Valtournenche matkavinkit

Matkaopas
Kuva: Nicolas Gilly
Tutki lumisia polkuja, kallioita ja rinteitä tässä ihastuttavassa laskettelukeskuksessa Italian Aostan laaksossa lähellä Sveitsin rajaa.

Loma Valtournenchessa takaa, että voit nauttia tästä viehättävästä laskettelukeskuskaupungista, joka sijaitsee Alpeilla yli 1500 metriä merenpinnan yläpuolella. Sen useat valkoiset rinteet ja laaksot sopivat niin harrastaja- kuin ammattilaislaskijoille. Kaupungin keskustassa on myös historiallisia nähtävyyksiä, joista yksi on 1400-luvulla rakennettu kirkko. Matka Valtournencheen ei ole täydellinen ilman vierailua kaupungin ulkopuolella olevilla tunnelmallisilla maaseutupoluilla, merkitsemättömillä patikointireiteillä ja syvillä rotkoilla. Merkityille rinteille laskijoita kuljettavat useat hiihtohissit.

Huomaathan, että monien paikkojen nimet ovat ranskaksi Ranskan ja Sveitsin ranskankielisen alueen läheisyyden takia. Alue kuului aikoinaan Savoyn suvulle, joka on yksi maailman vanhimmista kuninkaallisista suvuista.

Lähde Cervino-vuoristo-oppaan opastamalle kierrokselle hiihtolatujen ulkopuolella olevaan erämaahan. Varaa halpa matka Valtournencheen ja nauti alueen merkitsemättömistä reiteistä ja lukemattomista jäisistä vesiputouksista. Ota valokuvia uskomattomasta maisemasta ja lumisten kallioiden muodostamasta panoraamanäkymästä. Rinteillä järjestetään laskettelu- ja lumilautailuopetusta ja siellä on eritasoisille laskijoille sopivia rinteitä.

Käy Gouffre des Busseraillesin rotkolla, jonka Marmore-joen vesi on kovertanut maisemaan aikojen saatossa. Kurkista rotkon reunan yli ja katso alas syvyyteen.

Valtournenchen alueella maa on valkoinen ympäri vuoden, ja eniten lunta siellä sataa huhtikuussa. Kiertele rauhallisella alueella kesällä, jolloin lunta on vähemmän. Kuljeskele pittoreskeissa metsissä ja näe kukkivien alppiruusujen levittäytyvän peltoina tai tee maastopyöräilyretki maalaismaisemaan.

Vieraile historiallisen keskustan 1400-luvulla rakennetussa Sant’Antonion kirkossa. Sen kellotorni kohoaa tasaisen maiseman ja ympäristön pienten rakennusten ylle. Ihaile myös kirkon taideteoksia ja pieniä uskonnollisia reliikkejä.

Valtournenche sijaitsee Aostan laaksossa Pohjois-Italiassa lähellä Sveitsin kuuluisaa Verbierin laskettelukeskusta. Yövy joissakin alueen laskettelukeskuksista. Anna herkullisen kuuman kaakaon lämmittää pitkän suksilla rinteitä tutkien vietetyn päivän jälkeen.

Hotel Millefiori
Hotel Millefiori
2 out of 5
Frazione Montaz, 35, Valtournenche, AO
Hinta on 87 € per yö ajalle 6. lokak. viiva 7. lokak.
87 €
per yö
6. lokak.–7. lokak.
Yövy tässä hiihtoon sopivassa hotellissa kohteessa Valtournenche. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta pysäköinnistä. Lähellä ...
9/10 Wonderful! (66 arvostelua)
"Very nice welcome and good information received from the personel. We liked the atmosphere of the hotel and the very good dinner. Excellent geographic location."

Arvosteltu 18.8.2023

Hotel Millefiori
VRetreats Cervino
VRetreats Cervino
5 out of 5
Avouil, Valtournenche, Valle d'Aosta
Yövy tässä 5 tähden ylellisessä hotellissa kohteessa Cervinia. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja 2 sisäuima-altaasta. Lähellä sijaitsee ...
9,2/10 Wonderful! (16 arvostelua)
"Superb, smart, clean hotel. Staff all friendly and so helpful; reception, porters, ski hire, restaurant servers and cleaners. All faultless. Food excellent. Our entire visit was very pleasurable"

Arvosteltu 5.3.2023

VRetreats Cervino
Hotel Europa
Hotel Europa
4 out of 5
Via C. Pellissier 2, Breuil-Cervinia, Valtournenche, AO
Yövy tässä 4 tähden kylpylälomalle soveltuvassa hotellissa kohteessa Cervinia. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja täyden palvelun kylpylästä. ...
8/10 Very Good! (129 arvostelua)
very nice!
"Hotel was nice, location perfect and service fine. The rooms were bit old fashioned and rustic, but it does not really matter when the main idea is to ski!"

Arvosteltu 15.4.2015

Hotel Europa
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
loma-asunnot talo
loma-asunnot talo
Breuil-Cervinia, Valle d'Aosta
Yövy tässä huoneistossa kohteessa Cervinia. Nauti Wi-Fi-yhteydestä, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja concierge-palveluista. Lähellä sijaitsee Breuil-Cervinian ...
8,4/10 Very Good! (18 arvostelua)
Génial
"L'appart est magnifique, spacieux bien équipé. Il y a en plus un box pour la voiture. Un excellent séjour"

Arvosteltu 14.9.2023

loma-asunnot talo
Huoneisto 90 neliömetriä. 8-12 vuodepaikkaa laskettelurinteessä Cervinia
Huoneisto 90 neliömetriä. 8-12 vuodepaikkaa laskettelurinteessä Cervinia
Breuil-Cervinia, Valle d'Aosta
Yövy tässä huoneistossa kohteessa Cervinia. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja huoneessa olevasta DVD-soittimesta. Lähellä ...
8,6/10 Excellent! (10 arvostelua)
Great
"Thanks for a good trip"

Arvosteltu 20.4.2022

Huoneisto 90 neliömetriä. 8-12 vuodepaikkaa laskettelurinteessä Cervinia
Suuri ja kodikas ullakko Valtournenche - rajoittamaton WIFI
Suuri ja kodikas ullakko Valtournenche - rajoittamaton WIFI
Valtournanche, Italy
Yövy tässä perheille sopivassa huoneistossa kohteessa Valtournenche. Nauti Wi-Fi-yhteydestä, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja puutarhasta. Lähellä sijaitsee ...
9,8/10 Exceptional! (61 arvostelua)
Great place
"Cozy apartment in good location with hikes around the corner and access to more by car."

Arvosteltu 19.9.2023

Suuri ja kodikas ullakko Valtournenche - rajoittamaton WIFI
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet

Aktiviteetit

Kohteen Valtournenche lähellä sijaitsevat kaupungit