AlmendralejoEspanja

Image for Default Image

Koe Almendralejo

Almendralejo on Tierra de Barrosin pääkaupunki ja se tunnetaan cava-kuohuviinistään ja romanttisuudestaan, tarjoten kaiken mitä unelmien lomalla voi kaivata.

Ihastele romatiikan aikakauden luomuksia ja aloita lomat Almendralejossa Plaza de Esproncedan kauniilta aukiolta, joka on ympäröity matalalla ja kauniin koristeellisella punatiiliaidalla. Aukion yhdessä kulmassa sijaitsee yhden kaupungin juhlituimman entisen asukkaan, espanjalaisen romantiikkarunoilijan, José de Esproncedan, patsas. José de Esproncedan monumenttia vastapäätä löydät toiselle paikalliselle, kirjailija Carolina Coronadolle omistetun patsaan.

Perehdy Almendralejon romantiikkaan syvemmin Santa Claran puistossa. Tämän vehreän pienen kaupunkikeitaan takana komeilee Monsaludin palatsi, joka on myös José de Esproncedan synnyinkoti. Rakennus valmistui vuonna 1752, mutta se on nyt kokonaan remontoitu ja toimii nykyään kaupungintalona. Sen sisätiloissa pääset ihastelemaan kaunista sisäpihaa sekä sitä ympäröivää kaunista, punaisesta graniitista tehtyä holvikäytävää.

Kävelymatkan päästä Plaza de Esproncedalta löydät Iglesia de Nuestra Señora de la Purificaciónin kirkon. Tämä goottilaistyylinen rakennus on peräisin 1400-luvulta ja sen sisätilojen komea alttaritaulu ja kauniit seinämaalaukset ovat italialaisten taiteilijoiden käsialaa. Santuario de Nuestra Señora de la Piedadin pyhäkkö on myös vierailemisen arvoinen, sillä sen kolme barokkityylistä alttaritaulua ovat ainutlaatuisen kauniit. Myös Parque de la Piedadin kauniista puutarhapuistosta löydät suloisen kappelin.

Pyhäkön vieressä sijaitsee Museo Devocional, jonka näyttelyissä on esillä muun muassa kirkon, naapureiden ja vierailijoiden lahjoittamia historiallisia esineitä. Pääset ihastelemaan upeita uskonnollisia historiaesineitä, kuten 1500–1800-lukujen ehtoolliskirjoja, 1500–1900-lukujen kulta-aarteita, 1700–1900-lukujen maalauksia ja kaupungin suojelupyhimyksen vanhoja messupukuja. Se on ehdottomasti näkemisen arvoinen millä tahansa matkalla Almendralejoon.

Kun varaat matkoja Almendralejoon, kannattaa tarkistaa kaupungin tapahtumakalenterista vuosittaisten festivaalien tarkat ajankohdat, jotta tiedät, milloin loma Almendralejossa on parhaimmillaan. Yhtenä esimerkkinä kaupungin perinteisistä tapahtumista on Fiesta de la Vendimia. Tämä festivaali juhlistaa viinirypäleiden sadonkorjuuta, ja tarjoaa siten mahtavan tilaisuuden tutustua alueen viini- ja cava-tarjontaan.

Huippuhotellit kohteessa Almendralejo

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Hotel Acosta Centro
Hotel Acosta Centro
4 out of 5
Plaza de Extremadura s/n, Almendralejo, Badajoz

Monsaludiin palatsi ja San Antonion luostari sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nuestra Señora De La Piedadin pyhäkkö sijaitsee 1,3 ...

3.9/5Good! (90 arvostelua)

"La cama muy cómoda y la manta para que no te coja el frío por la noche es un gran detalle."…"

Arvosteltu 17.11.2019

Hotel Acosta Centro
Hotel Acosta Vetonia
Hotel Acosta Vetonia
3.5 out of 5
Ctra. Nacional. 630, Km. 647, Almendralejo, Badajoz
50 €
per night
Jan 25 - Jan 26

Monsaludiin palatsi, San Antonion luostari ja Nuestra Señora De La Piedadin pyhäkkö sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevastas hotellista. ...

3.9/5Good! (20 arvostelua)

"Great stopover with dogs"…"

Arvosteltu 7.9.2019

Hotel Acosta Vetonia
Los Angeles
Los Angeles
1 out of 5

Nuestra Señora De La Piedadin pyhäkkö, San Antonion luostari ja Monsaludiin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Villafranca ...

Ei arvosteluja
Los Angeles

Popular things to do in Almendralejo

Roomalainen amfiteatteri
Image for Roomalainen amfiteatteri

Roomalainen amfiteatteri

Hämmästyttävän hyvin säilynyt 2 000 vuotta vanha teatteri on toiminut esiintymisnäyttämönä lukemattomien sukupolvien ajan.

Acueducto de los Milagros
Image for Acueducto de los Milagros

Acueducto de los Milagros

Acueducto de los Milagros on roomalaisen arkkitehtuurin mestariteos, jota käytettiin veden johtamiseen kaupunkiin useiden kilometrien päässä olevasta patoaltaasta.

Puente Romano
Image for Puente Romano

Puente Romano

Tämä pitkä roomalainen silta on upea rakennelma, joka on kestänyt vuosisatojen sateet, tulvat ja taistelut.

Dianan temppeli
Image for Dianan temppeli

Dianan temppeli

Dianan temppeli oli roomalaisaikana Méridan tärkeimpiä rakennuksia, jossa uhrattiin jumalille ja palvottiin keisareita.

Arco de Trajano
Image for Arco de Trajano

Arco de Trajano

Arco de Trajano on ensimmäiseltä vuosisadalta peräisin oleva riemukaari, joka toimi aikoinaan porttikäytävänä merkittävään temppeliin.

Kansallinen roomalaistaiteen museo
Image for Kansallinen roomalaistaiteen museo

Kansallinen roomalaistaiteen museo

Museossa on esillä roomalaista taidetta, kuten patsaita, muotokuvia ja kaiverruksia, ja esimerkkejä roomalaisajan talojen koristeista.