Helsinki-Vantaa (HEL) – Minneapolis - St. Paulin kansainvälinen lentoasema (MSP) lennot

Halvat lennot Helsinki-Vantaa –> Minneapolis - St. Paulin kansainvälinen lentoasema

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 400 € yhdensuuntaisille lennoille ja 739 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Finnair
Finnair
Turkish Airlines
British Airways
Lufthansa
United
Lufthansa
Tietoa reitistä Helsinki – Minnesota
LähtölentokenttäHelsinki-Vantaa
KohdelentokenttäMinneapolis - St. Paulin kansainvälinen lentoasema
Liikennöivät lentoyhtiötAir Canada, Air France, British Airways, Finnair, Icelandair, KLM, Lufthansa, SAS, United
Lennon hinta739 €
Välimatka7011 km

Lennot Helsinki (HEL) ‒ Minneapolis - St.Paul (MSP)

Kun haluat löytää halvat lennot kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Minneapolis - St.Paul (MSP), mikään ei vedä vertoja Expedian verkkosivujen helppoudelle ja käytännöllisyydelle. Expedia tarjoaa tuhansittain lähtölentokenttiä ja lentovaihtoehtoja parhaimmilta lentoyhtiöiltä sekä suurimman valikoiman halpoja lentoja kohteesta Helsinki kohteeseen Minneapolis - St.Paul. Etsi lennot Helsinki ‒ Minneapolis - St.Paul, ja ole varma siitä, että sinulla on suurimman verkkomatkatoimiston tuki.

Expedian sivuilla voit etsiä monien lentoyhtiöiden lentoja kohteesta Helsinki kohteeseen Minneapolis - St.Paul, minkä ansiosta löydät aina loistavan lentotarjouksen haluamallesi päivälle ja ajalle. Helppokäyttöinen hakukoneemme tekee loistavan tarjouksen löytämisestä helppoa ja nopeaa: syötä vain matkustuspäivät ja lähtökaupunki ja anna Expedian hoitaa loput! Muokkaa matkustuspäiviä ja tutustu jatkolentovaihtoehtoihin löytääksesi vieläkin paremmat lennot kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Minneapolis - St.Paul (MSP)!

Tutustu useisiin vaihtoehtoihin, ja voit olla aina varma, että näet takuuvarmasti parhaan hinnan! Ystävällinen asiakaspalvelumme on tavoitettavissasi ympäri vuorokauden tarjoten apua ja vastaten kaikkiin kysymyksiisi matkasi varaamisesta kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Minneapolis - St.Paul (MSP). Tulet huomaamaan matkustustarpeitasi vastaavien hintojen ja loistavan asiakaspalvelun lisäedut.

Kun olet löytänyt sopivat Helsinki ‒ Minneapolis - St.Paul lennot, yhdistä siihen hotelli ja/tai vuokra-auto, jotta voit hyödyntää vieläkin halvemmat pakettimatkatarjoukset! Voit myös hyödyntää lisäsäästöt, jos varaat etukäteen tai löydät viime hetken tarjouksen. Expedia tarjoaa tuhansia tapoja säästää Helsinki (HEL) - Minneapolis - St.Paul (MSP) lennoista. Meidän kauttamme voit varata kaiken matkaasi liittyvän, ja luottaa siihen, että saat aina parhaan mahdollisen hinnan!