Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vesitorni

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Vesitorni. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Vesitorni, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Vesitorni paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Vesitorni upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Vesitorni? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Vesitorni lähellä kohdetta Vesitorni. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Vesitorni, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 24 majoitusliikettä kohteen Vesitorni lähellä
Original Sokos Hotel Royal Vaasa 119 €
Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Hovioikeudenpuistikko 18, Vaasa
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vaasan tori, Rewell Center (ostoskeskus) ja Vanha kauppahalli sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Vesitorni ja Pohjanmaan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vaasan rautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scandic Waskia
  Scandic Waskia

  Scandic Waskia

  Lemmenpolku 3, Vaasa
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Tropiclandia ja Pohjanmaan museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Vaasan rautatieasema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Vaasa
   Scandic Vaasa

   Scandic Vaasa

   Rosteninkatu 6, Vaasa
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Vaasan tori, Rewell Center (ostoskeskus) ja Vanha kauppahalli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vesitorni ja Pohjanmaan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vaasan rautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Omena Hotel Vaasa 52 €
    Omena Hotel Vaasa

    Omena Hotel Vaasa

    Hovioikeudenpuistikko 23, Vaasa
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Vaasan tori ja Rewell Center (ostoskeskus) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vanha kauppahalli ja Vesitorni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vaasan rautatieasema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

     Original Sokos Hotel Vaakuna
     Original Sokos Hotel Vaakuna

     Original Sokos Hotel Vaakuna

     Rewell Center 101, Vaasa
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Vanha kauppahalli, Vesitorni ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tropiclandia sijaitsee 1,9 kilometrin päässä. Vaasan rautatieasema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Astor 132 €
      Hotel Astor

      Hotel Astor

      Asemakatu 4, Vaasa
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vaasan tori ja Vanha kauppahalli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rewell Center (ostoskeskus) ja Vesitorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vaasan rautatieasema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

       EC Hostel 78 €
       EC Hostel

       EC Hostel

       Korsholmsesplanaden 2 B, Vaasa
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Nikolauksen kirkko ja Vesitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Vanha kauppahalli ja Rewell Center (ostoskeskus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vaasan rautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Pro Apartments 85 €
        Pro Apartments

        Pro Apartments

        Meijerinkatu 8, Vaasa
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Vanha kauppahalli, Vaasan tori ja Rewell Center (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Vesitorni ja Pohjanmaan museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Vaasan rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.