Helsinki-Vantaa (HEL) – Alicanten kansainvälinen lentoasema (ALC) lennot

Halvat lennot Helsinki-Vantaa –> Alicanten kansainvälinen lentoasema

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 69 € yhdensuuntaisille lennoille ja 69 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
KLM
KLM
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Tietoa reitistä Helsinki – Alicante
LähtölentokenttäHelsinki-Vantaa
KohdelentokenttäAlicanten kansainvälinen lentoasema
Liikennöivät lentoyhtiötAir Baltic, Air Europa, Brussels Airlines, Finnair, Iberia, KLM, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines
Lennon hinta68 €
Välimatka3012 km

Halvat lennot Helsinki (HEL) – Alicante (ALC)

Alicante on aurinkoinen satamakaupunki Välimeren rannalla ja yksi Espanjan suosituimmista matkailukohteista. Costa Blancan kauniilla rannikolla sijaitseva Alicante on jo pitkään vetänyt puoleensa lukuisia matkailijoita, jotka saapuvat nauttimaan pitkistä, valkeista hiekkarannoista, paikallisesta viinistä ja lämpimästä ilmastosta. Alicante on myös viehättävä historiallinen kaupunki, jossa on monia kiehtovia nähtävyyksiä. Näistä tunnetuin ja näkyvin on kaupungin keskustassa kukkulan päällä sijaitseva Santa Bárbaran linna. Rantaelämän lisäksi Alicante tarjoaa vierailijalle arkeologisia nähtävyyksiä, kulttuuria ja monipuolisia ulkoilma-aktiviteetteja. Tekemistä riittää monenlaisille matkailijoille, joten ei ole ihme, että Alicante on jatkuvasti suomalaisten suosiossa!

Koska Espanja on suosittu matkailumaa ja lentoyhteyksiä sinne on yhä enemmän, Suomesta on helppo matkustaa Alicanteen. Kaupunkia palvelee Alicante-Elchen lentoasema, jolle kohdistuu paljon lentoja myös Helsingistä. Tarjolla on paljon erilaisia lentoyhteyksiä ympäri vuoden, joten valinnanvaraa on jokaisen aikataulun tarpeisiin. Expedian kautta on helppo hakea itselleen sopiva lento kohteesta Helsinki kohteeseen Alicante, ja samalla voi halutessaan varata myös hotellin Alicantesta. Erilaisia majoitusvaihtoehtoja löytyy runsaasti jokaiseen makuun ja joka budjetin tarpeisiin aina vaatimattomista pikkuhotelleista täyden palvelun luksushotelleihin.

Aurinkoiseen Alicanteen helposti Expedian avulla

Lennot Helsingistä Alicanteen ovat erityisen suosittuja kesällä, jolloin Espanjan kaakkoisrannikolla saadaan nauttia hellesäistä. Sesongin ollessa parhaimmillaan lennot saattavat olla hieman muuta vuotta kalliimpia ja halutumpia, joten erityisesti kesä-elokuussa matkustavien kannattaa varata lentonsa mahdollisimman ajoissa. Kesäkausi on kuitenkin armollisen pitkä, ja kaunista säätä riittää varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Jos siis Suomen kesä tuntuu liian lyhyeltä ja viileältä, sitä voi helposti täydentää matkalla Espanjan aurinkoon. Parhaan matkustuskauden alussa ja lopussa voi löytää lentoja Helsingistä Alicanteen edulliseen hintaan. Tavallisesti aikainen varaaja saa nauttia suurimmasta valikoimasta ja parhaista hinnoista, mutta myös spontaanit matkustajat voivat parhaassa tapauksessa saada viime hetken paikan lentokoneesta hyvinkin edullisesti.

Helsingistä liikennöidään suoria lentoja Alicanteen useita kertoja viikossa, ja lento kestää hieman alle neljä ja puoli tuntia. Alicanten ihanat ja unohtumattomat maisemat ovat siis tavoitettavissa varsin kohtuullisessa ajassa! Koska suora lento Helsingistä Alicanteen on vain muutaman tunnin mittainen, koneessa ei tarvitse viettää koko päivää, ja aikaa jää saapumispäivänä vielä kaupungista nauttimiseen. Lisäksi on tarjolla lentoja erilaisilla vaihtoyhteyksillä, joskin välilaskut luonnollisesti lisäävät matka-ajan pituutta. Toisinaan vaihtoyhteydelliset lennot voivat olla halvempia kuin suorat lennot, joten hintoja ja lentoaikoja kannattaa aina vertailla etenkin jos metsästää mahdollisimman edullista matkaa. Jos matkustuspäivät ovat joustavat, hintavertailua kannattaa tehdä myös eri päivien välillä, sillä hintaerot voivat olla merkittäviä.

Saapuminen Alicante-Elchen lentoasemalle

Lennot Alicanteen Helsingistä laskeutuvat Alicante-Elchen lentoasemalle, joka sijaitsee vain noin kymmenen kilometrin päässä Alicanten keskustasta. Lentoasemalta on sujuvat liikenneyhteydet kaupunkiin. Useat julkisen liikenteen bussilinjat liikennöivät tiheästi ja edullisesti lentoaseman ja kaupungin välillä, joten siirtyminen Alicanten keskustaan julkisilla on vaivatonta. Jos matkustaa pienten lasten kanssa tai kuljettaa mukanaan esimerkiksi golfmailoja, haluaa ehkä mahdollisimman helpon kyydin terminaalista suoraan hotellille. Taksit ovat onneksi varsin kohtuuhintaisia, eikä taksimatka lentoasemalta kaupunkiin tee lompakkoon turhan suurta lovea. Omatoimiset matkailijat voivat valita jonkin lentoaseman monista autovuokraamoista ja huristaa haluamaansa suuntaan. Vuokra-auto on joustava ja edullinen vaihtoehto niille, jotka haluavat liikkua mahdollisimman vapaasti ja oman aikataulunsa mukaan. Autoilu on Espanjassa yleisesti ottaen turvallista, joskin suomalaisen autoilijan kannattaa varautua hieman totuttua temperamenttisempaan liikennekulttuuriin. Lisäksi kannattaa pitää mielessä moottoriteiden käytöstä kilometrien mukaan perittävät tietullit.

Expedian sivuilla voit etsiä monien lentoyhtiöiden lentoja kohteesta Helsinki kohteeseen Elche, minkä ansiosta löydät aina loistavan lentotarjouksen haluamallesi päivälle ja ajalle. Helppokäyttöinen hakukoneemme tekee loistavan tarjouksen löytämisestä helppoa ja nopeaa: syötä vain matkustuspäivät ja lähtökaupunki ja anna Expedian hoitaa loput! Muokkaa matkustuspäiviä ja tutustu jatkolentovaihtoehtoihin löytääksesi vieläkin paremmat lennot kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Elche (ALC)!

Tutustu useisiin vaihtoehtoihin, ja voit olla aina varma, että näet takuuvarmasti parhaan hinnan! Ystävällinen asiakaspalvelumme on tavoitettavissasi ympäri vuorokauden tarjoten apua ja vastaten kaikkiin kysymyksiisi matkasi varaamisesta kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Elche (ALC). Tulet huomaamaan matkustustarpeitasi vastaavien hintojen ja loistavan asiakaspalvelun lisäedut.

Kun olet löytänyt sopivat Helsinki ‒ Elche lennot, yhdistä siihen hotelli ja/tai vuokra-auto, jotta voit hyödyntää vieläkin halvemmat pakettimatkatarjoukset! Voit myös hyödyntää lisäsäästöt, jos varaat etukäteen tai löydät viime hetken tarjouksen. Expedia tarjoaa tuhansia tapoja säästää Helsinki (HEL) - Elche (ALC) lennoista. Meidän kauttamme voit varata kaiken matkaasi liittyvän, ja luottaa siihen, että saat aina parhaan mahdollisen hinnan!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon lennot maksavat kohteiden Helsinki-Vantaa ja Alicanten kansainvälinen lentoasema välillä?
Halvin ilmoitettu hinta meno-paluulipuille kohteiden Helsinki-Vantaa ja Alicanten kansainvälinen lentoasema välillä on 69 €. Mutta kannattaa tehdä varaus pian. Tämä hinta perustuu viimeisten 7 päivän aikana tarjolla olleisiin hintoihin.
Pitääkö minun maksaa peruutusmaksu, jos peruutan lentoni kohteiden Helsinki-Vantaa ja Alicanten kansainvälinen lentoasema välillä?
Joskus kaikki ei suju suunnitelmien mukaisesti, joten olemme tehneet lentojen peruuttamisesta mahdollisimman yksinkertaista ja helppoa verkossa. Käy vain asiakaspalvelumme sivuilla ja seuraa siellä olevia ohjeita.
Kuinka löydän muutettavissa olevat halvat lennot kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Alicanten kansainvälinen lentoasema (ALC) välillä?
Monet lentoyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden muuttaa lentoasi maksutta. Maksat vain alkuperäisen lennon ja uuden lennon hinnanerotuksen. Kun etsit lentoja kohteiden Helsinki-Vantaa ja Alicanten kansainvälinen lentoasema välillä, voit valita Ei muutosmaksuja -suodattimen löytääksesi tällaiset lennot helposti.
Kuinka kauan kestää lento kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Alicanten kansainvälinen lentoasema (ALC) välillä?
Noin 5 tuntia ja 27 minuuttia kestävä lento kohteiden Helsinki-Vantaa ja Alicanten kansainvälinen lentoasema välillä tarjoaa loistavan tilaisuuden tehdä jotain hyödyllistä. Voit esimerkiksi päättää, mitä haluat tehdä perille päästyäsi.
Miten pitkä lentomatka kohteiden Helsinki-Vantaa ja Alicanten kansainvälinen lentoasema välillä on?
Etäisyys kohteiden Helsinki-Vantaa ja Alicanten kansainvälinen lentoasema välillä on suurin piirtein 3 000 km. Kuuntele musiikkia tai lue kirjaa, ja lento on ohi ennen kuin huomaatkaan.
Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Alicanten kansainvälinen lentoasema (ALC) välillä?
Tutustu näiden suosittujen lentoyhtiöiden tarjouksiin ja varaa paikkasi lennolle kohteiden Helsinki-Vantaa ja Alicanten kansainvälinen lentoasema välille.

  • Norwegian Air International – (D8) 17 lentoa kuukaudessa
  • Norwegian Air Shuttle – (DY) 13 lentoa kuukaudessa
  • Finnair – (AY) 13 lentoa kuukaudessa
  • Ryanair – (FR) 8 lentoa kuukaudessa

Ovatko lentoliput halvempia kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Alicanten kansainvälinen lentoasema (ALC) välillä, jos ne ostetaan viime hetkellä?
Lentojen hinnat muuttuvat säännöllisesti, joten mikään ei ole varmaa. Vaikka saatatkin löytää loistavan viime hetken tarjouksen kohteiden Helsinki-Vantaa ja Alicanten kansainvälinen lentoasema välille, kannattaa silti pitää hintoja silmällä hyvissä ajoin ennen matka-ajankohtaa. Jotkut yhtiöt itse asiassa julkaisevat hintansa jopa 12 kuukautta ennen matkapäivää. Expedia päivittää jatkuvasti suurimpien lentoyhtiöiden hinnat sivuilleen, joten ne kannattaa tarkistaa usein ja tehdä varaus, kun hinnat ovat parhaimmillaan.
Voinko lentää kentältä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) kentälle Alicante (ALC-Alicanten kansainvälinen lentoasema) nyt heti?
Tällä hetkellä kentällä Alicante (ALC-Alicanten kansainvälinen lentoasema) voimassa olevat karanteenivaatimukset ja matkustusohjeet löytyvät COVID-19-matkaneuvoistamme. Katsasta ne ennen kuin varaat lentosi, jotta et kohtaa ongelmia kesken kaiken matkallasi.