Helsinki-Vantaa (HEL) – Zürich (ZRH) lennot

Halvat lennot Helsinki-Vantaa –> Zürich

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 74 € yhdensuuntaisille lennoille ja 80 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SAS
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
SAS
KLM
KLM
SAS
SAS
SAS
Air Baltic
Finnair
Finnair
KLM
KLM
Finnair
SAS
Lufthansa
Lufthansa
Air Baltic
Tietoa reitistä Helsinki – Zürich
LähtölentokenttäHelsinki-Vantaa
KohdelentokenttäZürich
Liikennöivät lentoyhtiötAir Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, Iberia, KLM, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Turkish Airlines
Lennon hinta80 €
Välimatka1768 km

Lennot Helsinki (HEL) ‒ Zürich (ZRH)

Kun haluat löytää halvat lennot kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Zürich (ZRH), mikään ei vedä vertoja Expedian verkkosivujen helppoudelle ja käytännöllisyydelle. Expedia tarjoaa tuhansittain lähtölentokenttiä ja lentovaihtoehtoja parhaimmilta lentoyhtiöiltä sekä suurimman valikoiman halpoja lentoja kohteesta Helsinki kohteeseen Zürich. Etsi lennot Helsinki ‒ Zürich, ja ole varma siitä, että sinulla on suurimman verkkomatkatoimiston tuki.

Expedian sivuilla voit etsiä monien lentoyhtiöiden lentoja kohteesta Helsinki kohteeseen Zürich, minkä ansiosta löydät aina loistavan lentotarjouksen haluamallesi päivälle ja ajalle. Helppokäyttöinen hakukoneemme tekee loistavan tarjouksen löytämisestä helppoa ja nopeaa: syötä vain matkustuspäivät ja lähtökaupunki ja anna Expedian hoitaa loput! Muokkaa matkustuspäiviä ja tutustu jatkolentovaihtoehtoihin löytääksesi vieläkin paremmat lennot kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Zürich (ZRH)!

Tutustu useisiin vaihtoehtoihin, ja voit olla aina varma, että näet takuuvarmasti parhaan hinnan! Ystävällinen asiakaspalvelumme on tavoitettavissasi ympäri vuorokauden tarjoten apua ja vastaten kaikkiin kysymyksiisi matkasi varaamisesta kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Zürich (ZRH). Tulet huomaamaan matkustustarpeitasi vastaavien hintojen ja loistavan asiakaspalvelun lisäedut.

Kun olet löytänyt sopivat Helsinki ‒ Zürich lennot, yhdistä siihen hotelli ja/tai vuokra-auto, jotta voit hyödyntää vieläkin halvemmat pakettimatkatarjoukset! Voit myös hyödyntää lisäsäästöt, jos varaat etukäteen tai löydät viime hetken tarjouksen. Expedia tarjoaa tuhansia tapoja säästää Helsinki (HEL) - Zürich (ZRH) lennoista. Meidän kauttamme voit varata kaiken matkaasi liittyvän, ja luottaa siihen, että saat aina parhaan mahdollisen hinnan!

Usein kysytyt kysymykset