Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vatikaanin puutarha

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Vatikaanin puutarha. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Vatikaanin puutarha, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Vatikaanin puutarha paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Vatikaanin puutarha upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Vatikaanin puutarha? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Vatikaanin puutarha lähellä kohdetta Vatikaanin puutarha. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Vatikaanin puutarha, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 9 222 majoitusliikettä kohteen Vatikaanin puutarha lähellä
Domus Del Corso Flaminio 40 €
Domus Del Corso Flaminio

Domus Del Corso Flaminio

Piazzale Flaminio 19, Rooma
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Villa Borghese (puutarha), Via del Corso ja Piazza del Popolo (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Nykytaiteen kansallisgalleria ja Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Flaminio - Piazza del Popolon asema ja Rome Piazzale Flaminion asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  Best Western Plus Hotel Spring House 120 €
  Best Western Plus Hotel Spring House

  Best Western Plus Hotel Spring House

  Via Mocenigo 7, Rooma, RM
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Via Cola di Rienzo, Pietarinaukio ja Monte Mario sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pietarinkirkko ja Castel Sant'Angelo ovat myös 2 kilometrin päässä. Cipron asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ottaviano - San Pietro - Musei Vaticanin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Hotel Tiberio 79 €
   Grand Hotel Tiberio

   Grand Hotel Tiberio

   Via Lattanzio 51, Rooma, RM
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Romanttinen hotelli, jonka lähellä on Vatikaanin puutarha, Vatikaanin museot ja Sikstuksen kappeli. Lähistöllä sijaitsee myös Pietarinkirkko ja Pietarinaukio. Appianon asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Cipron asema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Fragrance Hotel St. Peter 61 €
    Fragrance Hotel St. Peter

    Fragrance Hotel St. Peter

    Via Monte del Gallo, 36, Rooma, RM
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pietarinaukio ja Pietarinkirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sikstuksen kappeli ja Castel Sant'Angelo ovat myös 2 kilometrin päässä. Rome S. Pietron asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Roma San Pietron asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Aparthotel Adagio Rome Vatican 70 €
     Aparthotel Adagio Rome Vatican

     Aparthotel Adagio Rome Vatican

     Via Damiano Chiesa, 8, Rooma, RM
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän sydämen katolinen yliopisto ja Monte Mario sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä residenssistä. Vatikaanin museot ja Gemellin poliklinikka ovat myös 3 kilometrin päässä. Rome Balduinan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Appianon asema 18 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Il Cantico 57 €
      Hotel Il Cantico

      Hotel Il Cantico

      Via del Cottolengo 50, Rooma, RM
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pietarinaukio ja Pietarinkirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sikstuksen kappeli ja Castel Sant'Angelo ovat myös 2 kilometrin päässä. Rome S. Pietron asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Roma San Pietron asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Domus Getsemani 45 €
       Domus Getsemani

       Domus Getsemani

         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kaupungin ytimessä sijaitseva majoitusliike, jonka lähellä on Vatikaanin puutarha, Vatikaanin museot ja Sikstuksen kappeli. Lähistöllä sijaitsee myös Pietarinkirkko ja Pietarinaukio. Cipron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Valle Aurelian asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Relais Clivo Vaticano
        Relais Clivo Vaticano

        Relais Clivo Vaticano

        Clivo delle Mura Vaticane, 44, Rooma, RM
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         AURA:n ostoskeskus ja Vatikaanin museot sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Vatikaanin puutarha ja Piazza Navona ovat myös 3 kilometrin päässä. Valle Aurelian asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cipron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.