Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Wienin valtionooppera

Katso oopperanäytös, käy lähistön oopperamuseossa tai ihastele maailman kuuluisimpiin lukeutuvan oopperatalon arkkitehtuuria.

Wienin valtionooppera kuuluu maailman tärkeimpien oopperatalojen joukkoon. Illalla voit katsoa näytöksen, kun taas päivällä voit keskittyä mahtipontisen rakennuksen ihailemiseen. Renessanssityylinen julkisivu ja kultainen sisustus sekä symboliset patsaat ja lumoavat gobeliinit tekevät varmasti vaikutuksen.

Vuonna 1869 valmistunut Wiener Staatsoper (Wienin valtionooppera) oli ensimmäinen rakennus, joka valmistui Wienin keskustan Ringstraße-kehätien varrelle. Se tuhoutui toisessa maailmansodassa, mutta huolellinen restaurointiprojekti 1950-luvulla palautti sen entiseen loistoonsa. Wienin valtionoopperassa on näytöksiä miltei päivittäin. Yli 50 vuosittaisen tuotannon oopperaohjelmisto on yksi maailman laajimmista.

Ihastele ennen sisään astumista julkisivun kaksikerroksisia loggia-katoksia. Niiden yläpuolella näet patsaat ratsastavista muusista sekä Habsburgien sukuvaakunan.

Sisällä leveitä pääportaita reunustaa seitsemän vapaita taiteita kuvaavaa marmoriveistosta. Mahtavan kattomaalauksen englanninkielinen nimi on Praise and Recognition. Kurkista teehuoneeseen, jossa keisari Franz Joosef siemaili aikoinaan teetään kullanhohtoisten koristeiden keskellä.

Opastetulla kierroksella saat tarkempia tietoja rakennuksen kiehtovasta arkkitehtuurista ja historiasta. Jos olet todella kiinnostunut, osta yhdistelmälippu, jolla pääset myös lähistön oopperamuseoon.

Jos olet oopperan ystävä, on maailman parhaisiin lukeutuvan oopperatalon näytös ehdoton kokemus Wienin-lomallasi. Pääsaliin mahtuu jopa 2 200 katsojaa, mutta noin neljännes paikoista on seisomapaikkoja. Varaa liput hyvissä ajoin, sillä parhaat paikat viedään käsistä.

Wienin valtionooppera sijaitsee Karlsplatzin lähistöllä Ringstraßen varrella Wienin keskustassa. Sinne pääsee helposti julkisella liikenteellä tai jalan. Voit pysäköidä Kärntnerringgaragen pysäköintihalliin kahdeksaksi tunniksi alennushintaan. Oopperatalossa järjestetään englanninkielisiä maksullisia opastettuja kierroksia päivittäin myöhäisaamusta myöhäisiltapäivään joitain sunnuntaita ja pyhäpäiviä lukuun ottamatta.


Alueen Wienin valtionooppera opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 381 majoitusliikettä kohteen Wienin valtionooppera lähellä
Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center 160 €
Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center

Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center

Schubertring 10-12, Wien
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Musikverein (konserttitalo), Wienin valtionooppera ja Wienin kaupunginpuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Karlsplatz (aukio) ja Albertina (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stadtparkin U-Bahn-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Karlsplatzin U-Bahn-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Steigenberger Hotel Herrenhof Wien 180 €
  Steigenberger Hotel Herrenhof Wien

  Steigenberger Hotel Herrenhof Wien

  Herrengasse 10, Wien, Wienin
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Espanjalainen ratsastuskoulu, Hofburgin keisarillinen palatsi ja Burgtheater (kansallisteatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Stefanin katedraali ja Wienin valtionooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Herrengassen U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Schottentorin U-Bahn-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Le Méridien Wien 189 €
   Le Méridien Wien

   Le Méridien Wien

   Robert-Stolz-Platz 1, Wien, Wienin
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Wienin valtionooppera ja Albertina (museo) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Wiener Secession (taidekeskus) ja Taidehistoriallinen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Karlsplatzin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Museumsquartierin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel 203 €
    The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel

    The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel

    Kaerntner Ring 8, Wien, Wienin
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Musikverein (konserttitalo) ja Wienin valtionooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Karlskirche (kirkko) ja Espanjalainen ratsastuskoulu ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Karlsplatzin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Resselgassen asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Sacher Wien 444 €
     Hotel Sacher Wien

     Hotel Sacher Wien

     Philharmonikerstrasse 4, Wien, Wienin
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kärntner Straße, Albertina (museo) ja Wienin valtionooppera sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Espanjalainen ratsastuskoulu ja Itävallan kansalliskirjasto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Karlsplatzin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Resselgassen asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton Vienna Plaza 179 €
      Hilton Vienna Plaza

      Hilton Vienna Plaza

      Schottenring 11, Wien, Wienin
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Wienin kaupungintalon alue, Burgtheater (kansallisteatteri) ja Wienin yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Itävallan parlamenttirakennus ja Espanjalainen ratsastuskoulu ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Schottentorin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Schottenringin U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Austria Trend Hotel Astoria 161 €
       Austria Trend Hotel Astoria

       Austria Trend Hotel Astoria

       Kaerntner Strasse 32-34, Wien, Wienin
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kärntner Straße, Albertina (museo) ja Wienin valtionooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Espanjalainen ratsastuskoulu ja Pyhän Stefanin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Karlsplatzin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Stephansplatzin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        B&B Hotel Wien Hauptbahnhof 78 €
        B&B Hotel Wien Hauptbahnhof

        B&B Hotel Wien Hauptbahnhof

        Bloch-Bauer-Promenade 5, Wien
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sotilashistoriallinen museo ja Belvedere sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Naschmarkt (tori) ja Wiener Secession (taidekeskus) ovat myös 3 kilometrin päässä. Keplerplatzin U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wienin päärautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.