Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Vatikaanin puutarha

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Vatikaanin puutarha. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Vatikaanin puutarha, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Vatikaanin puutarha paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Vatikaanin puutarha upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Vatikaanin puutarha? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Vatikaanin puutarha lähellä kohdetta Vatikaanin puutarha. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Vatikaanin puutarha, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 12 618 majoitusliikettä kohteen Vatikaanin puutarha lähellä
Navona Theatre Hotel 38 €
Navona Theatre Hotel

Navona Theatre Hotel

Vicolo dei Granari 3, Rooma, RM
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Corso Vittorio Emanuele II ja Piazza Navona sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Campo de' Fiori ja Pantheon ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Spagnan asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Barberinin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

  Best Western Plus Hotel Spring House 81 €
  Best Western Plus Hotel Spring House

  Best Western Plus Hotel Spring House

  Via Mocenigo 7, Rooma, RM
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vatikaanin museot ja Vatikaanin puutarha ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pietarinaukio ja Via Cola di Rienzo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cipron asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ottaviano - San Pietro - Musei Vaticanin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel 87 Eighty-Seven - Maison D'Art Collection 75 €
   Hotel 87 Eighty-Seven - Maison D'Art Collection

   Hotel 87 Eighty-Seven - Maison D'Art Collection

   Via del Tritone 87-89, Rooma, Rooma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Via del Tritone, Via Veneto ja Piazza Barberini sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ja Fontana di Trevi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Barberinin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Spagnan asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Otivm Hotel 64 €
    Otivm Hotel

    Otivm Hotel

    Via D'Aracoeli, 11, Rooma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Piazza Venezia, Via del Corso ja Forum Romanum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Victor Emmanuel II:n kansallinen muistomerkki ja Musei Capitolini ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Colosseon asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cavourin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Casa Mia Vaticano 60 €
     Casa Mia Vaticano

     Casa Mia Vaticano

     Via Gregorio VII 267, Rooma
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Aamiaismajoitus, jonka lähellä sijaitsee Palace of Justice (hallinnollinen rakennus), Pietarinkirkko ja Vatikaanin museot. Lähistöllä ovat myös Bambino Gesù -sairaala ja Villa Doria Pamphili (puutarha). Valle Aurelian asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Valle Aurelian asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Vatican Style Suite 65 €
      Vatican Style Suite

      Vatican Style Suite

        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Via Cola di Rienzo ja Pietarinaukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Pietarinkirkko ja Sikstuksen kappeli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ottaviano - San Pietro - Musei Vaticanin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Roma San Pietron asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Vaticano84 50 €
       Vaticano84

       Vaticano84

       Viale Vaticano n.84, Rooma, RM
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Vatikaanin museot ja Vatikaanin puutarha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Pietarinaukio ja Via Cola di Rienzo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cipron asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Ottaviano - San Pietro - Musei Vaticanin asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Vatican Garden House 49 €
        Vatican Garden House

        Vatican Garden House

        Viale Vaticano 51/C, Rooma, RM
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Vatikaanin puutarha ja Vatikaanin museot ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta kaupunkipientalosta. Pietarinaukio ja Pietarinkirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Valle Aurelian asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Valle Aurelian asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.