Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vesitorni

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Vesitorni. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Vesitorni, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Vesitorni paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Vesitorni upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Vesitorni? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Vesitorni lähellä kohdetta Vesitorni. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Vesitorni, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 27 majoitusliikettä kohteen Vesitorni lähellä
Original Sokos Hotel Royal Vaasa 114 €
Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Hovioikeudenpuistikko 18, Vaasa
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vaasan tori, Rewell Center (ostoskeskus) ja Vanha kauppahalli sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Vesitorni ja Pohjanmaan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vaasan rautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

  Omena Hotel Vaasa 52 €
  Omena Hotel Vaasa

  Omena Hotel Vaasa

  Hovioikeudenpuistikko 23, Vaasa
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Vaasan tori, Rewell Center (ostoskeskus) ja Vanha kauppahalli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vesitorni ja Pohjanmaan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vaasan rautatieasema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Waskia 86 €
   Scandic Waskia

   Scandic Waskia

   Lemmenpolku 3, Vaasa
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tropiclandia ja Pohjanmaan museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Vaasan rautatieasema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

    Original Sokos Hotel Vaakuna 117 €
    Original Sokos Hotel Vaakuna

    Original Sokos Hotel Vaakuna

    Rewell Center 101, Vaasa
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Vanha kauppahalli ja Vesitorni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Tropiclandia ovat myös 2 kilometrin päässä. Vaasan rautatieasema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Vaasa 106 €
     Scandic Vaasa

     Scandic Vaasa

     Rosteninkatu 6, Vaasa
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Vaasan tori, Rewell Center (ostoskeskus) ja Vanha kauppahalli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vesitorni ja Pohjanmaan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vaasan rautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Astor 130 €
      Hotel Astor

      Hotel Astor

      Asemakatu 4, Vaasa
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vaasan tori ja Vanha kauppahalli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rewell Center (ostoskeskus) ja Vesitorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vaasan rautatieasema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

       Tekla 78 €
       Tekla

       Tekla

       Palosaarentie 58, Vaasa
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pohjanmaan museo, Vaasan tori ja Rewell Center (ostoskeskus) 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Vanha kauppahalli ja Vesitorni ovat myös 3 kilometrin päässä. Vaasan rautatieasema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

        Residence Kappsäcken 100 €
        Residence Kappsäcken

        Residence Kappsäcken

        20 Asemakatu, Vaasa
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Vanha kauppahalli, Rewell Center (ostoskeskus) ja Vaasan tori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Vesitorni ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vaasan rautatieasema sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä.