Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Vattenpalatset Water Park

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Vattenpalatset Water Park. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Vattenpalatset Water Park, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Vattenpalatset Water Park paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Vattenpalatset Water Park upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Vattenpalatset Water Park? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Vattenpalatset Water Park lähellä kohdetta Vattenpalatset Water Park. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Vattenpalatset Water Park, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 203 majoitusliikettä kohteen Vattenpalatset Water Park lähellä
Comfort Hotel Eskilstuna 90 €
Comfort Hotel Eskilstuna

Comfort Hotel Eskilstuna

Hamngatan 9, Eskilstuna
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Eskilstunan keilahalli ja Eskilstunan kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Klosters Kyrka ja Rademachersmedjorna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Eskilstunan keskusrautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell 110 €
  Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell

  Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell

  Munktellstorget, Eskilstuna
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Munktell Museum (museo) ja Eskilstunan taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rademachersmedjorna ja Eskilstunan kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Eskilstunan keskusrautatieasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotell Tunapark 55 €
   Hotell Tunapark

   Hotell Tunapark

   Västerleden 58, Eskilstuna
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tuna Park (puisto), Vattenpalatset Water Park (vesipuisto) ja Parkenin eläintarha 3 kilometrin päässä tästä ostosalueella hotellista. Tunavallen ja Eskilstunan taidemuseo ovat myös 5 kilometrin päässä.

    First Hotel City Eskilstuna 87 €
    First Hotel City Eskilstuna

    First Hotel City Eskilstuna

    Järnvägsplan 1, Eskilstuna
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tunavallen ja Rademachersmedjorna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Eskilstunan keilahalli ja Eskilstunan kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Eskilstunan keskusrautatieasema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

     Best Western Plaza Hotel 75 €
     Best Western Plaza Hotel

     Best Western Plaza Hotel

     Drottninggatan 9, Eskilstuna
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Rademachersmedjorna, Eskilstunan keilahalli ja Tunavallen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Eskilstunan kirkko ja Eskilstunan taidemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Eskilstunan keskusrautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

      Elite Stadshotellet Eskilstuna 94 €
      Elite Stadshotellet Eskilstuna

      Elite Stadshotellet Eskilstuna

      Hamngatan 11, Eskilstuna
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Eskilstunan keilahalli ja Eskilstunan kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Rademachersmedjorna ja Parkenin eläintarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Eskilstunan keskusrautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Lilla Hotellet 57 €
       Lilla Hotellet

       Lilla Hotellet

       Tunaforsgatan 8, Eskilstuna
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Eskilstunan keilahalli ja Klosters Kyrka sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Eskilstunan kirkko ja Vilstabacken ovat myös 2 kilometrin päässä. Eskilstunan keskusrautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

        Sure Hotel by Best Western Vilsta Sporthotell 91 €
        Sure Hotel by Best Western Vilsta Sporthotell

        Sure Hotel by Best Western Vilsta Sporthotell

        Vasavägen 80, Eskilstuna
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Vilsta Backen ja Vilstabacken 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Eskilstunan keilahalli ja Klosters Kyrka ovat myös 3 kilometrin päässä.