Helsinki-Vantaa (HEL) – Francisco Sá Carneiro (OPO) lennot

Halvat lennot Helsinki-Vantaa –> Francisco Sá Carneiro

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 113 € yhdensuuntaisille lennoille ja 113 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air France
KLM
KLM
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Lufthansa
Brussels Airlines
Brussels Airlines
KLM
KLM
Air France
Brussels Airlines
Lufthansa
Lufthansa
KLM
TAP Portugal
Iberia
Tietoa reitistä Helsinki – Porto
LähtölentokenttäHelsinki-Vantaa
KohdelentokenttäFrancisco Sá Carneiro
Liikennöivät lentoyhtiötAir France, British Airways, Brussels Airlines, Iberia, KLM, Lufthansa, TAP Portugal, Turkish Airlines
Lennon hinta113 €
Välimatka3098 km

Lento Helsingistä Portoon vie sinut kuudessa tunnissa Pohjois-Portugalin kauniiseen keskuskaupunkiin

Douro-joesta nouseville kukkuloille rakennettu Porton satamakaupunki sopii erinomaisesti historiasta ja kulttuurista pitävän matkakohteeksi. Kaupungissa on valtavasti upeaa arkkitehtuuria ja läheisen Atlantin ja sille johtavan joen ansiosta tarjolla on lisäksi runsain mitoin raitista ilmaa sekä kauniita merimaisemia. Tämä on kuitenkin vain tarjonnan toinen puoli, sillä historiaa pursuavan ulkokuorensa alla Portossa eletään toki samalla myös vahvasti tätä päivää. Toisin sanoen tarjolla on myös kaikki matkailijan tarvitsemat palvelut sekä huikea valikoima ravintoloita, baareja ja yökerhoja. Kaiken kaikkiaan Porto on etenkin Suomessa huomattavan aliarvostettu matkakohde, sillä esimerkiksi Barcelonaan verrattuna täällä käy vain ani harva. Varaa siis halvat lennot Helsingistä Portoon nyt, ennen kuin tämäkin salaisuus paljastuu!

Porto: täydellinen yhdistelmä eilistä ja tätä päivää

Porton vanhakaupunki kuuluu Unescon maailmaperintökohteiden listalle, eikä syyttä. Korkeille rinteille kohoavat punakattoiset talot portviinikellareineen, Porton katedraali sekä kaupungin muurin jäänteet ovat ainutlaatuisia nähtävyyksiä, joita et muualla tule näkemään. Kaupungin vanhat osat ovat täynnä pieniä kujia, joita tutkiessa 2000-luvun huolet unohtuvat kuin huomaamatta. Tunnelmassa on nimittäin jotain ainutlaatuista, ellei suorastaan maagista. Ja jos tunnelmaan pääsy kestää, sitä voi nopeuttaa osallistumalla jollekin portviinikellareissa järjestettävälle maistelukierrokselle. Toinen vaihtoehto on lähteä meren rannasta ylös jokea suuntaavalle veneajelulle. Urheilusta pitävien ykköskohde on puolestaan kaupungin mainetta jalkapallokentillä puolustavan Porto-jalkapallojoukkueen kotistadion, Dragão.

Ruoan, juoman ja viihdykkeiden suhteen Porto on eurooppalaisten kaupunkien raskassarjaa. Ravintoloita, baareja ja yökerhoja on nimittäin joka lähtöön ja joka budjetille. Lihasta pitävien kannattaa kokeilla etenkin kuuluisia francesinha-leipiä. Koska Porto sijaitsee vain kivenheiton päässä Atlantin tyrskyistä, myös kalaa on tarjolla runsaasti. Kasvisruoka ei ole aivan yhtä suosittua, mutta muiden Euroopan suurempien kaupunkien tapaan myös sen tarjonta on viime vuosina parantunut huomattavasti. Baareja ja yökerhoja kaupungissa on satoja, joten niistäkin löydät taatusti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Espanjan tapaan kaikenlaiset viinit ovat täällä erinomaisia ja halpoja. Yleisesti ottaenkin hintataso on täällä edullinen, joten lento Portoon Helsingistä on hyvä valinta myös ns. kengännauhabudjetilla matkaileville.

Mitä lentoja Helsingistä Portoon on tarjolla?

Helsingistä pääsee Portoon jopa yllättävänkin helposti ja vaivattomasti. Toki kaikki lennot Helsingistä Portoon sisältävät yhden välilaskun, mutta kauaa matkaan ei tästä huolimatta mene. Parhaat vaihtoehdot reitille tarjoavat KLM, Lufthansa ja TAP Portugal. Näiden yhtiöiden lennot ovat halpoja ja vievät sinut perille nopeimmillaan noin kuudessa tunnissa. Se kannattaa huomata, että nopeimmat lennot ajoittuvat yleensä joko aamuun tai iltaan.

Lähtö Helsingistä

Kuten ehkä arvasitkin, kaikki Helsinki–Porto-lennot nousevat ilmaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta (HKI). Sieltä on erittäin monipuoliset liikenneyhteydet sekä bussilla, junalla että autolla. Helsingistä kentälle saavuttaessa paras vaihtoehto lienee kentän kautta kulkeva lähijuna. Kentältä löydät taatusti kaiken tarvitsemasi, sillä tarjolla on muun muassa kauppoja, apteekki, hotelli sekä tietysti mittavat määrät ravintoloita, baareja ja kahviloita.

Saapuminen Portoon

Perillä kaikki Helsinki–Porto-lennot laskeutuvat 15 kilometrin päässä Porton keskustasta sijaitsevalle Francisco Sá Carneiron lentoasemalle (OPO). Se on valittu useaan otteeseen Euroopan parhaaksi lentoasemaksi, joten suuria ongelmia sen kautta kulkeminen ei tule tuottamaan. Pääset kentältä Porton keskustaan joko kentän edestä liikennöivällä Aerobus-lentokenttäbussilla tai metrolla. Metro on näistä vaihtoehdoista edullisempi ja nopeampi, mutta sen ikkunoista näet maisemien sijaan lähinnä vain pimeyttä. Öisin metro ei liikennöi ja bussikin vain kerran tunnissa, joten silloin varmin valinta on taksi. Taksi on luonnollisesti julkisia kulkupelejä kalliimpi, mutta Suomeen verrattuna kuitenkin ihan kohtuuhintainen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon lennot maksavat kohteiden Helsinki-Vantaa ja Francisco Sá Carneiro välillä?
Viimeisen viikon aikana tarjolla olleisiin hintoihin perustuen meno-paluumatkat kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Porto (OPO-Francisco Sá Carneiron lentoasema) välillä maksavat alkaen 113 €. Tee varauksesi nyt, niin voit varmistaa saavasi liput parhaaseen hintaan.
Pitääkö minun maksaa peruutusmaksu, jos peruutan lentoni kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Francisco Sá Carneiro (OPO) välillä?
Tämä riippuu lentoyhtiöstä, koska jokaisella yhtiöllä on omat ehtonsa. Käy asiakaspalveluosiossamme, josta saat yksinkertaiset ohjeet siihen, miten voit tehdä peruutuksen verkossa.
Kuinka löydän muutettavissa olevat halvat lennot kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Porto (OPO-Francisco Sá Carneiron lentoasema) välillä?
Monet lentoyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden muuttaa lentoasi maksutta. Maksat vain alkuperäisen lennon ja uuden lennon hinnanerotuksen. Kun etsit lentoja kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Francisco Sá Carneiro (OPO) välillä, voit valita Ei muutosmaksuja -suodattimen löytääksesi tällaiset lennot helposti.
Kuinka kauan kestää lento kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Francisco Sá Carneiro (OPO) välillä?
Lentoaika kohteiden Helsinki-Vantaa ja Francisco Sá Carneiro välillä on noin 5 tuntia ja 56 minuuttia. Mutta voit lukea kirjaa, katsella elokuvia tai kuunnella hyvää musiikkia, ja aika kuluu nopeasti.
Miten pitkä lentomatka kohteiden HEL ja OPO välillä on?
Lento kestää jokseenkin kauan, koska etäisyys kohteiden Helsinki-Vantaa ja Francisco Sá Carneiro välillä on suurin piirtein 3 100 km. Kannattaa luoda soittolista lempikappaleistasi ennen lomalle lähtöä, jottet tylsisty lennon aikana.
Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja kohteiden HEL ja OPO välillä?
Monien suosima Finnair (AY) lentää 8 lentoa kuukaudessa kohteiden Helsinki-Vantaa ja Francisco Sá Carneiro välillä. Voit valita itsellesi parhaiten sopivat lennot ja varaa liput jo tänään.
Ovatko lentoliput halvempia kohteiden Helsinki-Vantaa ja Francisco Sá Carneiro välillä, jos ne ostetaan viime hetkellä?
Matkan varaaminen kohteiden Helsinki-Vantaa ja Francisco Sá Carneiro välille viime hetkellä voi tarjota sievoisia säästöjä. Mutta toisaalta voi myös olla, että lennot maksavat enemmän. Jos haluat varmistaa saavasi lennot hyvään hintaan, tee varaus hyvissä ajoin ennen lähtöpäivääsi. Expedia tarjoaa itse asiassa hyviä tarjouksia jopa vuoden etukäteen. Jos suosikkilentoyhtiösi ei ole vielä julkistanut lippujaan, hinnat kannattaa tarkistaa säännöllisesti, koska Expedian sivuilla olevia alennuksia päivitetään jatkuvasti.
Voinko lentää kentältä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) kentälle Porto (OPO-Francisco Sá Carneiron lentoasema) nyt heti?
Tällä hetkellä kentällä Porto (OPO-Francisco Sá Carneiron lentoasema) voimassa olevat karanteenivaatimukset ja matkustusohjeet löytyvät COVID-19-matkaneuvoista. Katsasta ne ennen kuin järjestät lentosi, jotta et kohtaa ongelmia matkasi aikana.