Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Viron kansallismuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Viron kansallismuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Viron kansallismuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Viron kansallismuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Viron kansallismuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Viron kansallismuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Viron kansallismuseo lähellä kohdetta Viron kansallismuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Viron kansallismuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 64 majoitusliikettä kohteen Viron kansallismuseo lähellä
Hotel London by Tartuhotels 55 €
Hotel London by Tartuhotels

Hotel London by Tartuhotels

Rüütli 9, Tartto
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tarton kaupungintalo, Uspenski Cathedral of the Estonian Apostolic Orthodox Church ja Tarton yliopisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. St John's Church ja Tartu Art Museum ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  V Spa & Conference Hotel 88 €
  V Spa & Conference Hotel

  V Spa & Conference Hotel

  Riia 2, Tartto
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Father and Son' sculpture ja Tiedekeskus AHHAA sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Tartu Art Museum ja KGB Cells Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Tartu Hotel 59 €
   Tartu Hotel

   Tartu Hotel

   Soola 3, Tartto
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tiedekeskus AHHAA, Father and Son' sculpture ja Tartu Art Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Monument to Barclay de Tolly ja Tarton kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Nauti Helposta Asumisesta Hiljattain Remontoidussa Huoneistossa 75 €
    Nauti Helposta Asumisesta Hiljattain Remontoidussa Huoneistossa

    Nauti Helposta Asumisesta Hiljattain Remontoidussa Huoneistossa

    38 Kastani, 29, Tartto, Tartumaa
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Printing and Paper Museum, KGB Cells Museum ja Viron kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Tamme-stadion ja Monument to Barclay de Tolly ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Art hotel Pallas by Tartuhotels 61 €
     Art hotel Pallas by Tartuhotels

     Art hotel Pallas by Tartuhotels

     Riia 4, Tartto
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Father and Son' sculpture ja Monument to Barclay de Tolly sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Tiedekeskus AHHAA ja Tarton kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Lydia Hotel 90 €
      Lydia Hotel

      Lydia Hotel

      Ülikooli 14, Tartto
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Tarton kaupungintalo, Monument to Barclay de Tolly ja Father and Son' sculpture sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Tartu Art Museum ja Tarton yliopisto ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Dorpat Hotel 64 €
       Dorpat Hotel

       Dorpat Hotel

       Soola 6, Tartto
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tiedekeskus AHHAA, Tartu Art Museum ja Father and Son' sculpture sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Monument to Barclay de Tolly ja Tarton kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Antonius 81 €
        Hotel Antonius

        Hotel Antonius

        Ülikooli 15, Tartto
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tarton kaupungintalo, St John's Church ja Tarton yliopisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Pyhän Johanneksen kirkko (Jaani Kirik) ja Uspenski Cathedral of the Estonian Apostolic Orthodox Church ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.