Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vladimirin aluehistorian museo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Vladimirin aluehistorian museo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Vladimirin aluehistorian museo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Vladimirin aluehistorian museo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Vladimirin aluehistorian museo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Vladimirin aluehistorian museo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Vladimirin aluehistorian museo lähellä kohdetta Vladimirin aluehistorian museo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Vladimirin aluehistorian museo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 29 majoitusliikettä kohteen Vladimirin aluehistorian museo lähellä
Rus Hotel 44 €
Rus Hotel

Rus Hotel

14 Gagarina Str., Vladimir
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vladimirin alueellinen nukketeatteri, Vladimirin aluehistorian museo ja Planetaario sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Demetrioksen katedraali ja Vladimirin kultaiset portit ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vladimirin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  U Zolotykh Vorot Hotel 47 €
  U Zolotykh Vorot Hotel

  U Zolotykh Vorot Hotel

  B. Moskovskaya str. 15, Vladimir
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vladimirin kultaiset portit, Lakkaminiatyyri- ja kirjailunäyttely ja Vladimirin vanha vesitorni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lunatšarski-draamateatteri ja Vladimirin alueellinen nukketeatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vladimirin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   Vladimirsky Dvorik 35 €
   Vladimirsky Dvorik

   Vladimirsky Dvorik

   Podbelskogo street 12, Vladimir
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Planetaario ja Jumalansynnyttäjän syntymälle pyhitetty luostari sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Vladimirin aluehistorian museo ja Pyhän Demetrioksen katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vladimirin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Vladimir
    Vladimir

    Vladimir

    BOLSHAYA MOSKOVSKAYA STR.,74, Vladimir, Vladimirin alue
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Vladimirin alueellinen nukketeatteri, Pyhän Demetrioksen katedraali ja Vladimirin aluehistorian museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Neitsyt Marian taivaaseenastumisen katedraali ja Planetaario ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vladimirin asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hostel Vishnya 18 €
     Hostel Vishnya

     Hostel Vishnya

     Zheleznodorozhnaya st., 19, Vladimir
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Jumalansynnyttäjän syntymälle pyhitetty luostari, Vladimirin aluehistorian museo ja Planetaario sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hostellista. Pyhän Demetrioksen katedraali ja Neitsyt Marian taivaaseenastumisen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Vladimirin asema sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Samovar hostel 20 €
      Samovar hostel

      Samovar hostel

      Kozlov deadlock, 3, Vladimir
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vladimirin vanha vesitorni, Lunatšarski-draamateatteri ja Vladimirin kultaiset portit sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Lakkaminiatyyri- ja kirjailunäyttely ja Siunatun Neitsyt Marian roomalaiskatolinen kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vladimirin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Monomakh Hotel 52 €
       The Monomakh Hotel

       The Monomakh Hotel

       Gogol str, 20, behind the Drama Theatre, Vladimir
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Siunatun Neitsyt Marian roomalaiskatolinen kirkko, Vladimirin vanha vesitorni ja Lunatšarski-draamateatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Lakkaminiatyyri- ja kirjailunäyttely ja Vladimirin kultaiset portit ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Vladimirin asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

        Zastava Hotel 23 €
        Zastava Hotel

        Zastava Hotel

        1-aia Nikolskaia, Dom 17, Vladimir, Vladimirskaia Oblast
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Vladimirin kultaiset portit ja Lakkaminiatyyri- ja kirjailunäyttely sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Vladimirin vanha vesitorni ja Lunatšarski-draamateatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Vladimirin asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.