotel Excelsior

Grand Hotel Excelsior

Great Siege Road, Floriana, Malta
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Slieman lautta ja Lower Barrakka Gardens ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Waterfront 60 €
  Waterfront

  Waterfront

  The Strand, Sliema, Malta
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Triq Manwel Dimech -katu ja Slieman lautta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Balluta Bay ja Sliema Promenade ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Urban Valley Resort 65 €
   Urban Valley Resort

   Urban Valley Resort

   Triq Wied Ghollieqa, San Ġwann
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    University of Malta ja Sliema Promenade sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä kansallispuistossa sijaitsevasta hotellista. Grandmaster's Palace ja St. Johns Co-Cathedral ovat myös 5 kilometrin päässä.

    Hotel Kappara 38 €
    Hotel Kappara

    Hotel Kappara

    Triq Wied Ghollieqa, Kappara, San Ġwann, Malta
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     University of Malta, St George's Beach ja Saint Julian's Bay sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Balluta Bay ja Sliema Promenade ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Bayview Hotel by ST Hotels 35 €
     Bayview Hotel by ST Hotels

     Bayview Hotel by ST Hotels

     143, The Strand, Gżira, Malta
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Triq Manwel Dimech -katu, Saint Julian's Bay ja Balluta Bay sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Sliema Promenade ja Slieman lautta ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Mukava Huoneisto Saaren Keskustassa 137 €
      Mukava Huoneisto Saaren Keskustassa

      Mukava Huoneisto Saaren Keskustassa

      78, Triq it-Torri, Gemini Court, Flat 1, Msida
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       University of Malta on 0,6 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. St George's Beach ja Vallettan stama sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Saint Julian's Bay ja Balluta Bay ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Luxury Msida Circle Suites
       Luxury Msida Circle Suites

       Luxury Msida Circle Suites

       1 Triq H. Calleja Schembri, Msida, L-Imsida
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        University of Malta ja Vallettan stama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Saint Julian's Bay ja Balluta Bay ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Hilton Malta 130 €
        Hilton Malta

        Hilton Malta

        Portomaso, St. Julian's, Malta
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Trig Santa Rita Steps, St George's Beach ja Saint Julian's Bay sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Dragonara Casino ja Balluta Bay ovat myös 2 kilometrin päässä.