Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Vladimirin aluehistorian museo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Vladimirin aluehistorian museo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Vladimirin aluehistorian museo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Vladimirin aluehistorian museo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Vladimirin aluehistorian museo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Vladimirin aluehistorian museo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Vladimirin aluehistorian museo lähellä kohdetta Vladimirin aluehistorian museo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Vladimirin aluehistorian museo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 48 majoitusliikettä kohteen Vladimirin aluehistorian museo lähellä
Vladimirsky Dvorik 39 €
Vladimirsky Dvorik

Vladimirsky Dvorik

Podbelskogo street 12, Vladimir
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Planetaario ja Jumalansynnyttäjän syntymälle pyhitetty luostari sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Vladimirin aluehistorian museo ja Pyhän Demetrioksen katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vladimirin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Kinolenta 29 €
  Hotel Kinolenta

  Hotel Kinolenta

  Ulitsa Kremlevskaya 12, Vladimir
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Planetaario, Vladimirin aluehistorian museo ja Jumalansynnyttäjän syntymälle pyhitetty luostari sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Demetrioksen katedraali ja Vladimirin alueellinen nukketeatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vladimirin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Vladimir
   Vladimir

   Vladimir

   BOLSHAYA MOSKOVSKAYA STR.,74, Vladimir, Vladimirin alue
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Vladimirin alueellinen nukketeatteri, Vladimirin aluehistorian museo ja Pyhän Demetrioksen katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Planetaario ja Neitsyt Marian taivaaseenastumisen katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vladimirin asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Rus Hotel 39 €
    Rus Hotel

    Rus Hotel

    14 Gagarina Str., Vladimir
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Vladimirin alueellinen nukketeatteri, Vladimirin aluehistorian museo ja Planetaario sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Demetrioksen katedraali ja Vladimirin kultaiset portit ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vladimirin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     U Zolotykh Vorot Hotel 41 €
     U Zolotykh Vorot Hotel

     U Zolotykh Vorot Hotel

     B. Moskovskaya str. 15, Vladimir
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Vladimirin kultaiset portit, Lakkaminiatyyri- ja kirjailunäyttely ja Vladimirin vanha vesitorni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lunatšarski-draamateatteri ja Vladimirin alueellinen nukketeatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vladimirin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      Samovar hostel 21 €
      Samovar hostel

      Samovar hostel

      Kozlov deadlock, 3, Vladimir
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vladimirin vanha vesitorni, Vladimirin kultaiset portit ja Lunatšarski-draamateatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Lakkaminiatyyri- ja kirjailunäyttely ja Siunatun Neitsyt Marian roomalaiskatolinen kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vladimirin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hostel Vishnya
       Hostel Vishnya

       Hostel Vishnya

       Zheleznodorozhnaya st., 19, Vladimir
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Jumalansynnyttäjän syntymälle pyhitetty luostari, Vladimirin aluehistorian museo ja Planetaario sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hostellista. Pyhän Demetrioksen katedraali ja Neitsyt Marian taivaaseenastumisen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Vladimirin asema sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Zastava Hotel 25 €
        Zastava Hotel

        Zastava Hotel

        1-aia Nikolskaia, Dom 17, Vladimir, Vladimirskaia Oblast
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Vladimirin kultaiset portit ja Lakkaminiatyyri- ja kirjailunäyttely sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Lunatšarski-draamateatteri ja Vladimirin vanha vesitorni ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Vladimirin asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.