Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Vanha linnoitus

Tutustu vuosisatoja vanhaan linnaan, jossa on Ison-Britannian siirtomaakaudelta peräisin olevia maamerkkejä, historiallisten bysanttilaisten esineiden museo ja livemusiikkitapahtumia. 

Vanha linnoitus on vaikuttava linnake, joka sijaitsee Korfun kaupungin itäpuolella kallioisen niemenkärjen päällä. Kävele linnoituksen muureilla ja tutustu historiallisiin maamerkkeihin, jotka kattavat monia erilaisia arkkitehtonisia tyylejä. Käy historiallisten bysanttilaisten esineiden museossa ja nauti vaikuttavista näkymistä Korfun vanhankaupungin ylle.

Vanha linnoitus on peräisin 500-luvulta, jolloin goottilaiset pakottivat muinaisen kaupungin asukkaat asettumaan asumaan niemenkärjelle. Bysanttilaiset aloittivat linnoituksen rakennustyöt, ja venetsialaiset viimeistelivät ne 1400–1600-luvuilla. Jos matkustat Korfuun tai Korfulta lautalla, linnoitus on ensimmäinen tai viimeinen saarella näkemäsi asia. 

Kävele suurelle linnoitukselle pienen vallihaudan ylitse kulkevaa rautasiltaa pitkin. Tutkiskele pääsisäänkäynnin yhteydessä olevaa kreivi Matthias Johann von der Schulenburgin patsasta. Hän johti Korfun puolustusta turkkilaisten piiritystä vastaan vuonna 1716. Ihaile linnoituksen upeita bastioneja, joiden arkkitehtuurissa on nähtävissä bysanttilaisia, venetsialaisia ja brittiläisiä piirteitä. 

Astu sisään linnoitukseen ja tutustu mielenkiintoisiin muistomerkkeihin. Niiden joukossa ovat muun muassa entisen brittiläisen sairaalan ja roomalaisen temppelin rauniot. Yksi kohokohdista on Ison-Britannian armeijan vuonna 1840 rakentama Pyhän Yrjön kirkko. Pylväikön koristama kirkon sisäänkäynti muistuttaa antiikin Kreikan temppeleitä. Käy pienessä museossa, jossa on esillä bysanttilaisia veistoksia ja maalauksia.

Muista kiivetä portaat linnoituksen muurien päälle. Muureilta avautuvat näkymät Korfun rannikolle ja Korfun kaupungin ylle. Ylhäältä voit bongata kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä, kuten Listonin promenadin, Spianadan aukion ja uuden linnoituksen.

Korfun kaupungin koilliskulmassa sijaitsevalle vanhalle linnoitukselle on lyhyt kävelymatka historiallisen vanhankaupungin ytimestä ja Korfun satamasta. Pysäköintipaikkoja on linnoituksen pääsisäänkäynnin viereisten katujen varsilla ja Spianadan aukion ympäristössä.

Vanha linnoitus on avoinna joka päivä, ja sinne on pääsymaksu. Vanhassa linnoituksessa kannattaa vierailla kesällä, jolloin siellä järjestetään säännöllisesti paikallisten ja kansainvälisten muusikkojen konsertteja. Kysy lisätietoja linnoituksen sisäänkäynniltä.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 942 majoitusliikettä kohteen Vanha linnoitus lähellä
Luxury Seaview Suite Mouragia By Konnect
Luxury Seaview Suite Mouragia By Konnect

Luxury Seaview Suite Mouragia By Konnect

Arseniou 25, Korfu
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Solomoksen museo, Korfun lukuyhdistys ja Korfun julkinen puutarha sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta huoneistohotellista.

  Corfu Palace 240 €
  Corfu Palace

  Corfu Palace

  Leoforos Demokratias 2, Korfu, Corfu Island
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Spianadan aukio, Korfun julkinen kirjasto ja Serbialainen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Korfun arkeologinen museo ja Korfun kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Cavalieri Hotel 122 €
   Cavalieri Hotel

   Cavalieri Hotel

   4 Capodistriou Street, Korfu, Corfu Island
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Korfun julkinen kirjasto on 0,1 kilometrin ja Korfun satama on 2,6 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Serbialainen museo ja Spianadan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Liston House - Luxury Living By Konnect 141 €
    Liston House - Luxury Living By Konnect

    Liston House - Luxury Living By Konnect

    Kapodistriou 13, Korfu
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Korfun kaupungintalo on 0,2 kilometrin ja Korfun satama on 2,5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Saint Spyridonin kirkko ja Korfun kunnallisgalleria ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Bella Venezia 140 €
     Bella Venezia

     Bella Venezia

     4 Napoleontos Zampeli Street, Korfu, Corfu Island
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Serbialainen museo, Korfun julkinen kirjasto ja Korfun kaupungintalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Spianadan aukio ja Korfun arkeologinen museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Arcadion Hotel
      Arcadion Hotel

      Arcadion Hotel

      2, Vlasopoulou Str. & Kapodistriou Str., Liston - Spianada, Korfu, Corfu Island
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Spianadan aukio, Korfun kunnallisgalleria ja Kollan tori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Vanha linnoitus sijaitsee 0,9 kilometrin päässä.

       LOC Hospitality Annunziata
       LOC Hospitality Annunziata

       LOC Hospitality Annunziata

       Agion Pateron 22, Korfu, Corfu Island
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Korfun arkeologinen museo ja Aasialaisen taiteen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Vanha linnoitus ja Korfun satama ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Spianada Collection of Studios & Apartments By Konnect 54 €
        Spianada Collection of Studios & Apartments By Konnect

        Spianada Collection of Studios & Apartments By Konnect

        Buthrotum, Korfu, Corfu Island
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Korfun lukuyhdistys on 0,1 kilometrin ja Korfun satama on 2,4 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Aasialaisen taiteen museo ja Saint Spyridonin kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.