Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vanha linnoitus

Tutustu vuosisatoja vanhaan linnaan, jossa on Ison-Britannian siirtomaakaudelta peräisin olevia maamerkkejä, historiallisten bysanttilaisten esineiden museo ja livemusiikkitapahtumia. 

Vanha linnoitus on vaikuttava linnake, joka sijaitsee Korfun kaupungin itäpuolella kallioisen niemenkärjen päällä. Kävele linnoituksen muureilla ja tutustu historiallisiin maamerkkeihin, jotka kattavat monia erilaisia arkkitehtonisia tyylejä. Käy historiallisten bysanttilaisten esineiden museossa ja nauti vaikuttavista näkymistä Korfun vanhankaupungin ylle.

Vanha linnoitus on peräisin 500-luvulta, jolloin goottilaiset pakottivat muinaisen kaupungin asukkaat asettumaan asumaan niemenkärjelle. Bysanttilaiset aloittivat linnoituksen rakennustyöt, ja venetsialaiset viimeistelivät ne 1400–1600-luvuilla. Jos matkustat Korfuun tai Korfulta lautalla, linnoitus on ensimmäinen tai viimeinen saarella näkemäsi asia. 

Kävele suurelle linnoitukselle pienen vallihaudan ylitse kulkevaa rautasiltaa pitkin. Tutkiskele pääsisäänkäynnin yhteydessä olevaa kreivi Matthias Johann von der Schulenburgin patsasta. Hän johti Korfun puolustusta turkkilaisten piiritystä vastaan vuonna 1716. Ihaile linnoituksen upeita bastioneja, joiden arkkitehtuurissa on nähtävissä bysanttilaisia, venetsialaisia ja brittiläisiä piirteitä. 

Astu sisään linnoitukseen ja tutustu mielenkiintoisiin muistomerkkeihin. Niiden joukossa ovat muun muassa entisen brittiläisen sairaalan ja roomalaisen temppelin rauniot. Yksi kohokohdista on Ison-Britannian armeijan vuonna 1840 rakentama Pyhän Yrjön kirkko. Pylväikön koristama kirkon sisäänkäynti muistuttaa antiikin Kreikan temppeleitä. Käy pienessä museossa, jossa on esillä bysanttilaisia veistoksia ja maalauksia.

Muista kiivetä portaat linnoituksen muurien päälle. Muureilta avautuvat näkymät Korfun rannikolle ja Korfun kaupungin ylle. Ylhäältä voit bongata kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä, kuten Listonin promenadin, Spianadan aukion ja uuden linnoituksen.

Korfun kaupungin koilliskulmassa sijaitsevalle vanhalle linnoitukselle on lyhyt kävelymatka historiallisen vanhankaupungin ytimestä ja Korfun satamasta. Pysäköintipaikkoja on linnoituksen pääsisäänkäynnin viereisten katujen varsilla ja Spianadan aukion ympäristössä.

Vanha linnoitus on avoinna joka päivä, ja sinne on pääsymaksu. Vanhassa linnoituksessa kannattaa vierailla kesällä, jolloin siellä järjestetään säännöllisesti paikallisten ja kansainvälisten muusikkojen konsertteja. Kysy lisätietoja linnoituksen sisäänkäynniltä.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 257 majoitusliikettä kohteen Vanha linnoitus lähellä
Bretagne 58 €
Bretagne

Bretagne

27 Georgaki Garitsa, Korfu, Corfu Island
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Paleopoliksen arkeologinen museo on 1,4 kilometrin ja Korfun satama on 2,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Paleopoliksen arkeologinen museo, Mon Repos ja Korfun arkeologinen museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Mayor Mon Repos Palace “Art Hotel”-Adults Only 160 €
  Mayor Mon Repos Palace “Art Hotel”-Adults Only

  Mayor Mon Repos Palace “Art Hotel”-Adults Only

  Dimokratias Av. & Iasonos Sosipatrou, Anemomylos, Korfu, Corfu Island
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Paleopoliksen arkeologinen museo on 1 kilometrin ja Korfun satama on 2,7 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Paleopoliksen arkeologinen museo, Mon Repos ja Korfun arkeologinen museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Arcadion Hotel 95 €
   Arcadion Hotel

   Arcadion Hotel

   2, Vlasopoulou Str. & Kapodistriou Str., Liston - Spianada, Korfu, Corfu Island
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Korfun kunnallisgalleria, Spianadan aukio ja Kollan tori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Vanha linnoitus sijaitsee 0,9 kilometrin päässä.

    Corfu Palace 204 €
    Corfu Palace

    Corfu Palace

    Leoforos Demokratias 2, Korfu, Corfu Island
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Spianadan aukio ja Korfun satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Korfun yleinen kirjasto ja Serbialainen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Atlantis Hotel 72 €
     Atlantis Hotel

     Atlantis Hotel

     48, Xenofontos Stratigou St, Korfu, Corfu Island
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ionion yliopisto ja Korfun satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Keramiikkataiteen museo ja New Fortress ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Corfu Holiday Palace Hotel 137 €
      Corfu Holiday Palace Hotel

      Corfu Holiday Palace Hotel

      Nafsikas Str., Kanoni, Korfu, Corfu Island
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Panagia Vlahernonin kirkko on 1 kilometrin ja Korfun satama on 3,8 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa golfkentän vieressä sijaitsevasta hotellista. Hiirisaari ja Paleopoliksen arkeologinen museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Cavalieri Hotel 122 €
       Cavalieri Hotel

       Cavalieri Hotel

       4 Capodistriou Street, Korfu, Corfu Island
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Korfun yleinen kirjasto ja Korfun satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Serbialainen museo ja Spianadan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Bella Venezia 135 €
        Bella Venezia

        Bella Venezia

        4 Napoleontos Zampeli Street, Korfu, Corfu Island
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Serbialainen museo ja Korfun satama sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Korfun yleinen kirjasto ja Korfun kaupungintalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.