Helsinki-Vantaa (HEL) – Schiphol (AMS) lennot

Halvat lennot Helsinki-Vantaa –> Schiphol

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 70 € yhdensuuntaisille lennoille ja 168 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
SAS
Finnair
SAS
Air Baltic
Finnair
KLM
Lufthansa
Air Baltic
Air Baltic
SAS
Air France
Lufthansa
Air France
Air France
Air France
Air France
Lufthansa
Air France
Tietoa reitistä Helsinki – Amsterdam
LähtölentokenttäHelsinki-Vantaa
KohdelentokenttäSchiphol
Liikennöivät lentoyhtiötAir Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, Iberia, KLM, Lufthansa, Scandinavian Airlines
Lennon hinta167 €
Välimatka1512 km

Lentoja Helsinki (HEL) - Amsterdam (AMS)

Alankomaiden pääkaupunki Amsterdam tunnetaan kanavien ja tulppaanien kaupunkina, joka on vain lyhyen lentomatkan päässä Helsingistä. Suora lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Amsterdam (AMS) kestää noin 2,5 tuntia, ja sinne saattaa löytää myös yhden välilaskun lentoja, joissa vaihtoaika ei kuitenkaan ole liian pitkä. Viikonloppumatka Amsterdamiin onnistuu siis helposti, ja jos aikaa on enemmän, kaupungissa viihtyy taatusti mainiosti myös hieman pidempään. Aikaero Suomen ja Alankomaiden välillä on -1 tunti, joten aikaero ei matkantekoa juuri häiritse.

Lentoja Helsingistä Amsterdamiin löytyy reilusti, joten niiden joukosta on helppo valita juuri omaan matkustusaikatauluun sopivat vaihtoehdot. Helsingistä Amsterdamiin liikennöi useita lentoyhtiöitä, ja myös yhden lennonvaihdon yhteydellä on mahdollista löytää aikataulultaan kätevät lennot. Jos matkabudjettisi on tiukka, tutustu näihin vaihtolentoihin ja varaa halvat lennot Helsingistä Amsterdamiin.

Lentäen Helsingistä Amsterdamiin Schipholin kansainväliselle lentoasemalle

Schipholin kansainvälinen lentoasema on suuri ja vilkas kenttä, jonne saapuu ja josta lähtee vuorokaudessa uskomaton määrä lentoja eri puolille maailmaa. Schipholin lentoasema toimiikin yhtenä Keski-Euroopan solmukohtana, ja esimerkiksi monet mannertenväliset lentoreitit kulkevat juuri Amsterdamin kautta. Lentoasemalla on siis runsaasti palveluita matkailijoille, kuten ravintoloita ja kahviloita, valuutanvaihtopisteitä ja erinomaiset ostosmahdollisuudet. Lentoasemalla voit myös nauttia hieronnasta, virkistäytyä lepohuoneessa tai spa-hoidossa tai hiljentyä rauhallisissa lounge-tiloissa. Lentoasemalla on jopa hotelli uupuneille matkailijoille. Jos suunnittelet auton vuokraamista Amsterdamissa, se onnistuu kätevästi suoraan lentoasemalta.

Schipholin lentoasemalta on erinomaiset kulkuyhteydet eri puolille kaupunkia. Lentoasemalta pääsee Amsterdamin keskustaan ja muille alueille kätevästi taksilla, paikallisbussilla tai junalla. Bussilinjaverkosto on hyvin laaja, ja lentoasemalta lähtee maan sisäisten bussilinjojen lisäksi myös busseja ulkomaille, sillä Amsterdam on sijainniltaan kätevä myös Keski-Eurooppaan suuntaaville matkailijoille. Lentoasemalta pääsee hyvin junalla Amsterdamin keskustaan Centraal Station -päärautatieasemalle, josta puolestaan on helppo siirtyä eteenpäin hotellille joko kävelleen tai muilla julkisilla kulkuneuvoilla. Myös autonvuokraus Amsterdamissa on erinomainen vaihtoehto, sillä kompaktin kokoisessa maassa on helppo liikkua autolla. Lentoja varatessasi katso lisäksi pakettimatkat Amsterdamiin, sillä ne voivat usein olla kaikkein edullisin vaihtoehto varsinkin tarkan budjetin matkailijalle.

Kanavien halkoma Amsterdam on tunnelmallinen matkakohde

Amsterdam on erinomainen matkakohde ympäri vuoden. Suosituin se on tietysti keväällä, jolloin Alankomaihin matkustetaan ihastelemaan värikkäitä tulppaanipeltoja. Kevään, kesän ja syksyn lisäksi Amsterdamissa kannattaa piipahtaa myös talvella, sillä merenläheinen sijainti takaa leudon ilmaston talviaikaan. Joulun aikaan kaupungissa pääsee aivan eri tunnelmaan kesään verrattuna.

Amsterdamin parhainta antia ovat ehkä keskustan kapeat kujat ja kanavat. Centrum eli vanha ydinkeskusta on tunnetuinta aluetta, mutta aivan keskustan lisäksi matkailijan kannattaa tutustua myös muihin kaupunginosiin. Keskustan vierestä löytyvät kiinnostava Jordaanin kaupunginosa sekä de Pijp -kaupunginosa, jossa ovat Manner-Euroopan pisimmät katumarkkinat. Amsterdamin keskusta on niin kompakti, että se on helppo ottaa haltuun kävellen. Voit myös hypätä paikalliseen tapaan pyörän selkään. Veneristeily kanavia pitkin puolestaan on erinomainen tapa tutustua kaupunkiin hieman erilaisesta näkökulmasta. Ostokset onnistuvat keskiaikaisen ydinkeskustan alueella, ja eri puolilla kaupunkia on monenlaisia markkinoita ja toreja. Amsterdamissa on yli 10 000 kauppaa, joten se on erinomainen shoppailukaupunki, olipa matkabudjettisi suuri tai hieman pienempi.

Amsterdamissa on runsaasti majoitusvaihtoehtoja, ja mikä parhainta, valikoima on erittäin laaja juuri aivan keskustan alueella. Halvat hotellit Amsterdamissa löydät kätevästi varauspalvelustamme. Varaa siis lennot Helsingistä (HEL) Amsterdamiin (AMS) ja lähde virkistävälle kaupunkilomalle kanavien kaupunkiin.

Usein kysytyt kysymykset