Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Al Mamzarin puisto

Tämä huolellisesti hoidettu puisto- ja ranta-alue tarjoaa aikuisille monia eri tapoja rentoutumiseen ja lapsille mahdollisuuden juosta ja leikkiä.

Nauti rentouttavista hetkistä perheesi kanssa 106 hehtaarin suuruisen Al Mamzarin puiston hoidetuissa puutarhoissa, rannoilla, laajoilla aukeilla alueilla, grillauspaikoilla ja piknik-alueilla.   

Loikoile rannalla tai uita jalkojasi vedessä jollakin puiston monista valkohiekkaista rannoista. Pientä pääsymaksua vastaan pääset nauttimaan vedestä puiston uima-allasalueella, jolla on kolme uima-allasta, joihin kuuluu myös lastenallas. Puistossa on myös monia lasten leikkialueita, joilla on tunneliliukumäkiä ja kiipeilytelineitä.

Tutustu Al Mamzariin kävellen useita eri kävelypolkuja pitkin. Ne kuljettavat sinut läpi hoidettujen puutarhojen, aavikon kasvien, palmujen ja kookospalmujen. Vaihtoehtoisesti voit tutustua ympäristöön puiston läpi kulkevan maisemajunan kyydissä tai vuokraamalla pyörän puiston pyörävuokraamosta. Kiipeä Al Mamzarin puiston keskellä sijaitsevaan kahdeksan metriä korkeaan torniin, josta näet naapurissa sijaitsevaan Sharjahin emiirikuntaan.

Al Mamzarissa on myös monia muita harrastusmahdollisuuksia, kuten rullaluistelualue, jalkapallokenttiä, skeittipuisto ja koripallokenttiä. Laajat nurmialueet tarjoavat runsaasti tilaa pallopeleille ja juoksentelulle.

Ympäri puistoa on monia piknik-alueita ja grillausalue, jossa voit käyttää maksutta grillejä, aurinkovarjoja ja istuimia. Päiväksi voi vuokrata yksityisiä mökkejä. Tee varaus puistossa sijaitsevassa toimistossa tai Dubain kaupungin verkkosivustolla. Puiston muiden ruokailumahdollisuuksien joukkoon kuuluvat ravintola ja pientä purtavaa tarjoavat kioskit.

Al Mamzarin puisto on avoinna joka päivä ja keskiviikkoisin ainoastaan naisille ja lapsille. Sisäänpääsystä peritään pieni sisäänpääsymaksu. Vilkkainta on perjantaisin, kun toimistot ja koulut ovat kiinni, mutta puisto on niin iso, että hiljaisen kolkan löytäminen on aina melko helppoa.

Al Mamzarin asuinalueella sijaitseva Al Mamzarin puisto on noin 20 minuutin ajomatkan päässä Dubain keskustasta. Perille pääset helpoiten taksilla, mutta kannattaa ottaa huomioon, että iltapäivällä taksia saattaa joutua jonottomaan. Autoilijoille on tarjolla maksullisia parkkipaikkoja puiston alueella ja sen ulkopuolella.


Alueen Al Mamzarin rantapuisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 334 majoitusliikettä kohteen Al Mamzarin rantapuisto lähellä
EMIRATES STARS HOTEL APARTMENTS SHARJAH 51 €
EMIRATES STARS HOTEL APARTMENTS SHARJAH

EMIRATES STARS HOTEL APARTMENTS SHARJAH

Al Khan Corniche Road, (near Sharjah Aquarium), Sharjah
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sharjah Aquarium (meriakvaario), Al Qasba (ostoskeskus) ja Sharjah (keskusta) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Expo Centre Sharjah ja Al Jazeera Park (huvipuisto) ovat myös 5 kilometrin päässä.

  TIME Ruby Hotel Apartments 64 €
  TIME Ruby Hotel Apartments

  TIME Ruby Hotel Apartments

  Al Khan Facing The Beach, Sharjah
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sharjah Aquarium (meriakvaario) ja Al Qasba (ostoskeskus) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Rolla Mallin ostoskeskus sijaitsee 4,8 kilometrin päässä.

   Al Bustan Hotel 94 €
   Al Bustan Hotel

   Al Bustan Hotel

   Al Khan Street, Sharjah
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Sharjah Aquarium (meriakvaario), Al Qasba (ostoskeskus) ja Sharjah (keskusta) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Rolla Mallin ostoskeskus sijaitsee 4,4 kilometrin päässä.

    Sharjah Carlton Hotel 80 €
    Sharjah Carlton Hotel

    Sharjah Carlton Hotel

    Al Meena Street, Sharjah
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sharjah Aquarium (meriakvaario), Al Qasba (ostoskeskus) ja Rolla Mallin ostoskeskus ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Port Khalid (satama) ja Al Jazeera Park (huvipuisto) ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Al Khalidiah Resort
     Al Khalidiah Resort

     Al Khalidiah Resort

     Al Khan Street, Sharjah
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sharjah Aquarium (meriakvaario), Al Qasba (ostoskeskus) ja Sharjah (keskusta) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Rolla Mallin ostoskeskus sijaitsee 4,9 kilometrin päässä.

      Lavender Hotel Sharjah 157 €
      Lavender Hotel Sharjah

      Lavender Hotel Sharjah

      Al Khan Beach Road, Sharjah
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sharjah Aquarium (meriakvaario), Al Qasba (ostoskeskus) ja Sharjah (keskusta) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Al Jazeera Park (huvipuisto) ja Port Khalid (satama) ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Occidental Sharjah Grand 93 €
       Occidental Sharjah Grand

       Occidental Sharjah Grand

       Al Meena Street, Al Khan Beach (On the beach Suburb), Sharjah
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sharjah Aquarium (meriakvaario), Al Qasba (ostoskeskus) ja Rolla Mallin ostoskeskus ovat 5 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Port Khalid (satama) ja Al Jazeera Park (huvipuisto) ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Sharjah Palace Hotel 41 €
        Sharjah Palace Hotel

        Sharjah Palace Hotel

        Al Tawun Street, Sharjah
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Expo Centre Sharjah on 1,6 kilometrin ja Sahara Centre (ostoskeskus) on 3,2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Gold Souk ja Deiran keskusta ovat myös 15 kilometrin päässä.