Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Viron kansallismuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Viron kansallismuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Viron kansallismuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Viron kansallismuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Viron kansallismuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Viron kansallismuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Viron kansallismuseo lähellä kohdetta Viron kansallismuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Viron kansallismuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 30 majoitusliikettä kohteen Viron kansallismuseo lähellä
Hotel Antonius 98 €
Hotel Antonius

Hotel Antonius

Ülikooli 15, Tartto
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tarton kaupungintalo, St John's Church ja Tarton yliopisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Pyhän Johanneksen kirkko (Jaani Kirik) ja Uspenski Cathedral of the Estonian Apostolic Orthodox Church ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Dorpat Hotel 68 €
  Dorpat Hotel

  Dorpat Hotel

  Soola 6, Tartto
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Tiedekeskus AHHAA, Tartu Art Museum ja Father and Son' sculpture sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Monument to Barclay de Tolly ja Tarton kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel London by Tartuhotels 75 €
   Hotel London by Tartuhotels

   Hotel London by Tartuhotels

   Rüütli 9, Tartto
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tarton kaupungintalo, Uspenski Cathedral of the Estonian Apostolic Orthodox Church ja Tarton yliopisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. St John's Church ja Tartu Art Museum ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Tartu Hotel 65 €
    Tartu Hotel

    Tartu Hotel

    Soola 3, Tartto
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tiedekeskus AHHAA, Father and Son' sculpture ja Tartu Art Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Monument to Barclay de Tolly ja Tarton kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Art hotel Pallas by Tartuhotels 67 €
     Art hotel Pallas by Tartuhotels

     Art hotel Pallas by Tartuhotels

     Riia 4, Tartto
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Father and Son' sculpture ja Monument to Barclay de Tolly sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Tiedekeskus AHHAA ja Tarton kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      V Spa & Conference Hotel 103 €
      V Spa & Conference Hotel

      V Spa & Conference Hotel

      Riia 2, Tartto
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Father and Son' sculpture ja Tiedekeskus AHHAA sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Tartu Art Museum ja KGB Cells Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Barclay 50 €
       Barclay

       Barclay

       Ülikooli 8, Tartto
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Monument to Barclay de Tolly, Father and Son' sculpture ja Tarton kaupungintalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Tartu Art Museum ja Tartu Old Anatomical Theatre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Lydia Hotel 111 €
        Lydia Hotel

        Lydia Hotel

        Ülikooli 14, Tartto
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Tarton kaupungintalo, Monument to Barclay de Tolly ja Father and Son' sculpture sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Tartu Art Museum ja Tarton yliopisto ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.