Ystad

Matkaopas
Ystad sekä pieni ryhmä ihmisiä
Ystad, pieni 1300-lukulainenrannikkokaupunki Etelä-Ruotsissa, tunnetaan etsivä Kurt Wallanderin kotipaikkana.

Ystad on viehättävä keskiaikainen kaupunki, jolla on rikas kulttuuriperinne ja josta löytyy yli 300 ristikkotaloa sekä muita hyvin säilyneitä keskiajan ja renessanssin ajan rakennuksia. Lomalla Ystadissa voit tutustua kulttuurimaamerkkeihin ja nauttia upeista merimaisemista sekä Etelä-Ruotsin laajoista näkymistä.

Ystad on Ruotsin eteläisimpiä kaupunkeja, ja sillä on pitkä historia. Kaupungin vanhimman rakennuksen, Pyhän Marian kirkon, rakentaminen aloitettiin vuoden 1200 tienoilla, ja se on edelleen upea barokkiarkkitehtuurin taidonnäyte. Ystadin luostari, jossa nykyään sijaitsee Ystadin kulttuurihistoriallinen museo, perustettiin vuonna 1267, ja se on Ruotsin parhaiten säilyneitä luostareita. Voit tuntea rauhan ja historian ympärilläsi, kun astut luostariin ruusu- ja yrttipuutarhan läpi ja vierailet kahvilassa ja mielenkiintoisissa näyttelyissä.

Ystad pääsi maailmanmaineeseen Henning Mankellin rikosromaanien ja niiden elokuvaversioiden ansiosta. Kulje Ystadin-matkallasi etsivä Wallanderin jalanjäljissä Mariagatania ja Lilla Norregatania ja vieraile elokuvien muilla kuvauspaikoilla. Lisätietoa saat Ystadin matkailutoimiston verkkosivustolta. Jos rikoskävely ei pilannut ruokahaluasi, voit lähteä illallisella tunnettuun hotelli Continentaliin, jonka sanotaan olevan Ruotsin vanhin hotelli.

Österlen on kaunis rantakaistale Ystadin ulkopuolella. Sieltä löydät loistavat uimapaikat, patikkareitit ja golfkentän. Ystadin rannikko on lähes 50 kilometriä pitkä, joten varasitpa majoituksen Ystadin-lomallasi mistä tahansa, olet aina lähellä Skånen upeita rantoja.

Ystadin itäpuolella 20 kilometrin päässä sijaitsevat Kåsebergan kylä ja Alen kivet, Ruotsin suurin laivalatomus, joka on peräisin 500–1000-luvuilta jaa. Tämä ainutlaatuinen maamerkki koostuu 50 kivipaadesta, jotka kukin painavat noin viisi tonnia. Paikalta on upeat näkymät rannikolle.

Lomalle Ystadiin on helppo matkustaa junalla, autolla tai linja-autolla Malmön lentoasemalta, joka sijaitsee noin 40 kilometrin päässä kaupungista. Voit myös vuokrata polkupyörän ja tutustua Ystadiin ja sen ympäristöön pyöräteitä ja -polkuja pitkin.

Fritiden Hotell & Kongress
Fritiden Hotell & Kongress
3.5 out of 5
19 Österleden, Ystad, Skåne län, 271 42
Hinta on 97 € per yö ajalle 11. jouluk. viiva 12. jouluk.
97 €
per yö
11. jouluk.–12. jouluk.
Yövy tässä 3,5 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Ystad. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja kattoterassista. ...
4,5/5 Wonderful! (381 arvostelua)
"Ok"

Arvosteltu 14.6.2022

Fritiden Hotell & Kongress
Ystad Saltsjöbad
Ystad Saltsjöbad
4 out of 5
Saltsjobadsvagen 15, Ystad, 27139
Hinta on 349 € per yö ajalle 14. jouluk. viiva 15. jouluk.
349 €
per yö
14. jouluk.–15. jouluk.
Yövy tässä 4 tähden rannalla sijaitsevassa hotellissa kohteessa Ystad. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta pysäköinnistä. ...
4,3/5 Excellent! (386 arvostelua)
Wallanderin Ystad
"Hotelli on vanha ja se on huomioitava arvosteltaessa. Erittäin huonona puolena pitäisin aivan mahdotonta tilannetta parkkipaikkojen suhteen, tässä hintaluokassa olisi kyllä pakko olla paikka autolle, eikä nii, että joudut odottamaan arvon ruotsalaisten poistumista rannalta. Hotellilla pitäisi ehdottomasti ..."

Arvosteltu 26.7.2014

Ystad Saltsjöbad
Anno 1793 Sekelgården Hotel
Anno 1793 Sekelgården Hotel
3 out of 5
Långgatan 18, Ystad, 271 43
Hinta on 100 € per yö ajalle 5. jouluk. viiva 6. jouluk.
100 €
per yö
5. jouluk.–6. jouluk.
Yövy tässä 3 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Ystad. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja venesatamasta. Asiakkaamme ...
4,1/5 Very Good! (934 arvostelua)
Huhtikuinen lomapäivä
"Elämyksellinen hotelliyö. Viehättävä miljöö ja miellyttävä tunnelma."

Arvosteltu 4.4.2019

Anno 1793 Sekelgården Hotel
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Kodikas pieni guesthouse Ystad
Kodikas pieni guesthouse Ystad
Ystad, Skåne län
Yövy tässä perheille sopivassa loma-asunnossa kohteessa Ystad. Nauti vesipuistosta, Wi-Fi-yhteydestä ja paikan päällä olevasta pysäköinnistä. Asiakkaamme kehuvat ...
4,5/5 Wonderful! (26 arvostelua)
Trevligt promenadstråk rakt ner mot finaste ystad. Mycket utbud av olika resturanger bevarad kultur.
"Väldigt trevligt värdpar. Fin bostad. Stämde med bilderna."

Arvosteltu 25.8.2022

Kodikas pieni guesthouse Ystad
2 huoneen majoitus Ystadissa
2 huoneen majoitus Ystadissa
Ystad, Skåne County
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Ystad. Nauti Wi-Fi-yhteydestä, yksityisistä pihoista ja huoneessa olevasta DVD-soittimesta. Lähellä sijaitsee Charlotte Berlins ...
5/5 Exceptional! (1 arvostelu)
Ut.ärkt
"Utmärkt"

Arvosteltu 2.9.2019

2 huoneen majoitus Ystadissa
1 bedroom accommodation in Ystad
1 bedroom accommodation in Ystad
Ystad
Yövy tässä huoneistossa kohteessa Ystad. Nauti televisiosta, kaapeli-/satelliittitelevisiosta ja keittiöstä. Lähellä sijaitsee Charlotte Berlins Museum ja Ystad ...
4,3/5 Excellent! (3 arvostelua)
Mycket nöjd
"Fantastiskt läge, lugnt område med lagom promenad till allt man behöver. Jag var på arbetares. Rekommenderas"

Arvosteltu 10.10.2021

1 bedroom accommodation in Ystad
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet

Kohteen Ystad lähellä sijaitsevat kaupungit