Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Zaragozan yliopisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Zaragozan yliopisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Zaragozan yliopisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Zaragozan yliopisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Zaragozan yliopisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Zaragozan yliopisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Zaragozan yliopisto lähellä kohdetta Zaragozan yliopisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Zaragozan yliopisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 97 hotellia lähellä kohdetta Zaragozan yliopisto
55 €
Catalonia El Pilar

Catalonia El Pilar

Manifestación, 16, Zaragoza
4,5
/ 5 (275 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Iglesia de San Felipe ja Basilica de Nuestra Senora del Pilar sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Plaza del Pilar ja Plaza de Espana ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

54 €
Zenit Don Yo

Zenit Don Yo

Calle Juan Bruil, 4-6, Zaragoza
4,0
/ 5 (219 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Antigua Facultad de Medicina, Zaragozan museo ja Plaza de Espana sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Plaza del Pilar ja Basilica de Nuestra Senora del Pilar ovat myös 2 kilometrin päässä.

39 €
Hotel Cesaraugusta

Hotel Cesaraugusta

Calle Jose Anselmo Clave, 45, Zaragoza
3,7
/ 5 (95 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

CaixaForum Zaragoza ja Palacio de la Aljafería sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Plaza de Espana ja Zaragozan museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

45 €
Hotel ILUNION Romareda

Hotel ILUNION Romareda

Calle Asin y Palacios, 11, Zaragoza
4,2
/ 5 (231 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Zaragozan yliopisto, Plaza de Espana ja Zaragozan museo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Palacio de la Aljafería ja Basilica de Nuestra Senora del Pilar ovat myös 5 kilometrin päässä.

29 €
Hostal Cataluña

Hostal Cataluña

Calle Coso 94-96, Zaragoza
3,6
/ 5 (97 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Roomalainen teatteri, Zaragozan museo ja Plaza de Espana sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Plaza del Pilar ja Basilica de Nuestra Senora del Pilar ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

37 €
Hotel Pilar Plaza

Hotel Pilar Plaza

Plaza Nuestra Senora del Pilar, 11, Zaragoza
4,1
/ 5 (163 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Fuente de la Hispanidadin lähde ja Basilica de Nuestra Senora del Pilar sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Plaza del Pilar ja Plaza de Espana ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

62 €
Hotel Alfonso

Hotel Alfonso

Calle Coso 15-17-19, Zaragoza
4,3
/ 5 (152 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Casino Mercantil ja Plaza de Espana sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Zaragozan museo ja Basilica de Nuestra Senora del Pilar ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

47 €
Apartamentos Sabinas Don Jaime

Apartamentos Sabinas Don Jaime

Calle Don Jaime , 48 ,2 D, Zaragoza
3.0 kautta 5.0

Palacio Arzobispal ja Plaza del Pilar sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistosta. Basilica de Nuestra Senora del Pilar ja Plaza de Espana ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.