Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Warnemünden uimaranta

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Warnemünden uimaranta. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Warnemünden uimaranta, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Warnemünden uimaranta paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Warnemünden uimaranta upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Warnemünden uimaranta? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Warnemünden uimaranta lähellä kohdetta Warnemünden uimaranta. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Warnemünden uimaranta, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 159 hotellia lähellä kohdetta Warnemünden uimaranta
123 €
a-ja Warnemuende. Das Resort.

a-ja Warnemuende. Das Resort.

Zur Promenade 2, Rostock
3,9
/ 5 (386 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Kurpark Warnemünde ja Warnemünden uimaranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Warnemünden majakka sijaitsee 1,4 kilometrin päässä.

59 €
Hotel Am Alten Strom

Hotel Am Alten Strom

Am Strom 60/61, Rostock
4,2
/ 5 (61 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Kirche Warnemünde ja Warnemünden majakka sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Warnemünden uimaranta sijaitsee 1,8 kilometrin päässä.

70 €
Residenz am Strande

Residenz am Strande

Strandweg 11, Rostock
3,1
/ 5 (16 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Meyers Mühle, Warnemünden uimaranta ja Warnemünden majakka sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kurpark Warnemünde ja Kirche Warnemünde ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

103 €
Best Western Hanse Hotel Warnemuende

Best Western Hanse Hotel Warnemuende

Parkstraße 51, Rostock
4,3
/ 5 (71 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Meyers Mühle ja Warnemünden uimaranta ovat 2 kilometrin päässä tästä golfkentän vieressä sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Warnemünden majakka sijaitsee 2,2 kilometrin päässä.

70 €
Kurhotel Sanddorn

Kurhotel Sanddorn

Strandweg 12, Rostock
3,3
/ 5 (3 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Meyers Mühle, Warnemünden uimaranta ja Warnemünden majakka ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Kurpark Warnemünde ja Kirche Warnemünde ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

79 €
Hotel Stolteraa

Hotel Stolteraa

Strandweg 17, Rostock
4,1
/ 5 (36 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Meyers Mühle ja Warnemünden uimaranta ovat 2 kilometrin päässä tästä hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Warnemünden majakka sijaitsee 2,1 kilometrin päässä.

169 €
Hotel Neptun

Hotel Neptun

Seestr. 19, Rostock
4,1
/ 5 (180 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Kurpark Warnemünde ja Warnemünden uimaranta ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Warnemünden majakka sijaitsee 1,3 kilometrin päässä.

HAFENAPARTMENTS Warnemuende

HAFENAPARTMENTS Warnemuende

Zum Zollamt 6, Warnemunde, Rostock
5,0
/ 5 (1 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Kirche Warnemünde ja Warnemünden majakka sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistosta. Warnemünden uimaranta sijaitsee 2,3 kilometrin päässä.