Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vatikaanin puutarha

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Vatikaanin puutarha. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Vatikaanin puutarha, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Vatikaanin puutarha paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Vatikaanin puutarha upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Vatikaanin puutarha? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Vatikaanin puutarha lähellä kohdetta Vatikaanin puutarha. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Vatikaanin puutarha, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 11 156 majoitusliikettä kohteen Vatikaanin puutarha lähellä
Hotel Quirinale 84 €
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rooma, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Best Western Plus Hotel Spring House 80 €
  Best Western Plus Hotel Spring House

  Best Western Plus Hotel Spring House

  Via Mocenigo 7, Rooma, RM
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vatikaanin museot ja Vatikaanin puutarha ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pietarinaukio ja Monte Mario ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cipron asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ottaviano - San Pietro - Musei Vaticanin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Starhotels Michelangelo 86 €
   Starhotels Michelangelo

   Starhotels Michelangelo

   Via Della Stazione Di San Pietro 14, Rooma, RM
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pietarinaukio, Pietarinkirkko ja Sikstuksen kappeli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Castel Sant'Angelo ja Vatikaanin museot ovat myös 2 kilometrin päässä. Rome S. Pietron asema ja Roma San Pietron asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Vatican Suites Hotel & Residence 37 €
    Vatican Suites Hotel & Residence

    Vatican Suites Hotel & Residence

    Via Nicolò V, 5, Rooma, RM
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pietarinaukio ja Pietarinkirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä residenssistä. Sikstuksen kappeli ja Castel Sant'Angelo ovat myös 2 kilometrin päässä. Valle Aurelian asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rome S. Pietron asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Fragrance Hotel St. Peter 45 €
     Fragrance Hotel St. Peter

     Fragrance Hotel St. Peter

     Via Monte del Gallo, 36, Rooma, RM
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pietarinaukio ja Pietarinkirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sikstuksen kappeli ja Castel Sant'Angelo ovat myös 2 kilometrin päässä. Rome S. Pietron asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Roma San Pietron asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Relais Clivo Vaticano
      Relais Clivo Vaticano

      Relais Clivo Vaticano

      Clivo delle Mura Vaticane, 44, Rooma, RM
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vatikaanin puutarha ja AURA:n ostoskeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Vatikaanin museot ja Piazza Navona ovat myös 3 kilometrin päässä. Valle Aurelian asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cipron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Hotel Olympic 51 €
       Grand Hotel Olympic

       Grand Hotel Olympic

       Via Properzio 2/a, Rooma, RM
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Via Cola di Rienzo ja Castel Sant'Angelo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pietarinaukio ja Vatikaanin museot ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ottaviano - San Pietro - Musei Vaticanin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lepanton asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Domus Getsemani 40 €
        Domus Getsemani

        Domus Getsemani

          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kaupungin ytimessä sijaitseva majoitusliike, jonka lähellä on Vatikaanin puutarha, Vatikaanin museot ja Sikstuksen kappeli. Lähistöllä sijaitsee myös Pietarinkirkko ja Pietarinaukio. Cipron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Valle Aurelian asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.