Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Warnemünden uimaranta

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Warnemünden uimaranta. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Warnemünden uimaranta, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Warnemünden uimaranta paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Warnemünden uimaranta upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Warnemünden uimaranta? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Warnemünden uimaranta lähellä kohdetta Warnemünden uimaranta. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Warnemünden uimaranta, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 321 majoitusliikettä kohteen Warnemünden uimaranta lähellä
Hotel Neptun 159 €
Hotel Neptun

Hotel Neptun

Seestr. 19, Warnemünde, Rostock, MV
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kurpark Warnemünde, Warnemünden uimaranta ja Warnemünden majakka ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Meyers Mühle ja Warnemünden majakka ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rostock Warnemünden asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warinemünde Werftin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  aja Warnemuende 133 €
  aja Warnemuende

  aja Warnemuende

  Zur Promenade 2, Warnemuende, Rostock, MV
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kurpark Warnemünde, Warnemünden uimaranta ja Warnemünden majakka ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Meyers Mühle ja Warnemünden majakka ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rostock Warnemünden asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warinemünde Werftin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

   Best Western Hanse Hotel Warnemuende 120 €
   Best Western Hanse Hotel Warnemuende

   Best Western Hanse Hotel Warnemuende

   Parkstraße 51, Warnemünde, Rostock, MV
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Meyers Mühle ja Warnemünden uimaranta ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa golfkentän vieressä sijaitsevasta hotellista. Warnemünden majakka sijaitsee 2,2 kilometrin päässä. Rostock Warnemünden asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warinemünde Werftin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

    Yachthafenresidenz Hohe Duene 143 €
    Yachthafenresidenz Hohe Duene

    Yachthafenresidenz Hohe Duene

    Am Yachthafen 1, Warnemuende, Rostock, MV
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Yachthafen Warnemünde ja Warnemünden uimaranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Warnemünden majakka sijaitsee 2,3 kilometrin päässä. Rostock Warnemünden asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

     Strand-Hotel Hübner 134 €
     Strand-Hotel Hübner

     Strand-Hotel Hübner

     Seestr. 12, Warnemünde, Rostock, MV
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Warnemünden uimaranta ja Warnemünden majakka ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Kurpark Warnemünde ja Warnemünden majakka ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Rostock Warnemünden asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warinemünde Werftin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Stolteraa 90 €
      Hotel Stolteraa

      Hotel Stolteraa

      Strandweg 17, Warnemuende, Rostock, MV
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Meyers Mühle ja Warnemünden uimaranta ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Warnemünden majakka sijaitsee 2,1 kilometrin päässä. Rostock Warnemünden asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warinemünde Werftin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

       Park-Hotel Hübner 123 €
       Park-Hotel Hübner

       Park-Hotel Hübner

       Heinrich-Heine-Straße 31, Warnemünde, Rostock, MV
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Warnemünden uimaranta ja Warnemünden majakka sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta hotellista. Rostockin taidemuseo ja Rostockin satama ovat myös 15 kilometrin päässä. Rostock Warnemünden asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warinemünde Werftin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

        Kurhotel Sanddorn
        Kurhotel Sanddorn

        Kurhotel Sanddorn

        Strandweg 12, Warnemuende, Rostock, MV
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Meyers Mühle, Warnemünden uimaranta ja Warnemünden majakka ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Kurpark Warnemünde ja Warnemünden majakka ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rostock Warnemünden asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warinemünde Werftin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.