Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Wild Wadi

Virkistäydy koko perheen hauskassa vesipuistossa. Vesipuiston teemana on arabialainen kansantaru.

Wild Wadi on huippuluokan vesipuisto, joka löytyy purjeenmuotoisen Burj Al Arab ‑hotellin läheltä. Vesipuistosta löytyy kaikenikäisille yhteensä 30 vesiliukumäkeä ja laitetta rentouttavasta kellunnasta aina huippunopeisiin ja jännittäviin vesiliukumäkiin. Monet vesiliukumäet ovat yhteydessä toisiinsa, joten sinun ei tarvitse poistua vedestä jonottamaan. Koko vesipuiston teemana on tarina Juhasta, joka matkusti ympäri maailmaa Sinbad Merenkulkijan kanssa.

Vesipuiston suosituin ja jännittävin vesiliukumäki on 32 metriä korkea Jumeirah Sceirah. Kiipeä ylös torniin, astu sisään läpinäkyvään kammioon ja odota automaattisen lähtölaskennan alkamista. Lähtölaskennan jälkeen allasi avautuu salaluukku, joka lähettää sinut 120 metrin pituiseen vesiliukumäkeen jopa 80 kilometrin tuntivauhdilla. Vesiliukumäkiä on kaksi vierekkäin, jotta laskijat voivat kilpailla keskenään.

Testaa mahalautailutaitosi The Wipeout‑ ja Riptide Flow Riders ‑laitteissa, joiden aaltokoneet ampuvat kuusi tonnia vettä sekunnissa ja luovat suuria ja nopeasti virtaavia aaltoja.   

Vesipuistossa on monia pienempiä vesiliukumäkiä pienemmille lapsille ja rauhallisemmasta vauhdista pitäville. Istu täytettävään renkaaseen ja risteile rauhassa pitkin leppoisaa 360 metrin pituista Juha's Journey ‑jokea. Vieraile koko perheen Juha’s Dhow and Lagoon ‑leikkialueella, jossa on satoja eri aktiviteetteja, kuten vesiliukumäkiä, kaatuvia vesiämpäreitä ja vesipyssyjä.

Nouse hetkeksi pois vedestä ja liity jännittyneen joukon mukaan katselemaan Wadi Washed ‑esitystä. Se on puiston sisäänkäynnin lähellä esitettävä koreografioitu ääni-, valo- ja vesishow. Äkkitulvan synnyttävää show'ta esitetään läpi koko päivän. Seitsemän minuuttia kestävässä show'ssa 53 571 tonnia vettä virtaa vauhdilla pitkin kallion jyrkännettä salamoiden välkkyessä ja ukkosen jyristessä.

Wild Wadi on avoinna joka päivä. Aukioloajat vaihtelevat läpi vuoden, joten ne kannattaa tarkistaa vesipuiston verkkosivuilta ennen vierailua. Lippujen hinnat ovat halvempia kaksi tuntia ennen puiston sulkemista.  

Jumeirah Beach Roadin varrella sijaitseva Wild Wadi on noin 30 minuutin ajomatkan päässä Dubain kansainväliseltä lentokentältä. Paikalla on maksuton pysäköinti.


Alueen Wild Wadin vesipuisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 976 majoitusliikettä kohteen Wild Wadin vesipuisto lähellä
Burj Al Arab Jumeirah 1 362 €
Burj Al Arab Jumeirah

Burj Al Arab Jumeirah

Jumeirah Beach Road, Dubai
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Madinat Jumeirah, Wild Wadin vesipuisto ja Souk Madinat Jumeirah (ostosalue) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Umm Suqeim (ranta) ja Kite Beach (ranta) ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Jumeirah Beach Hotel 272 €
  Jumeirah Beach Hotel

  Jumeirah Beach Hotel

  Jumeirah Beach Road, Po Box 11416, Dubai
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Umm Suqeim (ranta), Burj al-arab ja Wild Wadin vesipuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Souk Madinat Jumeirah (ostosalue) ja Kite Beach (ranta) ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Jumeirah Al Naseem - Madinat Jumeirah 575 €
   Jumeirah Al Naseem - Madinat Jumeirah

   Jumeirah Al Naseem - Madinat Jumeirah

   King Salman bin Abdulaziz Al Saud, PO Box 75157, Dubai
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Madinat Jumeirah, Burj al-arab ja Wild Wadin vesipuisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Souk Madinat Jumeirah (ostosalue) ja Umm Suqeim (ranta) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Jumeirah Mina A Salam - Madinat Jumeirah 360 €
    Jumeirah Mina A Salam - Madinat Jumeirah

    Jumeirah Mina A Salam - Madinat Jumeirah

    Madinat Jumeirah, Al Sufouh Rd, Dubai
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Madinat Jumeirah ja Wild Wadin vesipuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ski Dubai (hiihtokeskus) ja Mall of the Emirates ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Jumeirah Al Qasr - Madinat Jumeirah 334 €
     Jumeirah Al Qasr - Madinat Jumeirah

     Jumeirah Al Qasr - Madinat Jumeirah

     Jumeirah Al Qasr-Madinat Jumeirah, PO Box 75157, Dubai
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Madinat Jumeirah ja Souk Madinat Jumeirah (ostosalue) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä joenrantareitillä sijaitsevasta hotellista. Wild Wadin vesipuisto ja Burj al-arab ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Jumeirah Dar Al Masyaf - Madinat Jumeirah 454 €
      Jumeirah Dar Al Masyaf - Madinat Jumeirah

      Jumeirah Dar Al Masyaf - Madinat Jumeirah

      King Salman bin Abdulaziz Al Saud, PO Box 75157, Dubai
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Madinat Jumeirah ja Wild Wadin vesipuisto sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lomakeskuksesta. Ski Dubai (hiihtokeskus) ja Dubai Marina ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Park Regis Boutique Hotel 60 €
       Park Regis Boutique Hotel

       Park Regis Boutique Hotel

       325 Rd, Al Thanya Street, Umm Suqeim 3, Jumeirah Rd, Dubai
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Umm Suqeim (ranta) ja Kite Beach (ranta) ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Wild Wadin vesipuisto ja Burj al-arab ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Sokoun A True Emirati House by the Beach 83 €
        Sokoun A True Emirati House by the Beach

        Sokoun A True Emirati House by the Beach

        3A Street, Beach & Coast, Umm Suqeim, Jumeirah, Dubai
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Umm Suqeim (ranta), Wild Wadin vesipuisto ja Kite Beach (ranta) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Burj al-arab ja Souk Madinat Jumeirah (ostosalue) ovat myös 2 kilometrin päässä.